Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Intru repede sa urez si eu La multi ani! Zeinucai care stie sa fie maxim de serioasa si toata numai zambet. Sper ca ai savurat aniversarea, Alex! La multi ani frumosi in meseria de mamica!
Diamar, Kaiwakan si Anomis, multumim de aprecieri. Mi-a crescut un pic inima.
Anomis, ti le mai trimit o data daca vrei neaparat.
Mely, imi pare rau ca nu ati reusit cu masina, dar poate ca e mai prudent asa, deocamdata iar alta data bucuri va fi si mai mare.
Elle, sunt mai bine printesicile tale? Dar tu cand trebuie sa faci (sau ai facut) operatia? Si eu ar trebui sa fac operatie pentru deviatia de sept, dar nu ma pot convinge. Sa-mi spui daca simti diferenta dupa aceea.
Sabina, foarte frumoase fotografii de la Zoo. Ai si talent si modele minunate.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Flicitari Dinutzu! Ei, Anomis, asa-i ca Dinu a invatat sa meraga iar tu sa zbori?
_
biaz29 spune:
Alex, imi pare rau ca Zeinuca s-a simtit rau la sfarsitul petrecerii, dar cred ca poti sa treci faza asta la indez si sa pastrezi in albumul tau personal doar amintirile frumoase din ziua aceasta.
_
Iulika29 spune:
LA multi ani Zeinuca!!Iti doresc multa, multå sånåtate si så ai parte numai de bucurii in viatå!!
Alex te pupå Iulika intr-o zi asa mare!Si multå sånåtate sårbåtoritei.
Manga sånåtate si lui Piski cel buzat.Sper så ii treaaca repede.
Multå sånåtate la toti dovlecutii bolnaviori.Eu am lucrat zilele aceste si sunt cam frånta plus ca i-am facut camera lui Brucu.AS tb så face ceva mutari.Acum doarme in camera lui.
Så imi spuneti si mie care dovlecuti dorm singurei in camera lor si cum se manifesta peste noapte.EL nu mai doarme in patul cu gratii ci are un pat ff jos.E in siguranta am pus perne multe de jur imprejur asta ca så nu se sperie daca se intoarce in somn ca de alfel nu e periculos pt ca nu e f inalt.DAr deocamdata i-am lasat pt seara asta o veioza de noapte.Imi e så nu se sperie fiind si prima noapte.
Fram bravo mami!
anomis, manga felicitari pt puituii mergatori.
Lali daca ai linkul cu pozele recente care le-ai pus så il maipui o data te rog.Nu am apucat så le vad si nu mai stiu pe unde sunt inapoi.
Vå pup!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 16+
biaz29 spune:
Liliana cum mai esti? Tot pe baricade in ringul de lupte greco-romane?
_
biaz29 spune:
Felicitari, Fragutzo! Ce mai face Natalixul tau scump?
_
biaz29 spune:
Noapte buna cu dovlecei cuminti va doresc tuturor dar mai ales mie.
_
alex25 spune:
PETRECERE 1 ANISOR
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 [Multå sånåtate la toti dovlecutii bolnaviori.Eu am lucrat zilele aceste si sunt cam frånta plus ca i-am facut camera lui Brucu.AS tb så face ceva mutari.Acum doarme in camera lui. Så imi spuneti si mie care dovlecuti dorm singurei in camera lor si cum se manifesta peste noapte.EL nu mai doarme in patul cu gratii ci are un pat ff jos.E in siguranta am pus perne multe de jur imprejur asta ca så nu se sperie daca se intoarce in somn ca de alfel nu e periculos pt ca nu e f inalt.DAr deocamdata i-am lasat pt seara asta o veioza de noapte.Imi e så nu se sperie fiind si prima noapte. |
Ce baiat mare, sa ne spui cum s-a acomodat. Cred ca trebuie sa-i lasi tot timpul o lampa de veche.
Tu cum te mai simti, te loveste Daniela?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
anamaria1979 spune:
Alex superbe pozele, fetita este o scumpica am vazut un tortulet bestial si tricicleta cadou. O familie mare si fericita.