Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Miha, acum ca ai aparut hai sa te dau de gol la fete ca ai vopsit-o pe Iris. Chiar ma uitam acum la pozele din februarie parca, cand ati fost la mine acasa si frumoasa de Iris era bruneta bine de tot. Mai fetelor, eu am avut un soc cand am vazut papusica lui Miha. E blondaaaa!!!!!!!!!! Pe bune am crezut ca a oxigenat-o Miha! Trebuie neaparat sa o vedeti, e minunata!
Hai ca acum chiar fug la treaba

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vreau neaparat sa ii zic Madalinei ca ma bucur teribil ca e fericita!!!! Asa de tare m-am bucurat pentru tine, de parca eu m-as fi indragostit! Sa dea Dumnezeu ca asa sa ramai mereu de-acum inainte!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Vreau neaparat sa ii zic Madalinei ca ma bucur teribil ca e fericita!!!! Asa de tare m-am bucurat pentru tine, de parca eu m-as fi indragostit! Sa dea Dumnezeu ca asa sa ramai mereu de-acum inainte!

POZE

POZE NOI

sarumana,am momente cand nici mie nu-m vine sa cred ca am mai gasit persoana care sa ma faca sa fiu fericita,implinita si dorita.Inca odata mi s-a dovedit ca destinul e destin si nimeni si nimic nu il poate schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78
[
Mamideandrei cred ca nu are net la Braila ca nu a mai intrat.

va pup dulce pe toate! am net si la Braila!
noi in sfarsit suntem bine, s-a reglat si la burtica (dupa episodul cu voma, 2 zile a avut diaree ), a plecat si tati, deja e la destinatie , noi am dat o fuga la Constanta pe la targ, m-am innoit cu una-alta, cele necasare unei femei (posete, pantofi) si de azi suntem oficial in curatenie la mami, deci timp pe forum ,nu prea cred ca ma exploateaza mami la maxim ; tare as vrea sa ma vad cu Luto, sper sa reusesc maine, daca o putea si ea, bineinteles sa scape de acasa!
nu am apucat sa citesc decat ultimele doua pagini si alea in fuga, dar dupa ce ma linistesc promit sa recuperez cum trebuie...
ma intorc la treaba ca deja Andrei da cu aspiratorul in locul meu; daca-l pun sa mearga de-a busilea am si lustruirea pardoselii asigurata si deja de doua lucruri am scapat
pupici dulci si weekend placut va doresc!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello,hello dovlecime !
Ati fugeat toate la gratarele de absentati asa in numar mare?
Va pup dulce ep toate dar in special pe cele care reusesc sa scrie cate o vorba fiecareia .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara dragelele mele!

Am intrat sa va salut si sa va ofer in avans o mica tratatie pentru maine, inca nu imi vine sa cred ca a trecut 1 an de cand a venit papusica pe lume, sunt asa....plutesc..

Maine va fi o zi plina si nu cred ca apuc sa intru, dar promit sa revin cu poze.

Asa ca, va rog sa nu va sfiiti...serviti:

Va pup!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ZEINUCA

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani!
ZEINUCA sa traiasca
ZEINUCA sa traiasca,
LA MULTI ANI!!

Sa fii sanatoasa papusica mica, sa fii norocoasa, sa fii desteapta, sa fii descurcareata si sa fii tare tare fericita alaturi de parintii tai minunati!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna seara dragelele mele!

Am intrat sa va salut si sa va ofer in avans o mica tratatie pentru maine, inca nu imi vine sa cred ca a trecut 1 an de cand a venit papusica pe lume, sunt asa....plutesc..

Maine va fi o zi plina si nu cred ca apuc sa intru, dar promit sa revin cu poze.

Asa ca, va rog sa nu va sfiiti...serviti:

Va pup!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

saru-mana, eu ma bag la o praji de la iubita ta frumoaasa. a trecut un anisor deja .. wow, parca mai ieri veneai suparata ca a fost inundatie in sala de nasteri si te-au amanat cu operatia ..

va pupam dulceeee

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

salutare fetele

azi am bagat si noi un gratarel la tara, vremea nu a fost stralucita, insa, a fost ok de stat afara.

mada imi pare tare rau ptr unchiul tau .. multa putere va doresc.

cristinico ma bucur ca totul a fost bine, ca ati avut un concediu super si ca emma s-a acomodat bine la bunici. eu abia acum am vazut pozele de la intalnire .. arati super, mamis!

miha eva e inscrisa la cea din 13 septembrie, vulcan ii spune. de luni o duc .. sper sa fie ok ptr ea.

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor,va salut!

La multi ani, Alessia Zeinuca! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa cresti frumos, sa te faci om!

Va pup, dragelor, am intrat sa urez Zeinucai si sa va doresc o dumnica minunata!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput