Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

mi-am amintit.Am vizionat filmuletele cu ipurasii nostri dragi:Eric'Justina si Geo.Unul mai frumos ca altul

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor care ati cumparat canute speciale pt bebelusi, le folosesc ai vostri ? cam ce si cat beau din ele si de care sunt

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Roxano frumoase poze, erai si esti ca un copil. Si parul e asa frumos . Si ai si un sot grozav, de copii nu mai vorbesc. Ai o familie tare frumoasa, de ce te enervezi? Sau asa e firea ta

Nibi Maria, frumoase sutneti si voi mai fetelor . Sanatate si sa iasa bine analiza
Denisa si Sofia cade tot asa, acum din ce in ce mai rar, mai deloc. Dar nu o deranjeaza deloc. Ramane asa si nu plange .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

Salutare fetili

n-am reusit sa mai intru zilele astea,(nu cred ca mi-ati simtit lipsa) scuze, sunt in urma cu cititul....recunosc, sunt zombie! A iesit si al doilea dintisor si maraiala continua, in special noaptea !
Vreau sa urez tuturor sarbatoritilor LA MULTI ANI ! Sa fiti sanatosi, sanatoase si tot ce va doriti voi!
Am adaugat cateva poze in albumul comun. Am mai vizionat si alte pozici cu iepurasi frumosi foc! Sunt superbi , sa ne traiasca!

merg sa incerc sa recuperez din urma

pupici la toata lumea fara exceptie

mami de Sarah Maria 27.02.2010
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#

Jenica, offffff ce va chinuiesc si pe voi dintisorii, si la noi cred ca or sa iasa, desi nu se vede nimic, insa e cam agitata si baga totul in gurita cu nervi chiar. Plus ca se da la mine mereu, m-ar musca, desi daca-i dau barbia mea, nu stie ce sa faca cu ea .
Merci pentru glumitele pe care le pui mereu si ne insenineaza zilele si pentru mailuri de asemenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fete, iar am disparut pt 2 zile sau mai mult?...sunt din nou la maica-mea de ieri, eu numesc asta "sanatoriu" haha..pt ca aici ma refac efectiv, dorm, mananc, ma relaxez, sta mama cu micuta mea, a se citi, o adoarme si ii suporta nervisorii :)) acum de exemplu sunt afara amandoua si eu ma forumacesc. nu am apucat sa recuperez inca, asa ca iertare daca am ratat vreun post, deseara mai intru un pic dupa ce culc nazdravania.

Freedelia, n-am apucat sa pun poze, mii de scuzediseara fac si trebshoara asta.

Intrebare, are cineva Mixsy de la Zepter? E asa de bun de costa atat, sau sa ma reorientez catre un blender/mixer normal si deci mai ieftin

Azi e ziua tatalui meu, implineste 52 de ani! Asa ca ma retrag in glorie sa-l sarbatorim.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nu pot sa scriu, doar atat:

CHILD -- uite aici pozele cu Ergo-urile

http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/?start=40

Vorbim maine.

PS -- am pus si poze noi din ultima luna, undeva pe link-ul de mai sus, dar la pagina anterioara.

Va pup

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Oana, mi-am amintit acum sa te intreb daca ai cerut extras de cont sa vezi exact ce bani ti-au intrat. Nu cumva ti-au fost retinuti bani pt reiinooire card, intreb si eu. Eu stiu ca trebuie sa fie la fel in fiecare luna, indiferent de zilele calendaristice sau lucratoare.

Carmen, nu eu iti raspunsesem cu apa

Azi am fost si noi la pediatra. Avem 6.85 kg si 64 de cm. V-am spus ca avea o bubita. A spus ca e de la saliva sau de la mancarea care ii ajunge pe fata. Clar e de la saliva, ca o are inainte de a incepe diversificarea. Toata ziua e cu mainile in gura, si degeaba il sterg, ca in 2 secunde e la loc ud pe fata. Ne-a dat o crema, care am vazut ca e pt Dermatota atopica. Oana, daca te intereseaza iti spun ce e. Voi mai aveti? Ce v-a zis doctorita?
A, mi-a mai zis ca mai ales daca ajunge branzica pe fata se vede mai tare.

Am vazut filmuletele cu Geo si Justina....Fetelor, fiti serioase...vreti sa spuneti ca bebeii vostri nu papa si isi fac sila. Asa cum zicea Niki...cum se desfasoara la noi masa, deja de o luna imediat...Ne asezam pe scaunel, radem, glumim, simte prima lingurita de supica...ori incepe sa urle, ori sa imi dea afara, ori, mai nou, sa o tina in gura, pana cand cade singura de acolo. Apoi, la a doua sau a treia lingurita, deja urla de-a binelea...Apoi daca incercam cu fructe...e de 10! Am incercat diferite gusturi, texturi...degeaba...
Mi-a zis pediatra...ei sunt incapatanati, noi trebuie sa fim si mai incapatanati! Acum ne-a recomandat sa ii dam si seara supica, ca sa priceapa ca noi, astia nebunii, nu ne lasam.
Erina, ne-a dat cum sa continuam schema de mancare. Daca te intereseaza, cand vine sotul acasa, sa imi traduca, ca s anu iti zic ceva prostii, iti scriu.
Poate mai scriu mai tarziu, ca acum nu ma mai lasa Alessa.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Oana e un scump "calutul"
Briza si u fac branzica din juma de litru de lapte si-i dau cam de doua ori. Uneori si de 3. Dupa ochi, nu stiu, nu vreau sa fie foarte multa branzica pentru ca e innecacioasa .
Niki nici Sofiei nu i-a placut piureutul si nici acum nu e incantata. Noi am oprit definitiv 4 zile supica. Apoi am reluat, dar eu plecam de acasa si-i dadea mama mea. Asa am reusit sa o facem sa manance. Nu cu placere, dar ia acolo ceva.
Eu nu-i mai dau completare dupa mesele solide. Deloc. Mai are masa de dimineata de la 6, 7 de LM, apoi la 4,5 dupa masa si seara la 10. In rest, daca nu mananca sa fie sanatoasa. sta ca sa o fac sa manance, ca e o mofturoasa. Si o tot rog cu fructe sau piureut.

Ella e mortal fiitu, si fiemea face asa, doar ca ea si imprastie peste tot. Recunosc eu iau mai mult in lingurita, poate si de aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

uitai....
si atunci cand ii dau sa manance, daca nu vrea, imi ia lingurita, o da la o parte, intoarce capul, baga amandoua mainile in gura sa scoata mancarea....la sfarsit, totdeauna, il spal, si il schimb de haine....
Va spun, aveti niste copii tare cumninti la mancare. Poate reusesc sa il filmez, sa vedeti cum face Alessa.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellanik am vazut filmuletul.. ce se m stramba Geo, dar voi tot continuati, nu va lasati.
stanucel ma bucur ca nu are nimic , Adelina.
Da! E posibil sa-i iasa primul dinte sus. Ioanei I-a iesit primul dinte sus ( la 1 an si 1 sapt , am m zis ), apoi jos , iar sus, jos si dupa aia 2 sus . Avea 4 sus si 2 jos iesiti in 2-3 luni.
Bumbitza La multi ani, tatalui!
LAlexandra multumim!
Eu nu ma plang ca nu papa, numai ca la un mom dat aveai impresia ca se inneaca.
Acum a invatat si sa mestece .. de la o zi la alta tot invatam.
As vrea sa-l vad pe Alessa cum papa.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput