Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Magda,aveti grija mami de voi!
Sa isi revina pui mic repede.

Gata,mi-am facut norma.
Ma duc sa pregatesc lumea de gradi si la atac intr-o noua zi!Ce bine e cand nu te doare nimic,ai alt chef de viata domne'!

Va doresc o zi frumoasa!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI ERIC

LA MULTI ANI ALEXIA

LA MULTI ANI ROSE MARIA

DANY
ANA-MARIA

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragele mele!

Poftiti la fierbinte si aburinda.

Anomis si Lullaby multumim pentru poze.

Biaz se pare ca Luto te-a lasat cu ochii in soare aseara, dar sigur se revanseaza ea si ne povesteste tot cand ajunge acasa la ea.

Sabyna minunate pozele de la Zoo.

Manga sper ca Piski e mai bine cu febra.

Va doresc o zi minunata.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Ce placut a fost sa citesc ce ati scris aseara pe toata lumea.
Multumesc frumos pentru aprecierile la adresa puiului meu,as putea vorbi zile intregi despre ce face ,ce bolboroseste,cum se joaca,cum ma strange in brate,cum imi da palme cand se bucura,etc,etc.

Sa raspundem si noi la tema,sa nu luam nota mica :
-nu credeam ca ma pot trezi bine-dispusa dupa doar 3 ore de dormit cu intreruperi,gata pentru o zi de facut de toate,fara sa fiu morocanoasa macar 5 minute;
- nu credeam ca pot rade cu pofta pentru ca un copil face balonase din bale;
-mai spunea cineva ca mine: nu credeam ca o sa miros copilul la fund ..e uite ca o fac,si inca destul de des ;
-ca ma voi intoarce cu spatele la o femeie in varsta si o voi lasa vorbind singura am facut-o cand m-a sacait o femeie sa imbrac copilul mai gros ca raceste,prin iunie ;
- ca nu voi mai apuca sa citesc o carte cap-coada in doua zile ( imi ia o saptamana acum );
-CA VOI DEVENI DEPENDENTA DE O MANA DE FEMEI PE CARE IN MAJORITATE NU LE-AM VAZUT FATA IN FATA.

Revin.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Multa sanatate Aidan

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Lullaby si Anomis multumim de pozele de la intalneala.
Sabyna dragute fetele tale. Mi-au placut mult cum interactionau si mi se pare ca le-a placut mult la zoo. Asta e eu am fost weekendul trecut in baneasa la zoo, nu se compara cu ce am vazut in poze la voi.
Liliac, Manga sanatate multa puilor. Noi inca avem muci dar nu febra, faza nasoala e ca urla la scoatere la batista bebelului de a ragusit. In fine dau vibrocil scot muci de 2-3 ori pe zi ca sa il ajut sa respre si sa haleasca.
Raspuns la tema:
- nu credeam ca ma va relaxa atat gatitul, mersul la cumparaturi in supermarket
- ca voi fii atat de posesiva si indarjita ca sa nu imi plantez copilul la bunici la 130 km departare de mine asa cum tot mi se sugereaza
- ca voi iubi atat de mult incat persoana mea numai prezinta asa mare importanta
- ca nu voi merge la munca desii anul trecut spuneam ca la 1 an al copilului ma voi duce, mai nou voi sta acasa cat am eu chef chiar nu prea imi doresc intoarcerea la marele job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Eric, Alexia si Rose Maria!

Mergi la inceput

hai ca am trimis din greseala fara sa termin ce aveam de zis.
Deci revin:
Multa sanatate Aidan.Maria te inteleg perfect,ca asa s-a manifestat si la Mihnea,noroc ca noua ne-a dat medicul Nurofen si nu a facut febra.
Alex de Anamaria multa sanatate si tie!
Liliac ideea e ca dl.Virus s-a adaptat si nu da febra initial .Netratat isi face de cap si duce la bronsita.Doctora noastra a avut un caz...
Apropo de operatia de sept,ca am vazut ca discutati (Anamaria) si respectiv amigdale,eu le-am facut pe ambele,nu va zic decat ca pe cat sunt de dureroase,pe atat sunt de scarboase.Dar din pacate,daca trebuie,trebuie.Luati-va inima in dinti si mergeti,ca daca nu pot sa apara alte complicatii (la ureche,la inima)!Eu va tin pumnii!

Am vazut poze de la intalnirea dovleceasca,foarte frumos.Recunosc ca v-am invidiat putin

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ERIC,ALEXIA,DANY,ROSE MARIA si ANA MARIA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello, hello

ce faceti voi?

vaut poze si flimulete cu frumoasele la Zoo.

LA MULTI ANI ERIC, ALEXIA si ROSE MARIA! sa cresteti mari si buni, dragilor!

noi tot cu febra toata noaptea. dimineata mi-a vomat tot laptele de la tuse. ii dau nurofen si calpol alternat. vad ca e mai ok, dar curg mucii rauri, rauri. Are si un dinte care da sa-i iasa. vai de capul lui. miorlaie intr-una. Speram totusi sa se termine cu febra si sa-si revina incet, incet.

voi, sunteti bine? aici a venit toamna...de ai urata, mohorata, deprimanta si vantoasa. si acum 2 zile ziceai ca-i vara. cine ii mai intelege si pe englezii astia, oare?

anamaria multa sanatate baiatului.

ma duc sa fac un pik de curat cat doarme fiul ca altfel, sta lipit de mine, ca scaiul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput