Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Gabriela, multa sanatate si succes cu operatia. O sa vezi ca o sa fie bine. Iti amintesti ca Lisa a avut operatia de polipi cand a fost iarna la noi, ma rog, ca toamna la voi... Si a trebuit sa amanam din cauza de raceala, febra, muci etc. Doar sa nu o tratezi cu Ibuprofen, numai cu Panadol. Poate iti aduci aminte ca ziceam ca totul a durat putin, a avut anestezie generala, operatia in sine a fost vreo 20', recuperarea la noi a fost extrem de rapida. Stiu ca la operatia de amigdale recuperarea e putin mai lunga, in jur de 5 zile, dar e extrem de important sa rezolvi acum cat e mica. Noi nu avem nici cel mai mic regret, ne bucuram enorm ca am facut operatia atunci cand am facut-o, Lisa si-a revenit extrem de bine, a scapat si de ticuri, doarme infinit mai linistita, respira de 1000 de ori mai bine si parca e mai calma... Zicea Erina ca recuperarea la ea a luat mult si a fost nasol. Ei bine, vestea buna e ca cei mici se recupereaza ff usor, in cateva zile nu mai au decat amintirea medicului, a spitalului poate... La adulti insa e cumplit, isi revin greu etc etc. Eu am avut operatia de polipi si amigdale la 3 ani, iarna, ca imi amintesc ca ai mei m-au tras cu sania la spital (!), ca am stat in spital peste noapte si ca am mancat inghetata :P Nu mi s-a refacut nimic, polipii se refac NUMAI in cazuri extrem de rare, cazuri exceptionale, iar dupa 3 ani sunt vestigii total inutile organismului care are deja sistemul imunitar mai bine dezvoltat... Pup fetele ![]() ---------------------------------------------------------------- www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw&feature=fvst" target="_blank">Children SEE, children DO. Make a change, be a positive influence "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Iti multumesc din suflet, Adi draga! Mi-ai risipit multe temeri! Doamen ajuta sa fie totul bine si usor si la noi!

Fugim la doctor, a tusit toata noaptea si a facut si febra, tare mi-e ca au ajuns secretiile la plamani. Nu-mi miroase a bine deloc. Cred ca e de antibiotic.

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
La multi ani Gabriel de adriana30! Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
La multi ani, Bernix! Sa fii sanatoasa, sa ti se implineasca toate dorintele (sa vina Bebedoi cat de curand la voi, sa fie sanatos si cuminte)!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mandarinutza spune:
La multi ani Roxana!
La multi ani Bernix!
La multi ani Adelina!
La multi ani Maria de Tomasa!
La multi ani fluturasului Andrei de mami Nana!
La multi ani Luca de Mada28!
La multi ani Gabriel de adriana30
Poze
mandarinutza spune:
Luy, am vazut pozele cu micuta Irina, e asa gingasa si dragalasa!
Am admirat si pozele cu cei doi ursuleti elvetiei, absolut superbi! Piciulika, si eu simt tot asa pentru al doilea pui, probabil sunt mai relaxata s simt dragostea mai intensa.
Gabrielam nulta sanatate Sarei! Ma bucur ca ti-a scris Adimercedes despre operatia Lisei. Sunt sigura ca si voi o sa treceti la fel de usor peste aceasta etapa.
Eu sunt cu bb Filip in brate, peste o ora mergem sa o luam pe Antonia de la gradi.Azi am vazut ca era la avizierul grupei si o poezie, o sa mi-o notez si eu sa o repetam acasa. Altfel, am fost ieri cu Filip la un eco de sold la Medlife la dr Stamate(asa ne-a recomandat dr care il urmareste, am inteles ca in alte tari se face in maternitate), si rezultatul a fost ok.
Poze
SabinaY. spune:
La multi ani Ioana de mami Carpatina!
La multi ani Andrei de mami Nana!
La multi ani Adelina !
La multi ani Maria de Tomasa!
La multi ani mami Roxana !
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Bernix! Sa fii fericita si sanatoasa, draga noastra!
Erina, sanatate copiilor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna seara.
La multi ani draga Bernix, mamica frumoasa de Venus! Sa ai parte de sanatate, fericire si de toate binecuvintarile vietii!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
danuta36 spune:
Seara buna!
Bernix,la multi ani fericiti,cu sanatate si tot ce-ti doresti!
Ema,Cecilia multumesc 
Vad ca si Miru muceste putin,sper sa ramanem la stadiul acesta,i-am luat ascovit...Azi a fost tare bucuroasa ca i-am adus-o pe Minnie,toata ziua a stat cu ea in brate,e mare fan desene cu Mickey Mouse![]()
O seara faina in continuare!
prisi spune:
Luiza ce printesica dulce 

si micutii elvetieni sunt adorabili
Rox si Bernix cele mai calde urari si tot binele din lume 

La multi ani si sarbatoritilor din ultimele zile, ca nu am mai apucat sa intru 
noi inregistram prima transa de muci, colectia toamna iarna de la gradi si un pic de tuse , sper sa o rezolvam repede cu aerosoli si prospan sa nu se agraveze, azi a fost prima zi la program lung si zice ca a fost frumos ca a papat ciorbica si mazare si ca o fetita a plans la somn, joi avem prima sedinta cu parintii, abia astept impresii de la doamna educatoare, am impresia ca e cea mai mica din grupa, dar daca reuseste sa tina pasul cu restul e
ok
Marta si Miruna
22+

Adam Joshua 07.10.2009