Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina_3040 spune:
Ella multam de invitatie, ma bag atunci la o palinca de Zalau ca e Bio si merge cu alaptatul Da chiar aveti open bar nu gluma, vin cand faceti Happy Hour ca sa scap mai ieftin
Ce traznai mai pune la cale Geo?
Briza m-am distrat la faza cu sotul, cred ca l-ai luat ca din oala, si mie imi vine uneori sa il iau la pumni pe al meu, odata eram pe punctul de a ii turna o ciorba clocotita in cap noroc ca am reusit sa ma controlez in ultimul moment. Cred ca pledam apoi pe nebunie temporara
Acuma fara gluma am mai auzit de mancarimi pe fond de stres dar nu stiu vreun tratament...
Bumbitza eu iau in continuarea aceleasi vitamine ca in timpul sarcinii, sunt si pt alaptat, cred ca o mica parte din ele ajung si in lapte, adica asa sper...
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
ellanik spune:
Sincer cred ca ma chinui degeaba sa hranesc copilul cu chestii bio,luate de pe campuri virgine unde pasc vaci calme,unde ciugulesc gaini proaste(prea proaste pt a fi stresate).Nici o diferenta nu e intre mine si o gaina crescuta in baterie sau o vaca nebuna,zau.Pai eu ii servesc copilului lapte cu stres,oboseala,nervi provocati de stim noi cine,si o groaza de alte delicatesse de acest gen.Incep sa nu mai pot.Am nervi mereu,uit chestii importante,pun capace de plasric pe plita incinsa (every day fac cate o tampenie de genul asta),arat ca o ciumafaie,sotul se roaga de mine sa-l "entertain him "si ii spun doar "we love to entertain you but not today".Bine ca suntem sanatosi,adica baietii macar ca eu sunt cu un picior in gaura,sunt curati,hraniti,veseli si zglobii.Si,ca o sado masochista ce sunt as mai vrea un copil.Na!
Noi azi am papat ceva bun tare de tot :
banana+afine+para+branzica si m-am rugat ca geo sa nu pape tot ca sa iau eu restul.Mi-am facut si eu dupa.In curand ma diversific si eu ca ling toate paharelele lui .
am vb cu dr si mi-a zis ca la 6 luni portia de mancare trebuie sa fie maxim de 160 ml pt ca bea si lapte.Imi era teama sa nu indop copilul si sa-l fac obez.
oana sa stapaniti sanatosi scaunul.si eu am vrut portocaliu dar nu mergea cu tapiteria si culoarea masinii (gri-mov) asa ca am luat bleumarin.
Dayanara
Honey nici eu nu as putea sa stau farasot.Mie mi se pare nasol si cand e plecat mai multe ore de acasa.Ma simt abandonata (dar nesedusa din pacate).
Miria fata si eu tot asa sunt:copilul intai si noi las'ca suntem mari si ne descurcam cumva.Noroc ca si sotul gandeste identic ca altfel il trageam de par
Andra fainuci mai sunteti!!!Ianis se transforma in fiecare luna.Rushine sa-ti fie cu covrigul ala!Acu si eu am pofta de covrigi.Sun berbatu'sa aduca.Cat despre glutenul din ei ,tare faza cu verde de paris.Oricum eu sunt curioasa daca s-ar face o statistica si,din cati useri sunt aici pe forum cu copii,care si cum au alergii si la ce.daca exista alergii la gluten,banane,morocvi,telina si alte cele.
oana mi-am adus aminte .e posibil ca eric sa nu fi facut alergie propriu zisa la scortisoara .avand in vedere ca este un condiiment ....si ca se evita la copilasi...zic si eu,na.
Ramy daca te consoleaza,eu am arsuri de maini de la calcat,gatit de zici ca-s maltratata.ma dau cu cicatrizin sau cu aloe de la FLP dar pana trece una fac alta la loc.deh! sa nu descompletez modelul.
Bumbita masaj la picioare i-a facut si inca ii mai face sotul lui Geo si vreau sa-ti spun ca s-au facut super.Vb cu un kinetoterapeut si iti va explica.Cat despre dr si tratamente date aiurea....no comment!
Asteropi diversifica copila aia ca maine poimaine vine Geo la ea cu o cutie de trufe si face mandra figuri ca poate-s alergice.
Gaby numa'la tine m-am gandit azi datorita afinelor.Geo cred ca ti-a multumit ca a fost super incantat de combinatia primita in burdihan.Cat despre masea si nervi provocati de altii...cunosc...deja devin nesimtitoare .
Mie tre sa-mi vina CM si pt dureri iau granule homeopate Dr.Gheorghe Jurj (parca) care sunt super bune.3 deodata si durerea dispare.merg si in alaptat.Sper sa nu mai am prbl cu laptele de data asta.
Oanka pe unde esti?
rebiana
babyangel 250 ml de papica???
Pupi la toate!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra DENISA ideea era sa ma deconectez, ca doar tot cu copilul de gat sunt Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
No,scoate-te din priza atunci!!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Andra am vazut pozele..sunteti 2 frumosi..
Avem si noi cipilica, dar roz.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ellanik spune:
Ina de ce ma intrebi de traznaile lui Geo?A intrat Robin in pana de idei ???Mai nou,prefera pampersul scos(si full of shit) ..il ia tacticos,baga degetele in el sa-l prinda si baga in guura.Am uitat un pampers plin ochi in zona si el,vigilent fiind l-a descoperit.Diversificare ca la carte.Oare sa astept 3 zile pana sa incerc si altceva????
Stanucel ma tot chinui sa iti scriu ceva dar ma tine ....nu o scama...ceva asa....as putea sa-ti sugerez niste inuraturi dar pe privat daca vrei (pt sot ).Faza e ca e tare mizerabila situatia si persoana provocatoare of course.Ce mor eu pe barbatii astia incredibil de fertili care planteaza seminte peste tot si dupa aia daca ploua bine daca nu las'ca se fac ele mari.Imi pare tare rau ca ti se intampla una ca asta .O femeie care a devenit mama de curand nu merita (nu merita de obicei ) sa fie lezata in niciun fel.Hamanta (sau samanta cum vrei s-o numesti) nu se gandeste ca asa cum te lasa pe tine pt ea la fel o va lasa si pe ea pt alta?Faza nasoala pt ei, indivizii astia carora ar trebui sa li se taie scula si sa li se serveasca prajita si feliata la cina ca sa le cada greu,e ca se trezesc la batranete singuri si ajung sa atarne tot pe langa prima nevasta care ii iarta si ii hraneste si vai ce se mai caieste el dupa ce a lasat biata femeie sa se zbata singura.Rusine sa-i fie magarului.... iar tie, fata draga, putere ca sa iti poti creste copilasii cum stii tu mai bine.
Azi am toata treaba gata ,barbat si copil hraniti, curati, spalati, dormiti,soacra fumata...sa vad ce mai apare pana diseara.Poate am si eu timp de o manichiura si o tranta cu sotu'nu de alta dar parca vad ca ma paraseste(nu ma paraseste ca nu mai gaseste el alta ca mine dar zic si eu asa...)
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Si noi avem cipilica luata de la o fata din parc.Mi-a fost mila de ea ca avea prbl locomotorii si crosetase caciulite si vindea.Nu erau combinatiile de culori prea reusite dar sungt fain lucrate.Na ca tre sa fac si eu poza sa nu raman de caruta!!!
Ioana am vazut pozele cu fatucile!!!Faine!o de la Geo ca e gagicar mare(sper sa nu se suupere parintele ca primesc flori de la baieti)
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ami_84 spune:
Buna ziua si de la noi!
Roxana - sa stii ca sotul se mai enerveaza din cand in cand de calmul meu.. El e o persoana Speedy Gonzales si daca nu tii pasul cu el, o incurci!! (figurativ binenteles)
Denisa - nici eu nu suport gandul ca vom fi atata timp separati, dar asta e! Nu se poate decat in Spania sa stam toti trei, dar asta inseamna sa calatoresc eu singura cu Irina... si imi este frica! Daca eram doar eu, mergeam la capatul lumii, fara niciun gand, dar, cu Irina, nu ma incumet. Si sa stii ca am murit de invidie ca ti-a luat sotul masina de spalat vase. Pana ce nu ne mutam la casa noastra, nu cred ca pup eu asa ceva.
Noi ieri la control, am iesit ca avem 74 cm (cica asistenta a zis ca e lunguta) si 7400g. Aici la kilograme, cica e cu deficit..
Iaurt a zis a e de preferat sa ii fac in casa din lapt UHT... si mi-a mai zis una de am ramas gura casca... (metaforic vb) cica, sa nu ii dau carne de pasare de curte!! Pai ii zic eu, dar nu-i mai sanatoasa? Cica nu!! Aia de magazin e mai buna. Aici nu ma conformez cu spusele ei... eu cat pot/am ii dau de curte. Cat nu, nu.
Irina are un deranjament stomacal... de dimineata i-am dus sa ii fac analize. Diseara iau un rezultat si tocmai luni celalalt. Si am trecut-o la papica de regim: morcov, orez, banana si branzica calcica. Fara niciun strop de lapte! Pai maine dimineata si la noapte cand s-o trezi de foame, ce ma fac eu? Deja am avut o disputa telefonica cu sotul, ca cica eu sunt vinovata, ca nu o ingrijesc cum trebuie. Las' ca vine el acasa si cere mancare!!
Vorbeati de cantitati de papica... pai Irina papa la o masa cate 180 ml. O fi prea mult?
Tocmai am citit ce scria si Ella.. deci cam 160ml...
Fetelor asa ce asi mai sta pe aici da tre sa merg ca ma treaba.
Pup tuturor.
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
dayanara spune:
fetelor cum calculati voi cantitatea de mancare solida?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
Ina exact ca din oala l-am luat. Ericutu e pur si simplu lesinat dupa ta-su. Era seara, eu obosita dupa o zi de trebaluit prin casa si de stat cu bebe, ii zic sotului care se uita le meci: "lasa si tu naibii TV ala si joaca-te un pic cu bebitu, nu vezi ce rade la tine si tu nu il bagi in seama?!!" El opreste TV, eu plec sa spal si sa sterilizez biberoanele..si cand ma intorc, bebitu se juca singur cu picioarele in gura, sotul statea cu spatele la usa, in genuchi la marginea patului sa nu cada bebe, si se uita la meci pe laptop!! Mama, am vazut rosu in fata ochilor..si i-am tras un sut..exact ca la 11 metrii
Cat timp am pus biberoanele la sterilizat, am facut si putina branzica!!! Am pus o cana de Zuzu rosu (ala de 3,5) si cateva picaturi de lamaie si au iesit asa cam 2 linguri de branzica. Maine vreau sa ii dau cu fructe. Acu, intrebare din putul gandirii: cata branzica ii dau??? O lingurita e mult? Fructe ii fac cam 90ml, ca nu mananca mai mult (incepe sa planga si vrea lapte)
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ina_3040 spune:
hai Ello ca m-am distrat! uite de la noi o si un pt ca se simte o anumita frustrare ce nu am mai simtit-o pana acuma din "descarcarea" ta. Cine te supara fata draga? sau pur si simplu s-au adunat toate, casa de construit, copil de ingrijit, barbat de satisfacut, soacra de tolerat... ia mai take a break si tu si mai da-i incolo sa isi mai rezolve fiecare problemele, exceptand Geo desigur pe care nu prea poti sa il trimiti la plimbare de unul singur... Dupa mine prea incerci sa le faci pe toate perfect dar nu poti fi chiar in fiecare zi o superwoman. Vezi ca e zbor direct Constanta-Bruxelles, poti veni la noi la relaxare, stam la tara, aer curat, vacute sprintene si flamanzii total neprietenosi
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010