Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Unde e toata lumea?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ellenuta spune:
ERIC
ALEXIA
ROSE
DANY
ANA MARIA
La multi multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
Elle ce fac fetele?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ellenuta spune:
buna dragele mele
imi pare tare rau ca nu pot fi mai prezenta, insa, stau tare prost cu timpul .. astea mici ma solicita tare. sper sa fie bine eva si sa o pot duce la gradi. deocamdata tuseste si muceste si nu am cum s-o duc. anna e ok, inca nu a luat-o singurica in picioare .. merge tinuta de manute, insa, pe distante mici caci nu o tin gladiolele .. de mancat, mananca orice, insa, ii place tare sa-i dai sa manance din mana, nu cu lingurita .. azi de ex, a papat ciorbita de pui si apoi, cand ne-am asezat noi la masa, a mai mancat peste cu mamaliga si usturoi .. i-am dat chiar si din supica evei, facuta la furculita, si a halit fara probleme .. chiar nu stiu de ce ii mai blenduiesc ..
vreau sa le pup pe anomis, liliac, nela, alex, bia ..
anomis de operatie nu cred ca voi scapa, va trebui s-o fac odata si odata .. si mi-e asa frica. si tatal meu s-a operat acum vreo 6 ani si i-a fost teribil de nasol dupa ..
liliaco saru-mana de intrebare .. suntem ok in mare. eva o mai supara pe anna, o mai cafteste, insa, acum s-a invatat si asta mica s-o prinda de par, s-o ciupeasca .. va pupacim dulce dulce!
magulico sanatate multa lui aidan! bravo ptr primii pasi singurel!!
va pupacesc
papa bun
bio bebe
diamar78 spune:
sal!
Eu m-am uitat la Sex and the city 2. Si noi suntem maraiti din cauza vaccinului de ieri si nu putem nici sa iesim afara pt ca ne-a recomandat dr sa stam in casa ieri si astazi. Va dati seama, ei sanatosi si noi le dam un cocktail de microbi. Tocmai citesc o carte scrisa de un medic Pavel Chirila, Vindecarea ii spune in care scrie cate ceva despre vaccinari. Inca nu am citit tot capitolul ci doar un fragment ca poate nu mai mergeam ieri la vaccin. Dana, daca erai in tara ti-o faceam cadou, cica e scrisa in primul rand pt bolnavi si apoi pt medicii tineri. ieri spunea un domn de la hofigal ca sunt 35000 de copii fericiti(adica nevaccinati).
Revin ca s-a trezit si e tare marait.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ellenuta spune:
mai, de cristinica noastra ce mai stiti???
papa bun
bio bebe
iulia0807 spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am intrat fugitiv sa uram La multi ani sarbatoritilor de astazi ,sanatate si numai bucurii!
De recuperat nu am prea reusit,decat pe sarite asa drept pentru care nu le prea leg si nu pot scoate prea multe cuvinte.
Am citit de Lucia Braileanca de data asta,de Lali care a revenit de la tara,de Nela fara Buni,de Anamaria cu pui mucios ,Maria cu Piski febril si racit,Techila cu degete intregi dar dureroase,Lili ce se intoarce la munci..si nu mai stiu..scuze,zau ca am citit dar nu-mi mai amintesc..aaa,mai era Sabina la Zoo.pupam pe toti si toate.
Eu am reusit sa incarc cev apoze de la mare daca vreti sa ne vedeti...
va pupam si promitem sa revenim mai des
http://picasaweb.google.com/iulia0807/Neptun2010#
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
diamar78 spune:
Elle, dar de ce trebuie sa te operezi neaparat, iti fac probleme amigdalele? Eva nu a fost deloc la gadi de cand a inceput? Bine ca nu a luat si Anna raceala.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Elle, dar de ce trebuie sa te operezi neaparat, iti fac probleme amigdalele? Eva nu a fost deloc la gadi de cand a inceput? Bine ca nu a luat si Anna raceala. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
din pacate, da. acum nu imi mai fac asa des probleme, insa, sunt fff mari si urate. in plus, e si deviatia de sept care nu ma lasa sa respir cum trebuie ..
eva nu a fost deloc la gradi caci mi-au spus initial ca nu o primesc decat la 3 ani, apoi am intervenit pe langa directoare si mi-au spus s-o duc, insa, a racit .. anna a fost si ea racita, insa, acum i-a trecut.
pup maraiciul sa treaca repede durerea de la vaccinare.
papa bun
bio bebe
raluk16 spune:
Si eu va mai citesc pe apucate, si apoi uit ce am vrut sa zic.
Iulia foarte faine pozele, ii sta bine piticului cu sepcuta, si tie in rosu!
Si pozele fetelor de la intalnire is faine, ma asteptam ca toate sa fie slabe si frumoase, dar m-a surprins mult Alex, mi se pare ca a slabit tare mult.
Am vrut s-o mai pup pe Nela fara buni , pe Iulika cu inimioara mica , pe Alex , pe Bia . si sigur uit pe cineva...
si insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori, mi-e tare mila si de ei si de sufletele mamicilor...
Noi maine mergem la o nunta langa Cluj, la Gilau, asa ca pana pe luni sa nu ma dati disparuta , nu ca apucam eu in ultima vreme sa scriu mai des ...
Weekend placut!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13