Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!
Raspunsuri - Pagina 3
biaz29 spune:
Hai, Luto, nu ne lasa sa ne stricam mult ochii in monitoare. Da aici detalii picante. Cine si cum a zis? Pe cine ti-a venit sa pupi, pe cine sa scuipi? Ce ti-au dat de mancare? Ce nu ti-au dat? David pe cine a indragit? De cine fuge cu indarjire? Ca noi citim mesajele tale ca pe un serial bun.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Elle, eu zic sa mai adaugi putina apa si un pic de ulei de jojoba si sa faci mai bine o masca din tarana aia pe care ti-ai pus-o in par. Si mai povesteste-ne ce mai fac printesele tale si cum se mai descurca Anna rotunjica cea dulcica.
_
biaz29 spune:
Hmmm, se pare ca am ramas singura si vorbesc cu mine insami. E semn de senilitate.
_
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Intru repede sa las cateva poze de la intalnirea de azi, din pacate multe au iesit miscate. Data viitoare o sa iau aparatul foto.
Nu stiu daca mai reusesc sa intru in seara aceasta, asa ca va doresc de acum o noapte linistita!
Va pup.
MangaGirl spune:
mai duamnelor,
iau niste seminte si raman la citit. se anunta o seara Juicy. multumim si pupici la toata lumea. vad ca nu vrea sa-i scada febra. i-am dat calpol si tot 38. sa-mi fac griji? e deja a treia zi si jumate de cand e asa. azi i-am dat mai mult calpol si nurofen. mi-e mila de el ca abia respira si mai si tuseste. si mai si arde. of, of.
intr-o alta ordine de idei: am vazut poa cu Radu la masa. ce alegeri grele are de luat bebicul.
biaz imi pare rau de Mosorel. sper sa fie ceva one off.
techilita treaba cu mancatul, nu stiu ce sa-ti zic. daca ati sti al meu ce frunzareste, v-ati intreba cu ce naiba traieste.
cat despre degetul tau scrantit...pai daca iti vine sa dai si tu cu piciorul...mama natura se intoarce impotriva ta.
luci m-a busit rasul cand am citit de rude si alte alea. asa-i ca David e intr-un stres continuu? cel putin Aidan a avut nevoie de 2 sp sa-si revina din toata vanzoleala si vizite. am jurat ca eu asa ceva nu-i mai fac. cine vrea sa-l vada, sa vina in parc.
am vazut poze de la intalneala. fetelor...sunt invidioasa. asa de invidioasa incat mi-am promis ca ajung in bucuresti in octombrie sa vad vad si eu pe toate si pe copii vostri minunati.
sabyna sa va fie de bine gradina zoologica. ma bucur sa aud ca ti-a trecut raceala.
lali welcome back.
nu in ultimul rand mami de banana simt o briza de optimism si voie buna dinspre HK.
lucruri pe care nu as fi crezut sa le fac/sa nu le fac vreodata:
1. sa nu dorm o noapte legata de mai bine de 11 luni si totusi sa functionez cat de cat normal cu numai 4-5 ore de somn
2. sa nu ies macar o data pe luna la un club
3. sa nu ies la un film macar o data pe luna
4. sa fac pipi cu fiu-meu in baie pentru ca e prea disperat de viata daca-l las in fata portitei inchise
5. sa nu-mi doresc cariera, cariera, cariera. eu credeam ca dupa un an voi fi sigur in campul muncii pentru ca nu as putea reista mai mult timp cu un copil acasa.
6. sa ies mereu din casa ultima, fara machiaj, fara nici o noima in vestimentatie
7. sa dau dovada de rabdare
8. sa fiu atat de innebunita dupa copilul meu
mai am, dar nu-mi mai aduc aminte
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
SabinaY. spune:
Buna dimineata pe racoare,
Nu pot sa cred ce bine e!In sfarsit vine iubita mea toamna...deja incep sa plutesc in visare,e anotimpul meu preferat.
Ma scuzati,ieri am adormit mandra si apoi am adormit si eu in asteptarea sotului pe canapea,care adormea si el mandra mare.Iaca,ca m-am trezit tot pe canapea si sotul langa fata .
Va las pozicile de la zoo,sunt si doua video.
Erika a fost teroare,am dus-o la iepurasi,unde au program si te poti juca cu ei,sa le dai iarba,sa ii ti in brate...din toti copiii,doar Erika striga si tipa,sa nu o atinga nici un animal.Erau marmote care umblau pe langa noi.Lisa insa a fost incantata sa se joace cu o marmota.
In schimb,Erika s-a distrat de minune vazand leii.
S-au dat apoi in balansoar,Lisa era lesinata de ras.A distrat-o foarte tare.
zoo
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 io am gasit, cablul si iata pozele de la intalnirea dovleceasca n-am apucat sa le pozez si pe Miha cu Iris, dar poate ma ajuta Ana, ca a facut si ea cateva, Ana ai legatura. lui Dinu Andrei (14.09) |
Multumim de pozici.Mamici frumoase cu copilasi bucalati.
Mai,cum se stateau bebeii asa cuminti? :)
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Mary,imi pare sincer rau.Lasa,o sa vina o zi in care o sa aveti masina voatrsa.
Nela,esti o mamica deosebita.Pupam pe Ana Banana.
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Da, da, am net dar programul artistic e ceva de speriat. Ai mei nu stiu de ce au impresia ca trebuie sa facem cativa kilometri zilnic pe jos de parca ne antrenam pentru marele cros. Azi pe faleza, maine in parc, poimaine pe bulevard....la bunica, la strabunica, la cumatra, iar in parc, iar la nisip, iar la apa Tata si-a luat concediu ca sa stea cu baiatu'. Ceva deosebit mama lu' andrei unde locuieste mama dvs? Veniti prin parc, la leagane ? Poate le facem cunostinta la baieti Despre noi nu stiu ce sa spun, David a invatat multe lucruri noi si frumoase. E un baietel mare Imi doresc enorm sa ajung la mine acasa Merg sa spal baiatu si daca am timp mai intru in amanunte, daca nu...ne auzim data viitoare. Va imbratisez cu mare drag Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Mai,mie imi plac parintii tai.Sunt adevarati bunici
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla