Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Lali_mete spune:
Tot uitandu-ma din folder in folder,am dat de poza asta...nu-i asa ca am o privire superba?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mary_07 spune:
La multi ani Alessia Zeina!
Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta,sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii !
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anomis28 spune:
Buna ziua dovlecime,
Alessia, printesa scumpa,
La Multi Ani!
Sa cresti mare si sanatoasa si voioasa si devreme acasa .
Sa aduci parintilor tai numai bucurii, sa nu mai vomiti cand papi biscuite si sa bei mult mult laptic (cat sa fie mami multumita)
anomis28 spune:
Manguliciule, felicitari pentru bebe Carliontz si mergaret. Tare rau imi pare ca se chinuie cu chest infection. Sper sa simta ameliorare mititelu cat mai repede.
Felicitari si pentru Alex cel pasitor (Anamaria, mami esti
in , super, in cateva zile se va dezlantui)
Lilian (eu cand iti scriu, pronunt ca in engleza, e ok asa?) prin ce treceti voi seara. Mi se pare cel mai rau ca nu se calmeaza la san. Noi avem ceva similar cu nspe treziri pe noapte dar in 98% din cazuri daca ii bag un bibe la botos, tace si se mai culca jum de ora dupa care ma cheama iar (daca nu gaseste bibe prin pat). Cu analizele cum sta piticu? Daca face atat kkutz pe noapte poate are crampe. Si pentru linistea mea, eu as chema preotul sa-mi sfinteasca toate casa cu accent pe camera si patutul lui.
Pupam toti dovleceii raciti, Laura cum e Mihnea?, Bia ce face Mosorelu?
Bia, multumesc mult de aprecieri. Unde sunt pozele de pe yahoo? Am si o o nelamurire unde au disparut?
Lali super recuperare, ca la carte.
Irina, abia astept sa te vezi cu Lucia si al ei Cuceritor. sa iei aparatul foto sa ne minunam si noi de voi.
Elle, tinem pumnii pentru Eva maine sa ii placa la gradi si sa ii fie usor. Cu operatia, imi pare rau ca te va necaji, (in capul meu e ca deviatia de sept se poate lasa cu un nasuc mic, in aer, eu o vad ca pe o operatie estetica, tu nu ai avea nevoie ca esti tare frumoasa). Iti doresc sa vina repede, sa treaca repede, sa nu doara si sa o uiti si mai repede.
Sabina, faine pozele de la Zoo..
Ai scapat de migrene? ce a fost de fapt? infectie la masea care s-a dus spre alte zone? (eu am avut ceva de gen prin facultate si gtare naspa a fost, s-a lasat cu scos de masea).
Diamar, roag-o, te rog, pe sora ta sa descarce aparatul cu pozele de la ziua lui Matei ca stau si astept pe bancutza sa clatesc un ochi de ceva vreme.
Fetele din Bucuresti, am si eu o intrebare, rugaminte:
Stiti un pediatru/ pediatra buna, care sa nu fie indragostita de antibiotice sa si raspunda la tel cand o sun? (daca nu poate la tel., macar la sms-uri)
noi suntem putin raciti, ca tati l-a tuns cheliuta si am vazut ca are cojite, i-am dat cu ulei de masline sa se inmoaie si am iesit afara fara caciula ca soata nu m-a lasat sa-i aplic nimic pe bec. azi noapte in afara de trezirile de ceai obisnuite am stat planton ca nu putea respira.
Voi ati pus karvol sau inhalator langa patut? a avut efect?
anamaria1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Tot uitandu-ma din folder in folder,am dat de poza asta...nu-i asa ca am o privire superba? Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
Leeloo21 spune:
buna mamici!
si baiatul meu de 1an si 7 luni a fost racit si a avut un pic de febra pe langa mucisorii de rigoare..i-a trecut in 2 zile cu panadol si nurofen sirop pt febra din 6 in 6 ore si cu acc injekt si ser fiziologic in aerosol lasat fara masca ci doar cu furtunul indreptat catre nasucul si gurita lui in timp ce dormea la pranz si seara, i-a desfundat f bine nasul si uite ca l-a facut bine! multa sanatate!
in alta oridne de idei, am fost montata de Alin (sotul meu scump) sa fac o mica reclama a familiei noastre! ne ocupam cu organizari de evenimente, zile de nastere, petreceri prvate, petreceri tematice, nunti, botezuri, petreceri corporate..ne mandrim cu calitatea si profesionalismul nostru! scuze daca deranjez pe cineva cu acest mesaj..insa daca aveti un eveniment in vietile voatre este bine sa fie pregatit si amintit cum se cuvine, Alin este deasemenea fotograf profesionist! astept mesaje pe PM
va si aveti grija de voi!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+
nasterea in apa
pozici dragute
ninny spune:
buna seara,
Ii urez si eu La multi ani, Alessiei Zeina, sa aiba parte de multe bucurii si impliniri de-a lungul vietii, multa sanatate si mult noroc, si nu in ultimul rand sa-si bucure parintii.
liliac1 spune:
La Multi Ani Alessia Zeina!!!!
Sa fii sanatoasa papusica draga si sa cresti mare!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Of, Manguliciule ce-o mai trageti si voi . Dragul de el ce rau trebuie sa-i fie. De-acum daa treceti pe antibiotic incetul cu incetul o sa-si revina!
Noi noaptea facem "sanatos"...nu stiu cum sa explic. Poate ca dupa ce incepeti tratamentul va reglati cu chestia asta ca e aiurea raud e tot. Vorba fetelor, ori cu orez si morcov, ori cu furazolidon sau ercefuryl. Si musai sa se hidrateze.
Lali esti belea, soro
Anomis uite ca la o sfintire nu m-am gandit. Eu am casa sfintita si mi-o mai si tamaiaza maica-mea cand trebuie dar probabil ca in loc sa fac motul o sa fac o aghiazma.
Uof, si Dinutu e mucios?? Dragul de el.
Eu il mai dau (in caz de urgenta) cu Pulmex Baby pe piept si-l culcam cu capul mai sus.
Anamaria Alex este un scumpicel Imi inchipui ca e un fel de micul Hercules cand trage el de manerele de la mobila. Deja ati trecut la tricicleta??
mada ma bucur nespus pentru tine si sper ca toata viata de-acum inainte sa fii fericita
cristina_ana Andrei cum a reactionat la asa un drum??
Ma bucur ca Emma a fost cumintica la ai tai.
Elle . Te , fato!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei salutare din nou! ce liniste pe aici!!!!! sa inteleg ca inca va bucurati de vremea frumoasa! noi acum am intrat in casa, am fost un pic pe la plimbare, afara in curte,( e asa de bine sa poti iesi chiar si in curte, fara sa fie nevoie sa te deplasezi prea mult daca nu ai chef )! Manga sanatate multa puiului, mie dr la diaree mi-a spus sa-i dau o jumatate de pastila de furazolidon la 6 ore, dar la el a fost nevoie doar de 2 ori, adica o singura pastiluta ca l-a strans imediat si de a doua zi a facut normal; si hydrasec, la 8 ore noi am aflat cauza maraielilor, al 6-lea dinte a spart azi!!! sa fie cu noroc si sa iasa fara dureri (prea mari) ANDREI |
Irina, nu am furazolidon si astia nici nu au probiotice aici ca sa nu-i distrug flora intenstinala cu antibioticele.
succes cu dintii. si noi suntem tot asa :(
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume