Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am terminat curatenia, am terminat muntele de calcat...acum mor de durere de spate

ma duc pe afara cu Flavius...v-am pupat!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA...ANDREI..de KATYUSHKA!!!

..Eu Ceetah..insomnie...voi?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

La multi ani Andrei!!! Sa cresti mare, sanatos si sa-i faci mereu fericiti pe parintii tai!!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

e duminica, deci nimeni nu sare nici cu ...nici cu limonada...nici cu nimic...
ei...nu-i nimic, o sa va las mai tarziu eu niste clatite cu magiun....made by Pustache!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

camy vreau si eu o portie de clatite, daca se poate

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna seara

La multi ani, Andrei de Katy!

Azi m-am trezit devreme- fetele mele s-au trezit amandoua cu noaptea in cap si, cum eu sunt "de serviciu" dimineata asta, pana acum m-am ocupat cand de una, cand de alta. Sophia tocmai a adormit din nou, Diana asculta o poveste pe CD, iar afara ploua, ploua, ploua...

Si ce ziceati ca ati mai gatit zilele astea? Incerc sa fac un plan pentru saptamana viitoare, ca eu sunt la regim insa al meu sotz s-a saturat si de gratar cu salata, si de snitele (i-am facut saptamana trecuta, eu doar le-am mirosit ). Ufff, daca nu-i dau carne se plange ca nu se satura, insa peste, porc si pui mananca rar, iar vita cica a tot mancat in ultima vreme...

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

saluatre fetele ,cum mai suntetii ? fulgusori ce fac??
eu va doresc o saptamana buna si usoara, va pup dulce, dulce si picii deasemenea.
noapte buna

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

LauraB nu stiu ce idei sa-ti dau cu mancarea...ca si eu sunt in pom cu ideile...grele...ce sa zic?????

A terminat pustache clatitele...mi-am umflat burta!!! acum ma duc la somn...aaaaaaa...nu inainte sa fac baie pe cap...

...si inca ceva...am dat comanda de jucarie pt Flavius...cadoul lui de 1 an!!! I-am luat asta este jucaria albastra pe care o tine baietelul in brate!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

LauraB nu stiu ce idei sa-ti dau cu mancarea...ca si eu sunt in pom cu ideile...grele...ce sa zic?????

(...)si inca ceva...am dat comanda de jucarie pt Flavius...cadoul lui de 1 an!!! I-am luat asta este jucaria albastra pe care o tine baietelul in brate!!!

Am reusit intre timp sa fac un oarece plan de bucatarit pe saptamana care vine. M-am gandit la shaorma, sandviciuri Philly, chiftelute, mancare de ciuperci, copanele la cuptor, minestrone si supa cu taietei.

Camy, jucaria aia e super faina! O sa-i placa sigur lui Flavius. Stii cumva daca vine doar cu setul original de carti, sau are mai multe?
Te intreb pentru ca si noi avem jucaria, e "mostenita" de la Diana. Noi am cumparat inca de cand cu Diana inca vreo 6 set-uri cu carti, in plus fata de cel cu care a venit jucatia original. Cand spun set de carti, de fapt ma refer la un cartus ( care contine informatia electronica a cartii, se introduce undeva in partea de sus a Leap Pad-ului), o carte cu activitati (Leap Pad-ul fie citeste pagina cu pagina, fie canta cate un cantecel, trebuie inainte insa sa apesi pe un cerc de pe marginea cartii), si un carton cu activitati care se poate pune in locul cartii, si care are pe el fie forme geometrice, culori, numere, animale, etc., de ex. cand apesi cu degetul pe o forma geometrica, Leap Pad-ul spune numele: "circle", ori ce o fi...

Oricum, ideea e ca jucaria e "inteligenta" si rezistenta , iar cel putin Diana, cand era bebel, s-a jucat singurica foarte mult timp cu ea!

Revin cu o completare: am gasit pe amazon mai multe poze cu Leap Pad-ul, din mai multe unghiuri, inclusiv poze cu cartusele, la http://www.amazon.com/LeapFrog-10090-Little-Touch-LeapPad/dp/B000096R0P/ref=cm_cr_pr_pb_t (mergi cu mouse-ul pe imaginile mici de sub poza cu copilasul).

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

'neata

haideti la ca a facut Pustache una buna, buna...si tareee

LauraB m-ai omorat...da' crezi ca stiu cum vine??? m-ai bagat rau de tot in ceata habar nu am, dar tare mult imi plac astea de la Leap Frog....imi place ca le pune mintea la contributie!!!

Ma pregatesc sa plec la servici...nu am chef deloc, e ceata afara...si e tare frig...asa e in Brasovul asta....frig...e mai mult iarna decat vara....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput