Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Hai ca am pus poze in albumul de la semnatura
Cautati la septembrie 2010.

Si am si alte noutati... de 4 zile nu am mai mancat nici un borcanel
De dimi am servit: paine cu branzica, paine cu sunca de curcan, placinta cu mere si cate un pahar de lapte
La pranz: paste cu pui rotisat, mamaliga cu branza si iaurt, mancarica de cartofi cu carnita

Continuam... poate reusim sa scapam de borcanele de tot

Va pup

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

felicitari busyy sa o tineti tot asa
nu pot sa vad pozele zice ca nu a gasit adresa

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Am modificat linkul de la POZE NOI din semnatura... Acum merge?

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Am modificat linkul de la POZE NOI din semnatura... Acum merge?

da acum merge super dragutii baietii, ce este chestia cu verde in care statea vladut??

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

E un soi de premergator... are o masuta de activitati si un "scaunel" care se roteste in jurul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

no buna ziua si de la noi...
noi mai inainte ne-am trezit...somnul de amiaza...am dormit si eu cu David si mama mama ce bine dispusa m-am trezit...gata sa mut muntii din loc...voi repeta figura mai des....

mummy sa-ti fie de bine tunsoarea...felicitari pt NU borcanele si picii sunt niste scumpi...
alexa felicitari pt Stefanut care umbla
camy ii fain cadoul de ziua lui Fla...in limba romana oare nu este?...

azi la amiaza David a mancat supa de oua...adica doar de galbenus, cu un morcov si patrunjel razuit...fara blenduiala, fara nimic....asa ca atare....i-a placut, a mancat tot...
joi suntem programati la pediatra pt controlul de 10 luni, abia astept....

o zi faina va doresc

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara gagix

ce faceti??..eu la fel ca si A_driana, dupa ce m-am intors de la servici, m-am bagat la un cu Flavius...si asa bine ma simt acum...mama...mama...

ma pregatesc sa merg la un bebelus mic, abia astept sa ajung acolo sa vad bebelul...mi-e dor sa vad bebe asa de mic

Allexa ce te invidiez eu pe tine cum stai tu acasa cu tati.... pai si eu as vrea sa renunt la mama si la soacra ca sa stam noi cu tati...dar nu se poate

A_driana si eu am incercat supa cu legumele asa mai mari, fara sa le mai blenduiesc..si se pare ca-i plac lui Flavius mult...

Bussy ti-am vazut pozele si din Tenerife si Disney ...vreau si eu... am vazut si poze frumoase cu picii tai minunati!...si FELICITARI!!! pt efort...sa scapati de borcanase!!! Bravo mami!!!

Lady...unde esti?????????? sper ca Becca e ok...analizele sunt in regula....te astept la raport!!!

ma duc sa ma imbrac....v-am pupatpe toate!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A_driana eu nu stiu ca acest joc sa fie si in romana...dar oricum eu voiam in lb engleza ma gandesc chiar sa vb cu el si lb engleza in casa...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Mummy, frumosi copii ai. Iti sta super tunsoarea! Felicitari pentru ca ati scapat de borcanase: de acum ai baiat mare.

Tiusca, frumos fotoliul. Ce culoare ai luat?

Allexa, felicitari pentru progresele baiatului! Grozav ca incepe engleza de acum. Ma bucur ca sotul e bine acum.

Lady, ce mai face Becca?

Getik, ai terminat treaba in gradina? Am vorbit si eu cu mama zilele trecute; tocmai se intorcea de la tara, culesesera prunele. Mi-a facut pofta si pentru prima data de cand sunt aici (si prima data in viata mea) am facut galusti cu prune. Au iesit bune-bune, noroc cu regimul si caloriile, ca nu mi-am permis sa la termin din prima seara

Sunshine, nu stiu de regimul fara carbohidrati seara. Incerc acum sa tin regin masurand caloriile (pe sparkpeople e un calculator interesant). Merge destul de bine pana acum, am dat cam 1.5kg jos, insa e ceva ce trebuie sa tin pe termen lung, nu e o dieta spectaculoasa- la varsta mea nici nu ar mai merge una "fulger". Eu am pus in ultimii 9 ani cam mult in plus: a inceput dupa ce m-am mutat in Canada, apoi am mai adaugat cu sarcina cu Diana cu care ocazie m-am lasat si de fumat, apoi sarcina cu Sophia (de fapt timp de 9 luni nu am putut manca de rau ce mi-a fost, in schimb am "recuperat" dupa, cu scuza ca alaptez si nu pot tine vreo dieta).

In alta ordine de idei, eu tocmai ce am venit de la doctor. Mi-a scos o alunita de pe spate, iar acum mai trebuie sa merg inapoi peste 9 zile sa-mi scoata firele si sa-mi dea rezultatul analizei.
Dupa-amiaza mergem cu Diana la oculist- o verificare sa zicem de rutina, prima data pentru ea, sa speram ca va fi ok.

Tocmai m-am auzit cu Katy. Ei sunt bine cu totii, ea e insa foarte ocupata cu copiii si cu familia. A spus ca de mult tot vrea sa intre aici si sa ne mai scrie, ii pare rau ca nu a reusit din cauza programului incarcat, dar va incerca cat de curand. Transmite salutari la toata lumea.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Fetelor a venit toamna.Ploua si e urat si ma intreb ce o sa facem azi toata ziua in casa.
Razvanel nu vrea sub nicio forma laptele praf.Nici nu ma mir.Ca sa nu regret ca am dat banii pe el o sa-l folosesc la cereale care nu au in compozitie lp.
Laura-este rosu fotoliul.
Lady-unde esti??Sunteti bine?
Totusi eu as vrea sa stiu cum se simte pisko.Ne dai si noua un semn de viata?
Va pup si va urez o zi buna

Mergi la inceput