Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!
Raspunsuri - Pagina 2
MangaGirl spune:
am citit tot,
revin mai tarziu cu ganduri. acum am duc sa-l infund cu nurofen si sa-l culc. a facut azi primii pasi nesustinut! nu mai mult de 2, dar de vreo 3-4 ori. a fost f emotionant. nu-mi vine sa cred ce baiat mare am.
va pupe. revin.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Bibelou ca bibelou, da' garoafe, garoafe a dus??? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
mai alex...ce naiba...fata asta vine DE AFARA...cum sa vina cu garoafe...tre' sa vina cu flori sofisticate...cel putin crini imperiali (unul cu mult mult ambalaj)...
manga draga, pupa si felicita puiul mergaret si de la noi
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
lutoniana spune:
nu maaa, am adus tablouri cu profilul reginei si magneti de frigider cu I love London .....ce daca eu stau in Luton
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana nu maaa, am adus tablouri cu profilul reginei si magneti de frigider cu I love London .....ce daca eu stau in Luton Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Offff, a avut dreptate Techila se vede ca vii DE AFARA.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Mangulico te pup mami cu drag. Cand isi da drumu bine sa-l pui la tren ca il trimit pe David sa-l astepte si sa se joace si ei
Va imbratisam
liliac1 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl am citit tot, revin mai tarziu cu ganduri. acum am duc sa-l infund cu nurofen si sa-l culc. a facut azi primii pasi nesustinut! nu mai mult de 2, dar de vreo 3-4 ori. a fost f emotionant. nu-mi vine sa cred ce baiat mare am. va pupe. revin. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Sa-l pupi dulce din partea mea pe micul mergaret!!
Si...daca tot ai adus vorba, sa ma duc si eu sa-l nurofenesc pe-al meu ca mi-a facut 39 cu 3 asa de-aiurea.
Pe mine ma incearca o raceala ca simt ca-mi cedeaza garniturile la nas si face deja pic-pic
Dovleceii intalniti azi sunt superbi iar mamicile lor din dotare arata atat de fresh .
Elle cum mai esti, mamis?? Mai bine??
Sabina vrem si noi la Zoo dar cum deocamdata nu e posibil macar lasa-ne sa ne clatim ochii ca avem cu ce iar tu ai cu ce te mandri.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui lutoniana nu maaa, am adus tablouri cu profilul reginei si magneti de frigider cu I love London .....ce daca eu stau in Luton Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Da' ce, ma, ei nu stiu ca tu stai in ditamai Lutonul care e limitrof cu Londra?? Ce naiba, hai ca e tot pe-acolo
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
biaz29 spune:
Buna seara!
Noi tocmai ne-am intors de la o petrecere in vecini si Mosorelul mi-a vomat tot ce papase asa ca acum completeaza cu tzitzi.
Am vazut fotografiile lui Anomis si cred ca Dinutzul o sa franga multe inimi cu ochii lui superbi si cu expresivitatea de care da dovada inca de pe acum. Ai de ca sa fii mandra, mamis (copyright
Si am vazut si fotografiile de la intalnire si mi s-au parut tipice pentru ce se intampla la noi pe forum. Cam asa imi imaginez eu ca am arata daca am putea avea corpuri in spatiul virtual.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Offff, a avut dreptate Techila se vede ca vii DE AFARA. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
si in plus sunt o gramada de cuvinte pe care as vrea sa le folosesc dar nu-mi mai amintesc cum se spune in romaneste
techila spune:
dar pun pariu ca nu le-ai numarat cand le-ai cumparat, ca stiai tu ca vor fi muuuulte rude de vizitat si nu vei ramane cu ele nedate, dar sa fie acolo in caz ca trebuie
vezi ma alex...asa sunt astia DE DINCOLO....au bani ma sa cumpere lucruri la toata lumea...de...se vede...stii ca fata asta e si patroana...are un magazin onlain..ce-o fi aia Dumnezeu cu mila
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david