Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
LML..tuturor pufuletilor....scuze grecotei mic...
lorex..lamulti ani..m-ai terminat cu bunatatile alea....
noi nea-m intors..jiji a fost cuminte....exceptand prg lui de noapte, evident. sunt multumita ca nu regret investitia cu scaunul...ii tine f misto capul...chiar daca nu se mai lasa asa pe spate ca si o scoica( de, e mai mare) e f confortabil.
pt prima data a mancat o banana la micul dejun( la OMV ...ca il apucase foamea...merge...asa rasa cu linguritza)....
vremea asta ma face sa fiu melancolica...n-am chef de nik...
totusi va dorec un sf de uichend placut
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Deci sa fie lipsa dintilor problema. Mara rupe bucati cam mari din fructe, probabil daca ar avea dinti ar razui cumva din fruct. Cu biscuitii la noi este esec total...i-ar manca, doar ca pana sa-i duca la gura ii farama in bucatele mici care ajung peste tot . E comica tare cand incearca sa manance bucata pe care o tine strans in pumn si la care nu ajunge.
Exista si biscuiti tari pt bebelusi?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela LML..tuturor pufuletilor....scuze grecotei mic... lorex..lamulti ani..m-ai terminat cu bunatatile alea.... noi nea-m intors..jiji a fost cuminte....exceptand prg lui de noapte, evident. sunt multumita ca nu regret investitia cu scaunul...ii tine f misto capul...chiar daca nu se mai lasa asa pe spate ca si o scoica( de, e mai mare) e f confortabil. pt prima data a mancat o banana la micul dejun( la OMV ...ca il apucase foamea...merge...asa rasa cu linguritza).... vremea asta ma face sa fiu melancolica...n-am chef de nik... totusi va dorec un sf de uichend placut Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Ma bucur ca ii place scaunul. Abia astept sa-l primesc si eu pe al meu. Mara sta in fund in scoica sprijinita in coate si ma crizez la fiecare frana mai brusca.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
xela_07 spune:
LA MULTI ANI LOREX!!!
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri multi multi ani alaturi de cei dragi!!
xela_07 spune:
ref la finger foods - al meu nu are nici un dinte si mesteca extraordinar de bine. eu nu ii dau pasat NIMIC. mai se ineaca atunci cand baga mult in gura sau cand casca cu gura plina ...
in general i le fac eu mai micute si-i dau asa sau pur si simplu in manuta (ex. painica, castravete, ardei) si se descurca el.
incerc sa am grija sa fie micute ce ii bag in gura sau moi/fierte bine.
in alta ordine de idei nu cred ca e f relevant deocamdata cu dintii. lui A i-au iesit la 1 an si 3 luni. ideea e sa se invete sa mestece.
oricum chiar nu i-as da mancare din biberon. biberonul ar trebui sa ramana doar ptr lapte. parerea mea
Nik0le spune:
Io am uitat motivul principal pt care am vrut sa postez. Dupa ziua lui lorex, desigur. Am tot citit ca folositi borcanasele pentru bebelusi din sticla (formularea aceasta este o gluma). Stiti despre ce zic, nu? Voua nu vi se pare ca nu se inchid etans? Citisem undeva ca intentionat sunt facute asa, pentru a nu mai putea fi folosite ulterior. Si tot ref la borcane, de data asta la cele mai mari, ratusca, ziceai ca le-ai dat la reciclat, iti mai trebuie? Ca io-s prevazatoare si desi nu pun nimic pt iarna, io nu le arunc niciodata pe toate. Ca daca trebuie? Asa ca daca vrei, iti aduc o sacosa cu borcane in parc.
xela
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI, LOREX!!
multumim de meniu sofisticat. ultima parte nu am mancat ever.... tre sa mai ies in oras
DECENUELA, sper sa ma sune luni, ca le-am scris un mail suparat . ma bucur ca jiji e feri in el.
ALEXUTZZA, si eu l-am cautat pe amazoane, etc, cel mai ieftin am gasit la 100 lire, plus transport vreo 27.... ajunge aproape de 7 milioane, cat sa nu merite sa ma complic. d-aia eram feri ca l-am gasit la ei... e evolva plus, cica difera materialul si umplutura (e mai gros). asta din review uri de pe site-uri straine. in rest, nik. ce exotic papa yanni, fructe cu ou
ALEXANDRA (UCA), A SHUMUDICA, TUDOREL BUTUREL, ARIANA MODELUTZA
si noi am inceput sa blenduim cu bucatele mai mari, pasam cu ce apucam, ii dau si chestii in mana, care se ascund in pumn. molfaie, racaie cu dintzii (are 4, din care scrashneshte mereu). insa ma deranjeaza asta, face kk de om mare, cu bucatzele prin el, pute ca la oameni mari, ca se secreta alte enzime pentru digestie. unde e bebelina mea tzitzo-dependenta si doar atat? chiar, AYANNA, de ce suntem asa de nostalgice dupa ei bebei mici? care pitic de pe creier e responsabil cu asta?
bai, pe mine m-a luat rau febra emigrarii. da' rau de tot, nu ma mai gandesc la altceva, zi si noapte. zici ca-s indragostita (probabil ca seamana fluturashii produshi de ideea aventuroasa). totul a inceput sa mi se para "nepotrivit" si sa-mi puta pe aici, respectiv "totul" ( a se citi majoritatea )mi se pare mult mai cool si clar in alte parti (adik germania, australia, tarile scandinave, singapore/asia "dezvoltata"). fetele de prin alte zari, potolitzi-ma sau dati-mi aripi, cu scuzele de rigoare pentru off topic ( oricum ati observat ca eu torn pe forum tot ce imi trece prin cap, nu doar de bebei, deci, ma stiti si ma tolerati, da?)
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
Leeloo21 spune:
buna fetelor! am dat buzna la voi in odisee si am citit ultimele pagini!
daca vreti si parerea mea legat de mancar si mestecat si inti..cred ca fiecare copil este diferit si se adapteaza diferit, trebuie sa incerci sa-l faci sa mestece cat mai devreme, insa daca nu reusesti incearca si alte metode care sa-l faca sa manance suficient si foarte important cu placere, intredevar copii mesteca si daca nu au dinti, si cand o sa le placa mancarea f mult, biscuitii spre ex sau grisine..o sa vedeti ca ei mesteca, eu am inceput spre ex cu morcov bine fiert si ii pace si acum la fel de tare ca si atunci cand era bebe de 7 luni, si cartofii taiati felii si fierti..dar la inceput cand am inceput sa ii diversific calumea mancarea pe la 5, 6 luni..ii pasam supa cu carne si i-am dat-o timp de 1 luna cred sau chiar mai bine in biberon..o manca pe toata asa , iar din lingura papa mult mai putin, cand am vazut ca merge si altfel, i-am dat sa bea din castron direct..va veti descurca bine cu siguranta!
in alta oridine de idei va rog sa cititi urmatoarele randuri pentru ca am fost montata de Alin (sotul meu scump) sa fac o mica reclama a familiei noastre! ne ocupam cu organizari de evenimente, zile de nastere, petreceri prvate, petreceri tematice, nunti, botezuri, petreceri corporate..ne mandrim cu calitatea si profesionalismul nostru! scuze daca deranjez pe cineva cu acest mesaj..insa daca aveti un eveniment in vietile voatre este bine sa fie pregatit si amintit cum se cuvine, Alin este deasemenea fotograf profesionist! astept mesaje pe PM
va o zi frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+
nasterea in apa
pozici dragute
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Deci sa fie lipsa dintilor problema. Mara rupe bucati cam mari din fructe, probabil daca ar avea dinti ar razui cumva din fruct. Cu biscuitii la noi este esec total...i-ar manca, doar ca pana sa-i duca la gura ii farama in bucatele mici care ajung peste tot . E comica tare cand incearca sa manance bucata pe care o tine strans in pumn si la care nu ajunge. Exista si biscuiti tari pt bebelusi? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success."
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui simplicity Hop si eu cu o intrebare:ofc Ce inseamna pt voi o femeie implinita? Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Sinceritatea nu īnseamna a spune tot ce gāndesti, ci a gāndi tot ce spui." |
cred ca inseamna liniste si impacare sufleteasca in primul rand, e multumita de tot ce are si de tot ceea a primit de la viata, sa se simta iubita si respectat de catre sot si iubita si indragita de catre copiii ei....................parerea mea.......
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...