Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
ianis e o frumusete de baiat, are niste trasaturi...
niki multa sanatate mariei
asteropi cum sunt cizmulitele?
rebiana eu sunt invers ma cert des si mult, ma bag in orice rahat :)))
dar pe urma imi pare rau si las balta:))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
Andra ce ochi are Ianis!! Si are exact forma fetzei tale. Deci..e baiatu lu' mama
Gaby baga MagneB6. Eu iau de 3 saptam si deja se simte diferenta. Am inceput sa iau dupa o criza de nervi, cand m-a enerevat sotu de i-am dat un sut in fund...Nu ca nu a meritat-o, dar m-am gandit ca deja o iau rau pe aratura
Si eu am mancarimi...numai ca pe mine ma mananca capul. Ieri cand a venit mama de afara am pus-o sa se uite sa vada dc nu am miscatori...Cica: "nu ai maica nimic.nici macar matreata".
Eu am observat ca in zilele in care sunt nervoasa atunci ma ia si mancarimea. O fi ceva pe fond nervos...
Of..ma duc sa spal si sa sterilizez biberoanele ca le am pe toate murdare, ca mi-a fost lene sa ma ocup de ele pana acum. Nu ca nu mi-ar fi lene si acum...
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
carmickey spune:
fetelor va multumesc frumos...eu i-am dat legumele si am facut pauza o zi,la leguma nou introdusa,asta am inteles nu fac pauza la tot..doar ca spuneam ca am facut pauza o singura zi,ci nu mai multe zile...alergie,nu stiu nici cum se manifesta...
azi a papat piure de legume la pranz,cantitate 80 ml...m-a speriat ce mult a mancat,dar era cu ochii dupa mancarica si nu puteam sa o opresc,dupa care a mai baut lapte doar 120 ml...si doarme
va multumesc mult pentru sfaturi...eu nu intrduc momentan nici un aliment nou in alimentatia ei pana la sase luni...va manca doar legumele astea si mar...
si nu mai fiti triste...eu am motive intemeiate sa fiu, si nu sunt...ma bucur pentru copii,traiesc copilaria alaturi de ei...lasa-ti mamle, soacrele sa zica ce vor ele, nu trebuie sa ne suparam din cauza asta (asa incep dureri de cap..etc)
eu in fiecare dimineata ma trezesc foarte vesela ca imi beau cafeluta aici cu voi...
o zi buna si vesela sa aveti alaturi de iepurasii vostri dragi...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Am inceput sa iau dupa o criza de nervi, cand m-a enerevat sotu de i-am dat un sut in fund...Nu ca nu a meritat-o, dar m-am gandit ca deja o iau rau pe aratura Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
:))))))))
aoleo nu e de ras, dar m.am prapadit ce sa mai
POZE
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 hai sa o dam incolo de luna retrograda sau ce o mai fi si sa ne bucuram de inca o zi! eu am o stare de imi vine sa beau o sticla de ceva si sa dorm cu capul pe birou. Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
Ina,open-bar.Am vermut,crema de wiskey,cognac,chivas regal,ballantines,palinca de zalau,niste cutii de sprite,crema de cirese amare....ce-ti doreste sufletelul.Numa'loc pe birou nu prea am ca s-a latzit sotul.dar ne bagam in pat la Geo ca-i spatiu mult.Si eu as trage ceva!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
lara vezi ca ti.am dat invite la ferma da nu stiu mai departe
POZE
child spune:
Buna dragelor!
ANDRA ai un iepuras veritabil!
Si Albert are doua ciupilici ca Ianis, mie mi se par foarte sic.
Si tu, mamico, arati trasnet
OANA scaunul de masina are baza aceea? Cum il prinzi?
Scaunul lui Albert arata la fel, dar baza nu are plastic, are niste tevi si scaunul se prinde cu centura de siguranta.
Meniul de azi:
- mar, pruna, jumatate de piersica cu cereale
- supa crema de legume cu carnita de vita
- iaurt cu cereale.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
honeybaby spune:
Andra - frumos Ianisul ca urechi. La ce par are el mai ii trebuie caciula?
Niki- am vazut pozele de la botez. Frumoase.
In primele poze, cele de acasa semeni cu Erina putin.
Radiala schimbare de look, cel putin asa mi se pare mie care nu te-am vazut pana acum macheata si cu parul undulat.
chiar nici pozele Erinei nu le-am vazut. Am vrut sa le deschid intr-o seara dar ele nu au vrut
Alex - pune copilul de gat si pleaca cu tot cu el . nici asa nu merge ??
Aoleu Briza eu sunt caz pierdut atunci. Iau magne b6 de cand am nascut cu mici pauze. si nu am motiv sa fiu nervoasa, sau nu am unul real.
Cred ca e de la cafea.... de vreo sapt am inceput sa beau 3 in 1
Gaby - nu e bine ca te doare. daca ti-a scos nervul nu are ce sa te mai doara, sau te doare dar nu asa cum zici tu, doare doar locul putin si ar trece repede cu algocalmin ..
fugi inapoi la dr, pe bune. Macar scoate pansamentul ala care il ai acolo...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
sensibila spune:
Andra – super Ianisul, ca si mama lui
Gaby – eu stiu ca dupa ce e scos nervul poate durea de la opturatia de canal, e bine sa iei nurofen sau ceva antiinflamator. Daca se poate sa fi tras si ceva current si atunci poate incerci cu putina vata cu spirt sa pui in ureche de pe partea masei respective.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
LAlexandra spune:
DENISA ideea era sa ma deconectez, ca doar tot cu copilul de gat sunt
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010