Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

La multi ani Zeinuca draga,sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume!
Alex te pup cu drag,te cred ca esti emotionata toataSa aveti o zi frumoasa si te asteptam cu poze sa stii

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Bia te pup cu drag,mami cald si frumos la suflet! Felicitari pentru sustinere si tin pumnii sa treci cu brio si de cea publica!

Am vazut si eu poze de la intalneala si v-am sorbit din ochi Tare mi-a parut bine s-o vad pe Miha,daca ati stii ce-am mai dat inainte si-napoi sa-mi dau seama cine eCa nu pricepeam de ce e blond copilul

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
ALESSIA ZEINA

sa cresti mare, frumoasa si cuminte, sa iti bucuri parintii si sa ii faci mandri de tine! te pup dulce si pentru mamica ta un brat de

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La Multi Ani Zeinuca

Sa fii fericita printesa mica,sa cresti mare si frumoasa,desteapta si cuminte ( dar nu prea cuminte ) ,sa ai parte numai de bine si de oameni buni in jur.

Techila ce iti mai face degetul? A trecut durerea?
Uka ati mai facut teste pentru talasemia banuita la Carina?S-a confirmat pana la urma totul? Ca nu mai stiu .
Liliachio ce faci mami? Cum a dormit Raducu? Tot marait? Nu stiu ce are Paul ca are ceva timp de cand imi maraie nai toata noaptea ,dimineata pe la 5 are in fiecare dimineata concert cu tipete de sarim ca arsi si nu stim sa il calmam... Sper sa treaca cat mai curand ,si la tine si la mine.
Raceala a trecut?
Mai,gospodina ( a se citi masina de spalat) a spalat bine hainele,ca alea din poze nu au fost singurele murdare de ipsos,lavabil si alte de-aste constructive . L-am lasat pentru ca afara nu voia sa stea,nici in camerele terminate nu il incanta nimic,asa ca l-am tinut dupa noi. S-a simtit tare bine la tara,sa il fi vazut si auzit cum reactiona cand vedea fiecare animal !
Raluka sper ca v-ati distrat la nunta,ca Alex a fost cooperant si a frant inimioare .
Mada ,doare tare cand cineva drag paraseste lumea noastra ,nici nu stiu ce sa spun decat ca te .
Mamideandrei ,ca mi-am adus aminte,acum cateva zile ai spus ceva de genul " ca tot nu sunt utila cu nimic" ...cum naiba sa nu fii utila?! Mai ales tu!Pai cine ne da noua retete mereu?
Manga felicitari pentru primii pasi ai lui Aidan,la cat mai multi inainte !
Biaz ai comparat foarte bine realitatea cu spatiul nostru virtual. Soi eu tot cam asa imi imaginez "dovlecimea" ,stand la sueta,in grup, toata lumea vesela si prietenoasa .Puiul si-a revenit?
Am vazut poze de la intalneala,cat de mult mi-a placuut,le-am vizionat de mai multe ori .
Mary .
Ellenuta noi stim ca te gandesti la noi si intri cand poti . Pupa fetele dulce din partea noastra.
Diamar am vazut ca spuneai de vaccinuri ca sunt coktailuri de microbi ,nu ne spui mai multe? Eu mai am o luna sa ma gandesc daca facem vaccinul si balanta atarna mai mult catre "nu" ,poate tu imi dai si motive serioase sa il refuz .
Iulia Ne-am uitat la pozele de la Neptun si sotul meu a fost uimit de lungimea parului lui Raducu .A spus ceva de genul " uaa,si am vazut atatea fetite chelioase prin parc !!Ar fi tare geloase mamicile lor sa il vada pe Raducu !"

Sigur mai era ceva dar scriu deja de doua ore ,mai bine imi termin treburile si raman doar a voastra .Sper sa imi lase laptopul diseara sotz,sa mai recuperez din urma,ca pc-ul e aproape decedat,au cedat doua ventilatoare din trei si mai dureaza cateva zile pana le pot cumpara

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ALESSIA ZEINA sa fi sanatoasa,fericita si sa ai parte de tot ce e bun iar tie mamico un buchet mare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani Alessia Zeina, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai sufletul frumos!

Da mami, ai vazut ce repede a trecut timpul si de acum ai o domnisoara in devenire, nu mai este bebelus. Si ai vazut ca daca vrea ea poate sa bea si 200 ml de lapte dar nu are ea chef tot timpul, asa ca nu te mai stresa din cauza asta.

La primul copil cumnata mea imi spunea ca din cauza mea e agitat copilul, ca sunt si eu stresata. Nu stiu daca asta a fost motivul dar la al doilea nu m-am mai panicat din orice si prin urmare si copilul este mai linistit. Acum vad ca are un cucui mare si nu stiu cand si unde si l-a facut ca nu a plans si nici nu a cazut.

Elle, cred ca a fost bine la aer curat. Si spui ca maine merge Eva la gradi, sper sa fie bine si sa nu planga.
La al meu asa de mult ii place la noua gradi ca a vrut sa mearga si astazi.

Lali, eu nu sunt prea documentata/convinsa in legatura cu vacc ca daca eram sigur nu le faceam. Cred ca Raluk stie mai multe dar sunt multe de spus si nu cred ca are timp sa intre in problema.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata doamnele mele,

EINUCA, LA MULTI ANI! SA CRESTI MARE, CUMINTE SI BUNA! SA AI O ZI MINUNATA!.

Noi am fost ieri a doctor si are chest infection, asa ca ne-a trecut direct pe antibiotic. Avusese febra 39 cu o noapte inainte si nu mai ceda la nimic. Acum nu stiu cum sa fac sa-i opresc diareea, ca cica nu se asimileaza antibioticele daca nu se regleaza.

va pup pe toate. am citit tot, dar nu mai retin nimic. sunt chiauna. ai noapte am schimbat si eu kk precum Liliac si s-a mai si trezit urland la juma de noapte fara sa stim de ce.

liliacule cum e Radu?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Zeinuca! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie, sa ai o petrecere frumoasa sa te distrezi si mami alex o pupam sa mai treaca supararea si ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Manga sanatate multa lui piski. Imi pare rau sa aud ca ati ajuns la antibiotic.
Liliac cred ca iti este greu cu doi copii si sa te trezesti noaptea tot timpul. Si noi am avut o perioada cu urlete si tipete asa din senin in somn iar pediatra ne-a spus ca sunt maselutele acum care impung gingia. Eu il iau in brate si vorbesc usurel la ureche sa nu se sperie pana se linisteste, este adevarat ca intr-o noapte i-am dat si panadol ca urla isteric. De obicei se potoleste imediat eu chiar nu am de ce sa ma plang copilul meu de la 2 luni doarme toata noaptea (exceptie cateva dati cand a avut probleme).
Facem si noi singurei primii pasi nesustinuti dar sunt timizi, dupa 2-3 pasi ne trantim pe jos. Mai nou escaladeaza tot si face exercitii pe manerele de la mobila se ridica cu toata greutatea in maini pe ele. Demoleaza si casa dar atata vreme cat este fericit si noi parintii suntem multumiti.
Avem si noi poze noi din parc.
Iulia foarte frumoase pozele l-am admirat pe raducu cel mic si motat. Se vede ca este super fericit si pupam parintii.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=204

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare din nou! ce liniste pe aici!!!!! sa inteleg ca inca va bucurati de vremea frumoasa! noi acum am intrat in casa, am fost un pic pe la plimbare, afara in curte,( e asa de bine sa poti iesi chiar si in curte, fara sa fie nevoie sa te deplasezi prea mult daca nu ai chef )!
Manga sanatate multa puiului, mie dr la diaree mi-a spus sa-i dau o jumatate de pastila de furazolidon la 6 ore, dar la el a fost nevoie doar de 2 ori, adica o singura pastiluta ca l-a strans imediat si de a doua zi a facut normal; si hydrasec, la 8 ore

noi am aflat cauza maraielilor, al 6-lea dinte a spart azi!!! sa fie cu noroc si sa iasa fara dureri (prea mari)

ANDREI

Mergi la inceput