Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!
Raspunsuri - Pagina 11
carinablanca spune:
Alessia
Maia
Alexandru Aurelian
Ioan Amos
Daniel
Eric-Mihai
Alexia Teodora
Rose Maria
Dany
Ana-Maria
Sirus Antoniu
Rares
Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)
laura78nico spune:
Buna fetele!
Dupa mai bine de o saptamana de pauza de net(ambii copii raciti cobza si mucii inca curg) am intrat pe fuga .
In primul rand LA MULTI ANI ALESSIA ZEINA!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce este mai bun alaturi de parinti tai!Alex
Deci despre noi am si lucruri bune si lucruri rele. In primul rand Mihaita a facut primii pasi singurel.
Ramona saptamana aceasta nu a fost la gradi si este pe antibiotic de luni iar Mihaita are robinet. Sincer nu stiu cum sa-l mai desfund. Lui nu i-am dat antibiotic si nici nu as vrea.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
techila spune:
LA MULTI ANI, ZEINA!!!!
alex, te pup mult, felicitari!!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Fragutza spune:
Bun gasit!
Frumoasa Zeina, La multi ani, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor! Mami Alex, te pup cu mare mare drag!
Anomis, pediatrul lu' Pisi raspunde la telefon si nu da asa antibiotice ca sa se afle in treaba, cel putin poti discuta cu el, iti da argumente de ce e mai bine sa-i dai sau sa nu..e ok; Giosanu se numeste si-l gasesti la Medlife. Ne auzim si-ti povestesc mai multe. Pupa pe Dinutu!
Siiiii, cea mai mare veste, care mi-a crescut selfistimu' ca in sfarsit fac si io ceva pentru mine: MERG LA SAAAALAAAAAA! Uraaaa! Bravo mie, felicitari Fragutza!
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
laura78nico spune:
Fetele va urez noapte buna si o saptamna usoara!
Fug sa scot niste muci si sa culc copii!
la toate si multa sanatate dovleceilor muciosi!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
loremunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Sal! Lore, cum a fost la petrecerea lui Eric? Roni e la program prelungit de nu-i place la gradi? La al meu ii place la noua gradi, are deja 1 saptamana. Lili, merge la una cu program normal pana la 12 dar dupa cum am mai spus e in grupa cu varul lui mai mare care stie mai multe prostioare si invata si el. Educatoarea este la prima generatie cu cei de gradinita, 1 an a fost invatatoare. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Da, Roni e la program prelungit. Stiu si de ce nu-i place... Nu mai e mami care sa stea dupa fundul lui si acolo trebuie s faca singur... Desi stie si o face frumos, acasa u mananca singur, decat ce-i convine... Aca nu doarme decat in patut cu tot cu gratare, altfel nu sta in pat... La gradi trebuie sa le faca, fara comentarii... Si de aici nemultumirea cea mai mare....
Lui Eric nu i-am facut petrecerea... Tati nu a fost acasa de ziua lui si in plus, daca sunt raciti amandoi, nu aveam cum... Daca-i pun pe picioare, poate week-end-ul viitor...
mamicile si copilasii!
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
Dana15 spune:
Bravooo Fraguta! bravo, fata! Felicitari!
Ia spune, de care sala este..d'aia cu tras de fiare sau din aia cu dantzuri? te pup!
Zeina scumpa si draga, la multi ani fericiti! sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai parte numai de lucruri bune! Te pup dulce pe crestet si pe mami tau pe obrajori, asa apasat
sunt in urma rau..si as vrea atatea sa spun..poate reusesc sa mai scriu cateva randuri un pic mai tarziu
va pup! sanatate multa puiutilor bolnaviori!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
alex25 spune:
Buna seara dragele mele!
Va multumesc din suflet pentru urari, sunteti minunate si ma bucur ca va cunosc.
Am avut o zi plina se sentimente care mai de care mai profunde si mai emotionante, parca nu imi vine sa cred ca am fata asa de mare. Ne-am distrat la restaurant, tortul a fost frumos, cadourile minunate, lumea s-a simtit bine....asadar totul ar fi fost absolut perfect...dar mandra, draga de ea, aproape de sfarsitul petrecerii a inceput sa vomite ca in filemele alea horror, de dadea afara si pe nas..asta in fata invitatilor, deci va dati seama ce a fost acolo. Tare imi pare rau ca s-a terminat asa o zi foarte importanta pentru noi, dar na, trebuia sa ne aduca ceva cu picioare pe pamant, pacat ca sufera papusica mea. Acum a papat nitel si s-a culcat, mi se pare si nitel infundata, exacr ce ne mai lipsea. Asdar, raman la parerea mea, ca cea mai buna urare este aia cu sanatatea, ceea ce doresc eu la toata lumea.
Cam asta de la noi, multa sanatate dovleceilor bolnaviori.
Va pupa fata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
siiii, siiii, siiii
Dinu
a facut singur primii pasi
ura ura
eram necajita ca incep serviciu si nu apuc sa-mi vad iepurasul mergand.
Felicitari Laura pentru pasii lui Mihaita si multa sanatate la pitici.
Alex, imi pare rau ca s-a terminat asa ziua asta minunata.
musai sa ne spui ce jucarii frumoase a primit papusa de ziua ei.
Monikus, pupam Rareselu sa se faca bine
Fram, felicitari pentru performanta. Ai fost deja la prima sedinta, right?
Ca parca sa vede muschiu' deja conturat usor pe abdomen, stai sa-mi pun ochelarii sa te vad mai bine. Multam de recomandare, povestim la o cafea saptamana asta.
Raluk, abia astept sa vad cum te-a dansat Alexutzu in pozele de la nunta.
diamar78 spune:
Felicitari plimbaretilor Aidan, Mihai si Dinu.
Alex, imi pare rau ca s-a terminat asa petrecerea. De la ce a vomitat oare, ce a mancat inainte?
Anomis, ce surpriza ti-a facut Dinu. Mai ai o saptamana si mergi la serviciu? Chiar ma gandeam ca o sa spui ca sunt nesimtita cu pozele alea dar pe cuvant ca nu le-am primit. Pana atunci am pus 4 poze pe email dintre care 1 cu aperitivele, asa ca sa nu va plictisesc cu prea multe poze.
Manga, ma gandeam eu ca va da antibiotc daca mergeti la dr daca nu trecuse febra de 3 zile. Sanatate multa va doresc.
Laura, iar sunt bolnaviori saracutii? Ce mai tragi si tu cu ei. Sanatate multa si voua.
Fragutza, asta da realizare, asa te mai deconectezi si tu un pic. Dar cu cine sta paunita cand megi?
Si eu o astept pe Uka cu vesti bune despre frumusica ei.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!