Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanact spune:
freedelia ce superbe poze am vazut cu Jodie si John si eleganti erau, iar Jane ce frumos ce joaca si sta bine in fundulet.
E super laptop-ul de-afara.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Rebiana27 spune:
ROXI, SILVIA, ILEANA, NAFI Multumim!
ILEANA, Mara a fost oricum mucioasa rau in ultima vreme si maraita de numa’ (a luat vreun virus de la frate-su care la randul lui l-a capatat la gradi; deh, “lantul slabiciunilor”). Semnale erau de ceva timp, asteptam doar sa sparga gingiuta si… voila!
ELLA e mortal Geo! E de Oscar : )))
NAFI daca mai face febra il poti lasa sa doarma doar in body; da-i sa bea apita sau ceai, pune-i sosetele cu otet indoit cu apa. Sanatate puiului!
SILVIA chiar ma intrebam astazi ce faceti, tu si Petru!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
ROXI, ma bucur ca e faina vestuta! Am luat-o pt 18 luni si ma gandesc ca nu va fi bufanta precum o geaca, nu parea din imagine. Abia astept sa soseasca!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
iliraluca spune:
Roxana, pe asta il stii? Am primit linkul de la cineva care stia ca imi caut scaun de masa. La o luna dupa ce l-am luat noi pe al Kirei.
http://www.cosatto .com/products/highchairs/highchairs/3sixti-circle/007287
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
sanzi spune:
Buna, fetele! Nu am mai intrat de cateva zile si tare greu recuperez...
Mara e tare agitata, nu mai vrea deloc altceva decat lapte, nici macar fructe, care ii placeau...Eu incerc in fiecare zi, dar m-am cam descurajat. LAlexandra, asa face si Mara, dar u numai la legume: plange cu mancarea in gura, daca reusesc sa ii dau ceva. Azi a inceput sa planga cum m-a vazut cu lingurita. Deci progresam .
Gazzica, e posibil ca agitatia si refuzul mancarii sa fie de la dintisori, ca si plansul fara motiv, mai ales ca pediatra a zis ca e ok. Calgel ii dau si eu, dar o calmeaza doar pe moment. Fetel;e vorbeau aici de un remediu homeopat: Chamomilla. Eu nu am luat, pt ca nu am gasit. , sper sa treaca repede, sa ne mai spui cum sunteti.
Ileana, bine ai revenit! Pe mine ma intereseaza de unde a luat sora ta baby-feed, gasisem sa comand pe un site cu 45 lei, dar daca zici ca se gaseste mai ieftin...
Oana, indemnizatia e fixa, eu am primit decizie si e trecuta o suma fixa, treb sa fie vreun comision, cum a spus LAlexandra sau vreo plata cu cardul decontata mai tarziu.
Bumbitza, LA MULTI ANI!!! pt tatal tau. Sa traiasca si sa fie sanatos!
Nafi, multa sanatate lui Riccardo, sa treaca repede febra! Mie pediatra mi-a zis ca e ok sa faca febra dupa vaccin, inseamna ca sistemul imunitar a reactionat.
Ma duc sa vad pozele si filmuletele si sper sa revin.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Ileana, bine ai revenit! Pe mine ma intereseaza de unde a luat sora ta baby-feed, gasisem sa comand pe un site cu 45 lei, dar daca zici ca se gaseste mai ieftin... |
SANZI, eu am luat baby feeder-ul dintr-o farmacia Sensiblu, a costat doar vreo 11 Ron,nu mai stiu exact, la ei sa ceri saculet hranire bebelusi, e de la Primii pasi.
briza_marii spune:
Dupa ce v-am citit pe voi cu saculetul de hranire, am fugit si eu la Sensiblu sa-i iau. Mama cum se uita farmacista aia la mine cand am cerut.Se uita in calculator si cica: avem..stati sa il caut. cum arata? In fine..a gasit, l-am luat...11lei..si fuga cu el acasa. Mama ce a mai molfait Ericutu la mar din el!! Dar si ce a facut pe el..oaleu..nu cred ca mai scot eu petele din body ala, decat cu foarfeca!
Noapte linistita dragelor. pe toate. Ne "vedem" maine la cafeau de dimi
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
child spune:
Eu am luat feeder din carre4, la vreo 9 lei.
Dar si Albert mananca doar manerul. Mai perseveram...
Nici azi nu i-au placut legumele cu carnita de vita.
Deocamdata o sa-i dau doar de pui si o sa mai incerc de curcan.
Dar branzica cu para a lins-o in doua clipe si 3 miscari, cred ca o sa-i fac zilnic branzica. Oare o fi prea mult sa-i dau zilnic branzica?
Maine incercam legume cu galbenus de ou.
FREEDELIA multumesc mult, o sa stau cu sotul sa examinam modelele, ca mai mult pentru el vreau, eu cred ca ma descurc cu slingul.
Nu pot sa ma abtin sa-ti repet ce copii frumosi ai!
Si Jane deja se deplaseaza? Mi s-a parut ca merge in 4 labe.
Ce inseamna sa ai frati mai mari!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Erina spune:
Buna seara!
Delia am vazut ca a intrebat Child de Ergo-uri si mi-am amintit sa te intreb daca se fac pe marimi. Eu am avut dificultati in a-l pune (singura) peste o geaca din piele. Ce vreau sa spun ca nu eram imbracat gros si parca nu ma incapea. Am vrut sa pun si portofelul si Blackberry-ul in buzunar si cred ca s-a "mai luat" si asa...
Delia nu lua te rog ca pe un repros, e experienta mea si ma gindesc sa ii fie de ajutor lui Child mai ales daca vrea sa il poarte sotul in anotimpul rece.
Unde vad poze cu voi?
Am citit vstile despre voi, am vazut si filmuletele cu Iustina si Gheo (Ella ai un ras super).
Andra si Denisa sa inteleg, ce compliment super ca ar semana Niki cu mine sau invers...ea e mult mai tinara si mai frumoasa decit mine!!!
Alexandra bineinteles ca ma intereseaza, cind ai timp te rog sa postezi!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ellanik spune:
Dragelor ma bucur ca v-am inveselit cu mushtarelul meu scarbit.o sa pun un film si cum papa acum sa-l vedeti ce tare e!nu-i trebuie nici babetica asa curatzel e si deschide gura orice ii dai.In feeder el serveste de multa vreme diverse chestii si are tinuta obligatorie in curu gol ca se face varza.mar,piersica,pepene galben,orice papa in el.o sa-i bag si morcovi taiati in el si cred ca portocala stropita cu vodka poate doarme mai bine!!!
Noi ne-am luat un sacotei de dormit de la kiabi pt la munte sa nu ne inghete bijuteriile.e asa haios in el!!!si el chiuie de incantare.
Mai nou ii place sa chiuie in scara blocului .cred ca ii place cum se aude.imaginati-va ca stam la 4 si urc greu.toti vecinii ma aud cand vin acasa cu el.
somn usor tuturor si cate un pupic pt sustinere!e bine sa stii ca ai prieteni care desi nu te-au vazut niciodata iti sunt mai aproape decat astia care te pot atinge
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!