Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
ioana_fota spune:
Cuscra multumim de urariot tinesi pt Cata
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
simplicity spune:
La multe lunite Uca
La multe lunite Tudor Ioan de Tomaca
La multe lunite A de Dulcineea
La multi ani Lorex implinirea tuturor dorintelor
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success."
ioana_fota spune:
A de Dulcineea
Tudor de Tomaca
simplicity spune:
Si pt ca si noi facem azi 8 luni mari si late
Oferim mancare traditionala:sarmalute cu smantana,fripturica de carne de porc si carnaciori ,prajitura cu mere si scortisoara,avand alaturi si un pahar de must/vin.....nu va asteptati la tortulet ca ala avem numai la un anisor
iar pufuleti dragi pt voi e un platou plin cu finger foods de fructe,legume si biscuitei
Iar ca auditie avem muzica pt toate gusturile
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success."
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Si pt ca si noi facem azi 8 luni mari si late Oferim mancare traditionala:sarmalute cu smantana,fripturica de carne de porc si carnaciori ,prajitura cu mere si scortisoara,avand alaturi si un pahar de must/vin.....nu va asteptati la tortulet ca ala avem numai la un anisor iar pufuleti dragi pt voi e un platou plin cu finger foods de fructe,legume si biscuitei Iar ca auditie avem muzica pt toate gusturile Mami de Ariana Motto-ul de azi: " A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success." |
multumim mukt,la ce au aratat astia la tv cu targul de sarmale chiar imi era pofta asa ca eu imi rezerv sarmalele .Sa fiti sanatoase si fericite
ioana_fota spune:
Eu azi imi facusem planuri dar din cauza vremiii s-au dusnici la impartasit nu am putut merge pana pe la 11.30 ar mai fi timp dar sa vedem,nici la mamaie in curte nu putem face gratar,sper ca ceilalti sarbatoriti sa aiba vreme frumoasa.
myky791 spune:
cu scuzoaiele de rigoare la multe lunite tudor ioan de tomaca si A de dulcineea.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
mamidepuiuti spune:
LML ariana
alexandra
tudorel
A
sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi,sa va bucurati parintii!
LMA lorex
fericire,sanatate,noroc,intelegere,dragoste!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui myky791 azi avem petrecere mare. asteptam o felie d etort ceva, un suculet... noua nea iesit al treilea dintisor, dar de vreo 5 zile ne zapaceste, maarit, vrea numai in brate, incepea sa planga din senin, noptile un calvar.... of abia atsept sa treaca si dintisorii astai ca ma gandesc ca il doare gingia cum e o durere de masea la noi... poate mai rau. mie o mila d el ca nui poti face nimik decat sa te plimbi cu el in brate sai atragi atentia. va pup si va dorecs o duminica placuta. lorex esti balanta, esti echilibrata, tot timpul pui la cantar deciziile pe care le iei. cel putin asa sunt eu mis tot balanta. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Felicitari pentru dintisor! Urmatorii sa iasa muuult mai usor!
Multzam de coffe!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity Si pt ca si noi facem azi 8 luni mari si late Oferim mancare traditionala:sarmalute cu smantana,fripturica de carne de porc si carnaciori ,prajitura cu mere si scortisoara,avand alaturi si un pahar de must/vin.....nu va asteptati la tortulet ca ala avem numai la un anisor iar pufuleti dragi pt voi e un platou plin cu finger foods de fructe,legume si biscuitei Iar ca auditie avem muzica pt toate gusturile Mami de Ariana Motto-ul de azi: " A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success." |
Multumiiim de tratatie! LML Arianei! Sa creasca mare si frumoasa si sa ne serveasca tortuletzul la un an mergand pe picioruse!
Deci azi ai pregatit tu papa ptr bebe? buuuunn eu nu-i mai gatesc deci lui Yannis , m-ai scapat de o grija
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad