Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 21
sanzi spune:
Am vazut filmuletele:
Oana, ce dulcic e Eric, cum imita el! Chiar ii iese sunetul ala
Ioanact, mananca frumos Justina, macar nu protesteaza, fetita cuminte!
Ina, mi-a placut mult de Robin cel poznas, care scoate limba la mami
Ellanik, , m-am uitat de 2 ori la filmuletul tau, face Geo niste mutrisoare mortale!!! E asa expresiv, mititelul, ce se stramba, tusea, se uita in ochii vostri, doar-doar o intelege cineva ca nu ii place. Oricum, foarte cumintel! Fie-mea e tare nervoasa, sa vezi ce plange cand nu vrea sa manance .
Am vazut si poze cu Ianis, un frumusel, mor dupa buclele lui, iar tu, Andra, arati super!
Merci, fetelor, o sa caut la Sensiblu, ce rau imi pare ca nu am stiut, am fost azi in Targoviste si abia saptamana viitoare mai ajung. Bineinteles ca la noi in oras nu e Sensiblu. Vreau neaparat sa incerc, pt ca Marei ii place sa manance direct din fruct, dar mi-e teama sa nu se inece, chiar daca sunt langa ea. Ieri am lasat-o sa suga dintr-o pruna pe care o tinea mama in mana, era moale si zemoasa, a fost foarte incantata, dar a reusit sa se inece cu un pic de pulpa, asa ca nu ii mai dau decat in saculet din acela. Bine ca am vazut la voi, eu va spun sincer ca nu auzisem de asa ceva, parca vin din padure uneori .
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
dayanara spune:
raluca nu stiam scaunul ala, e foarte dragut
freedelia ma uit cu placere la voi, toti copiii sunt foarte frumosi...asta o stiam demult
si jane e grasuna nu stiu de ce zici ca n.a luat destul in greutate
briza ai luat ala de morfolit inaintea mea! eu l.am aruncat ...si acum imi vine sa ma oftic un pic
ma bucur ca ii e de folos lui eric, abia astept sa bag in el mar etc
rebiana nu e bufanda , in schimb e groasa de iarna, pe aici prea groasa, pt voi tocmai buna
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
asteropipan spune:
buna seara!!!
fetelor am gasit RETETA MAGICA PT SUPITZA
cel putin pt fiimea
deci ii fac supita eu din cartof-pe care nu il pun in blendar pt ca am obs ca nu ii place, dar macar pt vitaminele care raman in apitza in care a fiert...,mai adaug telina, dovlecel, morcov si azi am pus si putin ardei verde pe vreo 4 mici buc dintr-un ardei-pe care l-am scos si pe asta , lasand doar o buc- pt ca mi-a fost teama ca nu o sa ii placa.
am lasat la fiert la foc mic vreo ora pana i-am aranjat hainele groase si dupa am scos si am blenduit adaugand putin ulei de masline.
bun...dar care e secretul!! am cumparat borcanas nestle pui cu legume si i-am pus jumate pireut de al meu si jumate din borcanas
si a papat fiimea pe rupte, fara sa se mai strambe
aceeasi figura i-am facut-o si ieri, dar cu borcanas din vita si legume....insa am bagat de seama ca ii place mai mult puiul.
nici nu va puteti inchipui ce figuri imi facea si mie inainte si strambaturi si ii venea sa vomite...acum sa fim seriosi , ca nici eu nu as fi putut papa asa ceva , nici daca as fi pus sare....am incercat...bleahhh
si de aceea nici pe ea nu am fortato sa pape...
ma bucur insa ca papa asa, combinat...macar o perioada pana se mai obisnuieste cu gustul si dupa ii scot incet incet borcanasul .
multa bafta si voua,daca vreti sa incercati...
aaa si inca o chestie....lui fiimea , cand e obosita si incerc sa ii dau mancare solida, mai ales pireute, cam face figuri....si am vz ca si GEO era un pic cam obosit, somnoros...ELA sa fie si din cauza asta refuzul???nu stiu, zic si eu...normal ca fiecare mamica isi cunoaste cel mai bine puiul.
dar m-am delectat la maxim cu filmuletul vostru...asa de dulce si smecherus GEO vostru..mai , cum tusea el asa smechereste si ce strambaturi haioase tragea
l-am vz si pe ERIC "calutul" azi...un scump de milioane ..
si pe Justina cea cuminte
REBI felicitari pt dintoc
SENSIBILA sa poarte mandra sanatoase cizmlitele si ghetutele
DANAYARA fata ce poze pusesi acolo
daca nu stiam ca esti romanaca de-a noastra eram sigura ca esti starleta de holyywood
bei...frumoasa domnita nu gluma ..si cu aerul ala al tau misterios...esti BETOANA cu B mare
nu se vede ca au trecut 10 ani...bravooo...nu mai stiu sigur pt ca am vz pozele la pranz dar parca era foto 5sau 6 care mi-a placut fff tare.
off, cui mai vroiam sa ii mai scriu
si ca tot mi se impinse in beregata ELLA sa diversifica copila mai repede....mai, draga, stii ce a gustat fiimea mai nou?
suc din ctaeva bobite de strugure alb dulce fara samburi...care a iesit un deliciu...am lins eu borcanasul dupa picaturile ramase, iar fiimea isi lingea buzitele...siiii
suc din 2 morcovei...care spre mirarea mea ii placu,mai ales ca i-am dat imediat dupa sucul de struguri...a fost cam 30ml suc struguri si 30 ml de morcovi
aaa si inca un pont daca pot spune asa....eu o las cam 3 ore jumate-4 si dupa ii dau iar papa, ca sa ii fie fomica si sa pape.
am vz ca OANA parca, ii da cam la 2-3 ore....bravoo lui ERIC ca papa si bine si mult...fiimea nu papa cum trebuie daca ii dau asa repede
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
ami_84 spune:
Sa va mai binedispuneti, ca pe mine m-a ajutat si pot merge linistita la culcare acum... sper!
Ce cauta unii pe google
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
dayanara spune:
ella sa stapaneasca geo sanatos saculetul, sa.i tina de cald
da.mi link sa vad de care e
asteropi ma bucur ca ai gasit o metoda sa.i placa micutei
ami acum ma duc sa ma uit:)
asta daca mai am timp: cum nu.mi ajungea ferma si muntele ce.o fi ala...acum m.am bagat si la cafenea tot in facebook
dar voi credeti ca eu jos astea toate singura? sa vezi la miria ce.a bagat viteza si.a tras ferme ca in carte, de gaby nu mai zic ca mor de ciuda pe rancho ala, lara , jeni...ehe sunt departe fetelor au afaceri mari de tot:)))
POZE
asteropipan spune:
am trimis pt ca m-am intins ca o laie mult si daca pierdeam mesajul ma zgariam pe ochi
asa ...
sa scriu si io meniul de azi...
dimi:- laptic cu o mica masura de cereale, pt gust 140ml
ora 12:45 -para+banana+2 biscuitei rasi- la asta am fost "LINGE BLIDE" asa de bun a fost
ora 14 - laptic ... a baut doar 70 ml
ora 15:30- la masa cu noi, pe scaunelul ei a moscioflit un biscuite
ora 17 - supa crema
ora 20:30 - crema din faina de orez cu gust de vanilie+ biscuite ras
si acum astept sa se trezesaca sa pape laptic
si am incalecat pe a sa si imi iau la revedere asa
a venit sotu cu pizza carbonara
nopate buna
dayanara spune:
astropi, crema aia de orez nu se face apa?:)
eu am ce am cu asta
POZE
ellanik spune:
Geo al meu papa la 4 ore s are ore fxe cu mc variatiiuni .dimi la 9,30 la pranz la 13,30 si apo la 5 jumatate si la somn la 9 .faza e ca noaptea vre atztzi mai des.Cred ca duce dorul de peste z pt ca dupa mancarica mai suge asa de divertisment sau de sete.Ma nou vad ca prefera ceaiul n defavoarea apei.ii dau babycalm si zic mersi ca apa nu prea servea.
Rebiana iepurica
Roxy dau lnk pe mess
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
asteropipan spune:
gata, am ras pizzaa mmm, buna rau...
DANAYARA crema asta e praf , zici ca e lp...e cu vanilie si lapte..trebuie facuta cu apa...dar eu cateodata o fac cu lapte, daca se inmtampla sa nu imi pape destul laptic asteropi.
e fff buna la gust, ca deee are vanilie....din supermaerket al luat-o e pt 4+ luni.
IRENE mi-am amintit de tine acum, ca vad un reportaj despre JUMEIRAH island si THE WORLD-care mi se pare un super proiect...e senzationsal ce fac oamenii asti acolo...
eu am ramas ffff incantata de tot ce exista acolo si de tot ceea ce constuiesc...
cel putin ATLANTIS mi-a placut la nebunie....superb design si inauntru si in afara...BURJ AL ARAB insa ...ma asteptam la mai mult...camerele intradevar sunt bestiale(a stat nasi-mea- ca eu nu as fi dat 1100e pe noapte..si asta la reducere)
hai ca s-a terminat pauza publicitara...
va pupik
noapte buna
dayanara spune:
asteropi stiu cum e crema, cum sunt toate cerealele praf de bebelusi
eu intreb dupa ce o amesteci acolo de iese pasta aia, piureul ala de cereale, crema sau cum vrea fiecare sa.i zica, ii dai si spre sfarsit nu se face apa chioara indiferent cat de groasa o faci?
POZE