Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Aoleu ce mai ploua afara, sper sa se imbunatateasca vremea pana la 10-11 sa pot sa ii scot afara.
Noi ieri am fost la un botez la o fetita, Antonia mea era tare curioasa, si tot statea pe langa masuta unde era bebe sa vada ea ce se intampla, unde era bb hop si ea, oricum a fost frumos ca au fost multi copii, era biserica plina de copii.
Cred ca nu v-am povestit ce mai face Antonia daca plange bb Filip, se duce la el cu un betisor si il pune pe manute, burtica si ii zice "Doamne miluieste,Doamne pazeste", probabil ce a vazut ea la botezul lui Filip.
Ieri dupa-amiaza, Antonia s-a intalnit cu prietenul ei din parc,Matei, nu se mai vazusera de 3 saptamani, caci fiecare a inceput gradi,m dar la gradi separate. S-au jucat frumos in parc si apoi au venit pe la noi si mi-au cam sufrageria pe dos, dar asta e , bine ca s-au distrat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Poze

ce simpatica este Antonia, sigur la botez a vazut/auzit.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Pe mine ma indispune rau vremea aceasta, as dormiiiiiiii, dar cine ma lasa, s-a trezit si azi la 7,15.

Acum vad ca a iesit soarele, cred ca iesim si noi putin afara....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

tuturor sarbatoritilor din weekend sa fiti sanatosi si norocosi!

Ebonee si Papanash, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Noi pe acasica azi, e cam urat afara. Ieri am facut gratar si am stat mult pe afara, desi Andrei pare ca a luat de la mine viroza. Insa noroc ca e doar usor ragusit, nu are toate complicatiile mele. Eu am ajuns la aerosoli cu dexa pentru ca am o traheita iritativa neplacuta.

L-am verificat pe Andrei cu poezioara, repeta dupa mine si mai zice sfarsitul la versuri, se vede ca o recunoaste, dar nu recita singur. Deci Mihnea e jos palaria!

Tot legat de frati, uitasem sa comentez vineri la mesajul impresionant al Piciulikai. Intr-adevar la Andrei lucrurile au venit mai usor, eram mai deschisa, mai calma, mai impacata, mai sigura pe mine. Ca atare totul a parut natural, fara temerile si angoasele pe care le aveam ca proaspata mamica a Alexandrei, si ca atare m-am bucurat mai mult de bebelusia lui Andrei si de fiecare progres al lui.

Mergi la inceput

Alina, bravo desenatoarei tale. Si Andrei vad ca mazgaleste acum niste foi, cica invitatii pentru mine. Deci e cool cu 10 ore de engleza pe saptamana? Sa stii ca si noi ne am cam decis la SEB, in unanimitate din fericire.

Ceamica, anul asta nu am fost la Istanbul, a fost doar sotul meu. Eu am fost la cursa de la Barcelona, dar cred ca nu am pus atunci pozele pe net.

Erina, am pus si Japonia pe lista de vizite. Sa vedem cand ajungem si pe acolo. Oricum primul lucru cand am ajuns in Singapore m-am gandit la tine si la admiratia pentru Japonia si pentru prima data cred ca am inteles-o. Cu pozele stiu ca sunt restanta rau, dar pleaca acum tati cu Alex la film si incerc sa vad daca reusesc sa descarc ceva.

Mergi la inceput

Hai ca pana la urma au plecat amandoi copiii la Shrek, nu a fost chip sa il tin pe Andrei acasa. Asa ca termin de citit din urma si bag poze.

Cecilia, nici Andrei nu are conceptul de weekend asa ca la 6.30 misuna prin casa. L-mai fraierit insa o ora juma sa stea cu noi in pat, pana a venit si sora sa si s-a aglomerat prea tare.

Babylina, multa sanatate puiului, sper ca deja este mai bine.

Gata, ma duc la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, mult succes la scoaterea suzetei. Stiu ca cel mai usor si mai bine e sa renunte la ea pe la 6 luni, Antonia a renuntat singura pe la 8-9 luni, accum sa vad si la Filip, ca si el e suzetist la adormit. Cum merge diversificarea Alexiei?

Mersi mult! Ieri nu i-am mai dat-o si gata. Mai plange, adoarme acum la tzitzi si altfel nu prea, dar asta e. Ma disperase, o scapa cand adormea si se trezea si de cate 4 ori seara, pana adormea adand. In plus, inghitea si o gramada de aer si il deranja si ala si am spus gata! Mai ales ca e dificil sa inceapa sa vorbeasca daca are tot timpul ceva in gura. Si incepuse sa si-o caute si sa o bage singura in gurita si am spus stop. Tudor nu a prea tinut-o, la el nu am avut ce scoate. El era cu adormitul la tzitzi si pe la 6-7 luni incepusem sa-l dezvat, sa-l adorm plimbat si cantat ca incepea gradinita si sa se descurce si acolo, cu tantile fata tzitzi.
Cu diversificarea merge asa si asa. Are zile cand papa tot (cel mai mult a fost vreo 80 de grame) si zile cand ne chinuim cu cateva lingurite. Ideea e ca trebuie prinsa perioada de papa cam la 30 de minute dupa somnul de pranz. Daca papa nu e gata si o aman, nu prea mai mananca, devine obosita si agitata. De asta e mai usor din borcanele, dar cum acum introducem legumele una cate una, nu prea sunt o solutie ca alea au combinatii fixe. Singurele borcanele folosite pana acum au fost morcov sau morcov cu cartof. Am gasit morcov cu cartof si carne de vita, dar parca as mai introduce ceva legume pana la carne.
Azi introducem rosia fara pielita si seminte, ca la Tudor a fost ingredientul minune, manca orice avea rosie. Oricum, suntem la inceput, abia 3 sau 4 saptamani de cand am inceput si ea abia are 6 luni. Tudor pe la 7 luni jumatate avea un meniu diversificat si manca cat de cat ok. Deci baby steps!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Hai ca pana la urma au plecat amandoi copiii la Shrek, nu a fost chip sa il tin pe Andrei acasa. Asa ca termin de citit din urma si bag poze.

Cecilia, nici Andrei nu are conceptul de weekend asa ca la 6.30 misuna prin casa. L-mai fraierit insa o ora juma sa stea cu noi in pat, pana a venit si sora sa si s-a aglomerat prea tare.

Babylina, multa sanatate puiului, sper ca deja este mai bine.

Gata, ma duc la poze.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Cristi, mai nou, seara cand de bagam la somn, intreaba, "cand ne trezim e maine?", iar dimineata intreba daca e maine si au deschis poarta la gradi...cred ca, gradi devine usor, usor, o particica frumoasa din universul lui.

Astept pozele

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa fac o selectie pentru Singapore din cele aproximativ 3000 de poze si filmulete. Si bonus de asta primavara, pozele de la Barcelona, cele din Maldive si din Dubai. Pozele sunt aici .

Au venit copiii de la film, s-au distrat de minune, au fost cuminti, Andrei a stat linistit cu ochelarii 3D tot filmuletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani Sara de mami alinamuller!

Roxana multa sanatate!

Avem si noi poze recente de la ziua lui Miru si de la excursia de azi..am fost sa vizitam biserica din Ghelari,ca tot auzisem de ea...e la 18km de Hunedoara..intr-adevar tare frumoasa,am ramas placut surprinsi..http://family.webshots.com/photo/2091320460101708002eHuJzF

Mergi la inceput