Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- mi-a plecat sotiorul in Brazilia sunt singura 12 zile

Stefanna -- scaunul pe care l-am cumparat eu are o bara in fata, cu aia se fixeaza de spatar si intre bara si scaun este un loc destul de mare ca sa isi tina picioarele. Scaunul este Besafe iZi Kid, marca suedeza... cauta si tu sa vezi poze ca nu stiu daca am fost clara...

LAlexandra (si cine a mai intrebat) eu iau Citalopram, le zic "crazy pills" ca atunci cand uit sa le iau sau cand mi se termina si uit sa cumpar altele, innebunesc haha si nu se mai intelege nimeni cu mine.

Dayanara -- trimite ma si la mine niste poze din "tieretze" sa vad si io de ce se minunaza fetele :)

Bumbitza -- ma inscriu si eu in clubul fetelor care isi fac harakiri de cum arati tu... moaaaaamaaa ce marfa de mamica... stii e un termen in Engleza -- MILF (Mother I'd like to F...) hahaah. Io nici nu m-am mai uitat la Bumbitza cea mica, acum imi dau seama hahaha

Alina -- acolo unde erau eleganti faceau poze pentru un catalog al unei firme care face haine de nunta, iar ei erau modelele pentru hainele de copii. Da, Jane sta bine in fundulet de mult timp. Cred ca nu am noroc nici de data asta de un bebe care sa mearga dupa un an... JOhnn a mers la 9 luni Jodie la 10 -- e tare greu cand incep sa mearga asa mici...

Child -- nu merge Jane in 4 labe propriu-zis, se intinde dupa cate ceva si apoi se trage in maini pana acolo, se deplaseaza cate putin... dar inca nu merge prorpiu zis in 4 labe.

Erina -- bretelele de la Ergo sunt ajustabile. Chiar sambata trecuta a cumparat o mamica un Ergo si era si sotul ei si l-au incercat amandoi. Sotul era inalt de cel putin 1.85m si mare. Am largit bretelele si inchizatorile de la spate si a intrat, insa era doar in tricou. Deci pentru cineva foarte mare nu intra peste ainele de iarna. DAR eu am de gand sa il port pe SUB canadiana. Adica imi pun hainele de interior, bebe in hainele de interior si apoi canadiana mea inchisa peste amandoua. Asa mi se pare cel mai simplu, ca nu trebuie sa imbraci si sa dezbraci copilul de cate ori intri si iesi cu el de undeva. Insa daca de exemplu esti cu copilul in parc si i se face somn, atunci e mai greu sa il dezbraci si sa iti scoti haina si sa pui carrierul pe dedesubt... merge si peste haina, insa cred ca e incomod sa cari copilul asa -- dar si in brate e la fel de incomod si iti mai si rupe spatele...

Dayanara -- nu se face fata crema de cereale apa. John mananca si acum, ii place sa ii amestec cereale de bebe dulci (fie cu mere, cu miere, etc) cu lapte si cu cacao dulce. Mananca la micul dejun cateodata. Si nu se fac apoase, nu s-au facut niciodata. Ba chiar daca stau mai mult, se absoarbe mai mult din lapte/apa si se intaresc uneori prea tare daca i le fac si le uit juma de ora in bucatarie pana sa le manance.

Mor de somn, am stat pana tarziu aseara cu Coleman si m-am trezit o data cu el la 6 dimineata si e o vreme innorata... as dormi...

Va pup

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Haideti la cafeluta fetelor.
Maria tuseste de ieri.Mi-e si frica sa mai plec acum cu ea la drum.Nu mai zic ca tre sa plec singura ca sotul nu poate veni daca nu isi termina treaba aici
Roxi,mie nu mi se face apa crema.Doar daca ramane in castronel si nu il spal()am observat ca dupa cateva ore se face mai apos.Dar in jumatatea de ora cat o hranesc e ok.
Erina

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata si de la noi,
Niki, cred ca Maria ta s-a inteles cu Codrin al meu sa se imbolnaveasca deodata...noi inca nu am ajuns la medic ca doar de asta noapte l-a apucat! Dar deocamdata este doar foarte marait si infundat..de fapt acum dja si-a dat drumul la robinet...

Ieri m-a terminat psihic...dar credeam ca e de la dinti...by the way..avem al 4-lea dintisir

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Anca,imi pare rau ca si Codrin e bolnavior.Noua nasucul nu ne curge(inca)doar tusim
Irene am pus cateva poze de la botez pe contul comun

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Fac capitol nou

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Capitol cu aroma de weekend

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput