Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
andra_s spune:
salutare!
Meniul de ieri/azi:
- para+pruna+banana / avocado+para+2 biscuiti
- orez+spanac+dovlecel+carne pui / cartof+morcov+dovlecel+gogsar+rosie+galbenus
- piure de cartof+iaurt+branzica / dovleac de placinta+branzica
- cereale
Eu in pireul de legume pun si plante aromatice , dau un gust f bun si le alternez ca sa mai schimb gustul la aceeasi combinatie de legume - am folosit pe rand marar, patrunjel, leustean, busuioc, o sa folosesc si cimbrul, dar pana acum nu am avut ocazia sa-l incerc, rozmarin. Am pus chiar si in iaurt putina, putina menta .
Si pe langa aromele placute, contin vit C, fosfor, calciu, fier, etc si in plus au multe alte indicatii terapeutice.
Am vazut toate pozele adaugate in ultimele zile, nu mi spun cat de frumosi sunt cu totii, asta am mai spuns-o de n ori, dar au inceput sa fie poznasi, expresivi, deja au activitati care de care mai variate
Fug sa hranesc pishti mic din dotare
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
gaby nasol cu maseaua, mie mi.e frica de dureri de masea ca de dracu, prefer sa nasc decat sa ma duc la dentist, cred ca am mai zis.o
gaby pai tu ai nervi pe cineva anume sau dintr.o cauza, mie nu mi.a facut nimeni nimic :))) eu mi-o fac singura, eu nu ma suport :)))
asa e mai greu ca n.am cui cere sa ma inghita
si daca te ...in aia de.ti spun sa rabzi e simplu , fa exact contra daca asa te simti tu mai bine
denisa din cate stiu nu au legatura petele cu tiroida, dar nici cu nervii, adica poti avea probleme cu tiroida si petele sa.ti fi aparut din alta cauza
oana merci am vazut pagina
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
Matei, Oana Iulia, Andrei, Matei, Tudor Cristian si George Casian
Sa fie sanatosi , papaciosi si sa faca tot ce le spune mami
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nafi spune:
Buna fetelor!
Acum ne-am intors si noi de la vaccinare! cea de-a doua. am scapat si de asta , doar cu o mica smiorcaiala care a trecut de cum s-a bagat cu nasu' in gatul lui tati Urmatoarea vaccinare in aprilie dupa ce implineste anisorul.
Acum doarme dus
M-au sunat sa-mi spuna ca laptopul meu e grav bolnav si deci nu mai merita reparat asa ca trebuie sa cumpar altul. macar mi-au salvat toate datele de pe el!
Ma duc sa ma intind un pic.
Va pupic
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
andra_s spune:
La multe lunite pt iepu nostrii dragi: Matei, Oana, Andrei, Matei, Tudor si Casian!!!
Sa fiti sanatosi, voinici si "cu mintea brici"!!!
andra_s spune:
avem cateva pozici noi din luna a 7-a +
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei/OMicaMinuneIanisStefan7Luni#5519012957431230930
oanaiacovita spune:
Pfai ai ai, ce dulce e Ianisu.Ma topesc mereu cand vad poze cu el. Si mami lui arata tare bine. Pup Andra.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
nibi_niki spune:
Neata.Multumim de cafelute.
Maria a facut temperatura 38 aseara.Nu am inchis un ochi.Acum e mai bine..dar avem programare la 6 la doctor sa o vada.
Am papat para cu cereale dimineata...yyaammiii
Andra ai un baiat.....iar tu esti frumusica tare.
Roxi,ma tineam sa-ti raspund in legatura cu avocado..Am papat si noi acum vreo 3 zile..dar nu am avut mare succes.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic..m-a dat peste cap fiimea cu temperatura.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara michelle tu esti tare calma, as vrea si eu reteta de la tine sau de la ami, rebiana, cine mai e asa zen roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Roxi, in cazul meu e doar o impresie! Eu-s mai... temperamentala. Nu-mi place sa isc sau sa dezvolt discutii dar si cand sunt prinsa-ntr-una iese rau :))
Mami de doua minuni: Luca si Mara
LAlexandra spune:
Ciao, iaca ca dam si noi pe aici.
Stanucel, nu stiu daca ti-au raspuns fetele, ca nu am citit tot, deci se da fiecare leguma nou introdusa, cam 3-4 zile la rand ca sa vezi sa nu faca alergie la ceva, apoi toate cele de pana atunci, la care mai adaugi una noua, si tot asa. Iar la fructe, cred ca e cam la fel. Acum fiecare face cum crede si cum simte. De ce te deranjeaza ca vine pediatra la voi? Mama, da ce frumos mananca Adelina, ptiu sa nu o deochi!
Acum am vazut ca ti-a scris Oana, sunt de acord cu ea. Si eu, de ex…ii dau cred ca de vreo saptaman aaceleasi lucruri, pt ca nu vrea sa le manance decat tare, tare putin, si daca nu papa nu am cum sa vad daca are alergie. Si ma cam ingrijoreaza pt ca am vazut ca al meu e tare sensibil. Acasa a facut alergie la bluza cu care era imbracata mama. Pe atunci, inca nu ii dadeam de mancare, dar de i-as fi dat aveam de gandit…Acum maine sa vedem ce ne zice pediatra, pt ca are o bubita pe fata si nu vrea sa mai dispara…
Ramy, sper sa revina si la tine zilele bune…si eu am o pasa proasta de cateva zile…
Astero, scaunul acesta ati luat? http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=8206
Bumbitza…ma ingrozesc putin, adica ok are lipsa…dar nu te-a pus sa ii faci niste analize? Al meu transpira doar la caput, nu si maini sau picioare. Nu te superi pe mine, dar ma enerveaza deja medicii care hai sa dam asa ca cine stie poate are ceva….Cum anume i-a curatat limbuta?
Denisa, te inteleg cu nervii…deja zilele astea ma gandeam serios ca merg sa iau ceva, mama ei…da ce, ca mai si alaptez…cred ca ajung la nebuni. Asa, Gaby, macar vad ca nu sunt singura!
Sunt cam catranita zilele astea...mi-am dat seama ca am deja un an de zile de cand nu am mai facut nimic, dar nimic pt mine...24 din 24 cu bebe, nu incercati sa imi ziceti sa plec singura, ca nu am cu cine sa il las. Zilele astea, eram la bucatarie, sotul era sa il scape de 2 ori din pat, ultima data l-a prins de manute, el era deja prelins din pat, cu el acolo a reusit Alessa sa se diversifice cu o revista...asa ca nu prea imi vine sa plec singura prin oras.
Alaltaseara, am visat extrem de urat, nu am avut in viata mea asa cosmar, era un accident de masina, erau si familia mea pe acolo...foarte urat, parca era realitate...apoi ieri am sunat acasa, ca sa vad ce fac...si sa aflu ca parintii cumnatei mele au avut accident, a intrat unul in ei. Sunt bine, adica nu au rani majore, masina e busita rau, dar s-au bucurat ca mai sunt in viata. offf
Va las...ca altfel va intristez de tot.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010