Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata, buna a facut pustache, camy deacum in colo asa va fi vremea.
poopik fetelesi pici

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Buna dimineata!!
Sunshine,imi pare rau de accident,recunosc ca nu stiu despre ce e vorba,dar sper ca sunteti bine.Iritatia i-a trecut la puiu mic,de acum incolo il las zilnic cateva ore fara pampers.
Camy,foarte frumoasa jucaria si pe deasupra si educativa.Si pentru mine gatitul este o provocare pentru ca nu mai stiu ce sa fac,azi fac ardei umplut cu carne de pasare,fara sare si in loc de bulion pun rosii ca sa pape si puiu,maine n-am nici cea mai mica idee.Servici usor!
Laura vreau si eu shaorma.Eu de cand nu mai alaptez sunt in faza:ma apuc sa tin regim;am avut cateva tentative,dar au esuat.Nu am vointa
Lady,eu nu sunt de felul meu superstitioasa,dar in deochi cred pentru ca si la puiu i s-a intamplat,mami il deochia mereu si acum cand merg la ei ii spune tatal nostru la plecare.Si eu si cred ca orice mama ar fi facut ca tine,ar fi incercat orice pt puiul ei.
Am fugit la pui

Mergi la inceput

hei fetele pe unde ati disparut

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Suntem si noi pe aici!

Camy: buna cafeaua! si clatitele facem si noi azi. Cat despre jucarie am pus-o deja pe lista de cadouri pt 1 an , ca din asta nu are si pare intr-adevar fff faina.
Laura: shaorma ...Ai incercat cu regim din acela cu fara carbohidrati seara? cica ajuta cam cel mai mult, din cauza ca practic manaci cam orice iti doresti, numai la ore potrivite. Adica fainoasele si fructele nu e voie seara,in schimb poti peste zi cate vrei, iar seara de ex poti manca gratar (fara sosuri mai ales prefabricate, la tine oricum nu-mi fac griji!) cu o salata greceasca de ex pt tine si sotul mai primeste de ex si orez sau cartofi pe langa.
As tine si eu un pic de regim, dar nu prea se impaca cu alaptatul. Si de fapt la mine e sportul lipsa mai mult ca orice, ca 4 kg nu-s nici multe si s-ar putea da usor, dar burtica e prob...cum beau un pahar de apa..apare pigmeul
Lady: eu nu prea ma cunosc cu superstitiile, si deci nici cu dedeochiul. Ce trebuie sa faci daca crezi ca cineva l-a deochiat?

editat: alaptam de 42 de saptamani!

harnici la de 42 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi am stat tare putin la servici....parca nu am vlaga in mine...
ma bucur tare mult ca v-a placut jucaria...abia astept sa o primesc...... cred ca eu sunt mai incantata decat el...

Ma duc sa fac o tocanita de cartofi cu carnita de vitel

pana una, alta...sa va zic ca Flavius s-a facut un super smecher..si a inceput sa zica "taci"..."buf"anunta cand a facut caca...of course dupa ce a facut, dar e bine si asa deocamdata!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Dupa un we super relaxant vin si eu cu vesi bune.Razvanel nu mai musca sanul asa des si acum cand o face am grija sa-i bag un degetel intre gingiute si sa scot usor sanul.Deci am amanat intarcarea,insa tot am de gand sa-i bag un biberon de lp seara,mai ales ca guvernantii nostri in curand o sa ne trimita la munca.Cu alaptatul un timpul noptii se pare ca e o faza mai lunga si ca se vor trezi atata timp cat sunt alaptati,cel putin la concluzia asta am ajuns eu din investigatii.
Despre noi,numai de bine...in sensul ca Razvanel descopera in fiecare zi cate ceva,este din ce in ce mai stabil si cred ca in curand o luam la pas.
Le-am cumparat copiilor un fotoliu genhttp://www.fotoliibeanbags.ro/fotoliu-bean-bag-puf-happy.html.Nu stiu daca va lasa sa va uitati.Matei e super fericit ca sare pe el si i-a luat exemplu si Razvanel.E moale si foarte confortabil.
Va pup si va urez o zi buna

Mergi la inceput

'neatala toata lumea

m-am imbracat sa ma duc la servici...sper sa ma intorc repede...repede... la baiatul meu...
Ieri m-am tuns, m-am pensat, mi-am facut manechiura..pedichiura....trai pe vatrai, ce sa mai....ce bine e cu mama acasa.....de saptamana viitoare iar incepe nebunia cand vine soacra...

Tiusca eu ma bucur ca ai gasit o cale de mijloc si ca-l mai poti alapta pe Razvanel...e bine pt el. Cu fotoliul, foarte frumos...mi-ar placea si mie unul pt Flavius.......dar...hai ca imediat vine mos nicolae...mos craciun...asa-i? Multam fain de pont!

gata, am plecat...sa aveti o zi buna!!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

...ups....uitasem sa va las made by Pustache!!!! ntz..ntz..ntz....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

neata fetelor hai la
lady ce m,ai face becca???

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
De vreo doua zile nu am mai deschis calculatorul, nu am mai ajuns la el,treaba multa,plimbari....Avem si noutati : Razvan merge pe bicicleta fara roti de sprijin .Am baiat mare , ce mai Sunt asa de incantata de evolutia lui,creste asa de repede...anul asta la gradi incepe sa faca si engleza of,of...eu am inceput sa invat engleza in clasa a v- a .

CAMY - in lista codasilor( a celor fara dintisori ) il inscriu si pe Stefanut nici noi nu avem dupa ce ne uita la el in gurita .Ma bucur ca ai avut timp si pt tine si te-ai rasfatat un pic .Te-ai suparat tu pe mama ta...dar sa stii ca esti norocoasa ca o ai, ca vine sa stea cu voi,sa va ajute....chiar si soacra...asa cum este ea....la mine nu are cine sa vina,mama lucreaza si abia de o vedem la sfarsit de saptamana...si atunci mergem noi la ea...si soacra este la Brasov.Deci noi suntem singurei tot timpul.

MY LADY - sotul este f bine,este in concediu medical pana in luna ianuarie,de cand a fost externat a mai facut doua randuri de analize care au iesit f bine...si radiografia la plamani si sputa,face tratament,inainte lua pastile zilnic, acum ia la 3 zile...deci e bine.

Stefanut a inceput sa faca pasi,ieri a mers prin parc tinut de manute,in tarc,spatiul de joaca in care mai sta ziua ...bineinteles sta numai in piciorute,a terminat cu ta-ta,ta-ta si a inceput sa ma strige si pe mine ma-ma,asa de frumos zice...gata m-am laudat destul...si am scriiiis cat pt toate zilele in care nu am intrat

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput