Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Eu in dimineata asta i-am facut un pic de paine prajita cu un pic de unt si branzica,am taiat felia in bucati ca sa poata sa manance singura si dupa aceea a servit o feliuta de mar.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata!

LML Ariana, Tudor, Alexandra si A de dulcineea!

La Multi Ani Lorex!

Am simtit eu ca e cris_m prin apropiere si deja am terminat de calcat.

Simplicity Ariana mananca finger food? De cand ai inceput sa-i dai? Ce face cu bucatile mari...le mesteca?
Eu am vazut-o pe Culcer la tv spunand ca de la 8 luni trebuie sa le dam bebelusilor bucati in mana nu doar manacare pasata asa ca m-am pus pe treaba. Doar ca sunt oarte panicoasa si trebuie sa stau sa o pazesc sa-i scot bucatile mai mari din gura.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity Ariana mananca finger food? De cand ai inceput sa-i dai? Ce face cu bucatile mari...le mesteca?
Eu am vazut-o pe Culcer la tv spunand ca de la 8 luni trebuie sa le dam bebelusilor bucati in mana nu doar manacare pasata asa ca m-am pus pe treaba. Doar ca sunt oarte panicoasa si trebuie sa stau sa o pazesc sa-i scot bucatile mai mari din gura.

AMR 6 kg
Am inceput sa ii dau biscuiti pt copii(e de fapt un fel de orez expandat pt copii),un pic de paine,apoi am vazut ca ii placea si am incercat si cu fructele,dar faza e ca de cand am fost acasa s-a accentuat,adica cam numai asa mi-ar manca(toata faza e cam de o luna)....ii mai dau si cu lingurita,dar daca ii dau jucarii sa se joace....la inceput lua bucati mari si ori le dadea afara ori le scoteam eu,si am inceput sa ii dau bilute sau sa ii bag bucati mici in gurita sau fac paste cu branzica si ii dau in manuta pasta si asa mananca.....si am observat ca la fructe numai rupe bucati mari.....dar noi avem si 4 dinti.....cred ca vrea sa scape de mine,dar de pe acum?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

AMR 6 kg
Am inceput sa ii dau biscuiti pt copii(e de fapt un fel de orez expandat pt copii),un pic de paine,apoi am vazut ca ii placea si am incercat si cu fructele,dar faza e ca de cand am fost acasa s-a accentuat,adica cam numai asa mi-ar manca(toata faza e cam de o luna)....ii mai dau si cu lingurita,dar daca ii dau jucarii sa se joace....la inceput lua bucati mari si ori le dadea afara ori le scoteam eu,si am inceput sa ii dau bilute sau sa ii bag bucati mici in gurita sau fac paste cu branzica si ii dau in manuta pasta si asa mananca.....si am observat ca la fructe numai rupe bucati mari.....dar noi avem si 4 dinti.....cred ca vrea sa scape de mine,dar de pe acum?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Si eu am incercat sa ii dau lui Yannis panie si biscuiti pentru copii dar pe toate finger foodurile crocante si inclusiv pe biscuitii din care i-am dat scrie ca ajuta la invatatul mestecatului dupa ce apar primii dinti etc...noi cum nu avem nici un fel de dinte nici gingii tari nimic, Yannis numa linge si suge la biscuiti /paine pana ii inmoaie si se rupe o bugata mare care o panicheaza si crizeaza pe maica-sa care i-o scoate instant din gura....deci nu facem progrese. Eu am incetat sa ii dau finger food, am zis ca asteptam dintii poate aia or sa ne ajute. Sincer nu cred ca se poate fara dinti.

editez ca sa adaug ca, in cazurile in care se rup din biscuiti sau paine bucati mai mititele, firmituri etc pe care io sper sa le inghita sau sa se dizolve in saliva, se inneaca cu ele, tuseste tuseste, odata mi-a si vomitat de la atata strofocare sa-si scoata din gat bucatica cu care s-a innecat so....nu mai incerc ptr moment cu finger foodu.

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

LA MULTI ANI, LOREX! Sa fii sanatoasa si fericita!

LML pufilor de azi!

adina, am pe undeva o schema cu diversificarea pt copiii cu fond alergic, dar tre' s-o caut. Cand o gasesc ti-o trimit, da-mi te rog un pm cu mailul tau. E in franceza. Dovleacul e ok, n-are risc alergen, e considerat aliment de inceput.

Mey, terminati cu mustul si sarmalele voastre... Nu cred ca se mai pune problema de alimente pe care sa le evitam daca alaptam, sunt copiii mari deja. Eu mananc de toate, dar n-am nici sarmale, nici must!

alexutzzza, ma bucur ca Yannis e sanatos si voios! Super covorasul vostru, pacat ca au fost asa putine.

miremia, ai pm.

cris_m

simply, bucura-te ca papa asa, eu stiu o fetita de doi ani si ceva care inca mananca numai pasat. Sper sa accepte si a mea bucatelele cat de curand. Da' si io-s fricoasa cu bucatile mai mari, ca miremia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mi se duce bateria la laptop si incarcatoru e la ema in camera....
dar am citit si sunt suparata ca am comandat si eu scaun exact in ziua in care a pus decenuela link aici la bebeshopp, au zis joia trecuta ca a venit, il livreaza vineri. vineri nu a sunat/venit nimeni si nici nu mai raspund la telefon. asa vroiam sa o pun azi in el, ca in scoica sta proptita in coate, ca sa stea dreapta. in fund, nu mai vrea deloc pe spate.
sper sa ma lamuresc luni....

am luat si eu bostan de pe drum acum si am mai luat must. va invit la un pahar

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

si pe mine m-au sunat mai greu...au f multe comenzi...dar mi-au adus scaunul exact cum au promis , f repede...

a...cine ma intreba?....jiji a fost f incantat de scaun...e ok...confortabil..alta viatza....acu sta cu fatza...se uita pe geam....cam peste 2 luni va fi perfect..oricum...il recomaqnd...a...si n-a mai transpirat...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am musafiri dar m-am fofilat putin ca sa va cinstesc, cum sa va las asa pe uscat? colegele mele de suferinta si de bucurii!

VA POFTESC LA O

Tochitura moldoveneasca cu

Pulpa de porc, kaiser, ficatei, cârnaciori, brânza burduf si mamaliguta

cotlet cu parmezan, ciuperci, smântâna

saltimboca a la romana cu prosciuto, salvie, ciuperci,
steak mexican de porc
broccoli, ardei gras, dovlecei, porumb, fasole rosie, rosii, sos Napoli, ardei iute, Tabasco

VA DORESC POFTA BUNA!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Si eu am incercat sa ii dau lui Yannis panie si biscuiti pentru copii dar pe toate finger foodurile crocante si inclusiv pe biscuitii din care i-am dat scrie ca ajuta la invatatul mestecatului dupa ce apar primii dinti etc...noi cum nu avem nici un fel de dinte nici gingii tari nimic, Yannis numa linge si suge la biscuiti /paine pana ii inmoaie si se rupe o bugata mare care o panicheaza si crizeaza pe maica-sa care i-o scoate instant din gura....deci nu facem progrese. Eu am incetat sa ii dau finger food, am zis ca asteptam dintii poate aia or sa ne ajute. Sincer nu cred ca se poate fara dinti.

de Yannis

de acea am mentionat ca are 4 dintisori,nu stiu cum e fara,ca noi am inceput diversificarea pe la 5 luni si jumatate si cam tot de atunci au aparut si dintisorii si faza cu finger food e cam de la 7 luni....si eu cred ca dintii au rolul principal in procesul asta....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Neata!

LML Ariana, Tudor, Alexandra si A de dulcineea!

La Multi Ani Lorex!

Am simtit eu ca e cris_m prin apropiere si deja am terminat de calcat.

AMR 6 kg

doamne,ma minunez cand citesc....jiji, dca simte ceva...zici ca e printz....
si el mananca baucati mari de...pufuleti...:))))....

aoleu cand o sa ajung sa zic ca mesteca moldoveanul bucati mari?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mi se duce bateria la laptop si incarcatoru e la ema in camera....
dar am citit si sunt suparata ca am comandat si eu scaun exact in ziua in care a pus decenuela link aici la bebeshopp, au zis joia trecuta ca a venit, il livreaza vineri. vineri nu a sunat/venit nimeni si nici nu mai raspund la telefon. asa vroiam sa o pun azi in el, ca in scoica sta proptita in coate, ca sa stea dreapta. in fund, nu mai vrea deloc pe spate.
sper sa ma lamuresc luni....

am luat si eu bostan de pe drum acum si am mai luat must. va invit la un pahar

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

si pe mine m-au sunat mai greu...au f multe comenzi...dar mi-au adus scaunul exact cum au promis , f repede...

a...cine ma intreba?....jiji a fost f incantat de scaun...e ok...confortabil..alta viatza....acu sta cu fatza...se uita pe geam....cam peste 2 luni va fi perfect..oricum...il recomaqnd...a...si n-a mai transpirat...

Vreau si eu scaun din ala...mi-am petrecut toata noaptea pe net, amazon etc tu de care ai Evolva plus sau evolva normal? si care e diferenta intre ele (daca stii)? Mercik!

de Yannis

Mergi la inceput