Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
LOREX LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa ca sa traiesti multi ani fericiti alaturi de bobita si sa te bucuri de ea in fiecare moment! Sa fi iubita si sa ai parte de noroc in viata!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
ale1212xa spune:
neatzaaaa
ariana
alexandra
tudorel
A
si binenteles...
LOREX
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
eu am expediat baietii la plimbare desi e cam urat afara dar am treaba muuulta....am de copt ardeii pentru zacusca, vinetele mi le coace bunica asa ca maine fierbem la zacusca..e prima oara cand fac, sa vedem ce iese
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
cris_mario spune:
LA MULTI ANI LOREX !!!
sa ai parte numai de lucruri frumoase
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie
cris_mario spune:
(am intrat special pt ziua de nastere a lui lorex)
pt toate mamicile
pt toti pufuletii
LML puilor de azi si din toate zilele in kre nu am mai intrat
multumesc mult ioanei fota de tel....si voua tuturor k inca nu ne-ati uitat si k intrebati de noi
parca imi este greu sa (re)intru aici pe forum,deoarece am lipsit atata timp
va doresc o duminica frumoasa in ciuda vremii...
u all
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario (am intrat special pt ziua de nastere a lui lorex) pt toate mamicile pt toti pufuletii LML puilor de azi si din toate zilele in kre nu am mai intrat multumesc mult ioanei fota de tel....si voua tuturor k inca nu ne-ati uitat si k intrebati de noi parca imi este greu sa (re)intru aici pe forum,deoarece am lipsit atata timp va doresc o duminica frumoasa in ciuda vremii... u all Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success."
simplicity spune:
citat din mesajul lui ale1212xa eu am expediat baietii la plimbare desi e cam urat afara dar am treaba muuulta....am de copt ardeii pentru zacusca, vinetele mi le coace bunica asa ca maine fierbem la zacusca..e prima oara cand fac, sa vedem ce iese ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success."
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Multumiiim de tratatie! LML Arianei! Sa creasca mare si frumoasa si sa ne serveasca tortuletzul la un an mergand pe picioruse! Deci azi ai pregatit tu papa ptr bebe? buuuunn eu nu-i mai gatesc deci lui Yannis , m-ai scapat de o grija de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui myky791 azi avem petrecere mare. asteptam o felie d etort ceva, un suculet... noua nea iesit al treilea dintisor, dar de vreo 5 zile ne zapaceste, maarit, vrea numai in brate, incepea sa planga din senin, noptile un calvar.... of abia atsept sa treaca si dintisorii astai ca ma gandesc ca il doare gingia cum e o durere de masea la noi... poate mai rau. mie o mila d el ca nui poti face nimik decat sa te plimbi cu el in brate sai atragi atentia. va pup si va dorecs o duminica placuta. lorex esti balanta, esti echilibrata, tot timpul pui la cantar deciziile pe care le iei. cel putin asa sunt eu mis tot balanta. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Multumesc de coffee
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
alexutzzza spune:
simplicity corect, corect ne ametzesti cu mustu cin sa mai faca papa la bebei. Pana la urma azi i-am facut lui Yannis dupa reteta ta niste pere (nu mere cu pere si scortisoara, unmai pere) in care am bagat un galbenush de ou si cereale si a papat Yannis tot
Cris Mario treci incoa' ca viu dupa tine. Auzi la ea, ce vorba e aia ti-e greu sa revii? Pai noi te asteptam de atata vreme si tu acuma faci figuri ???
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad