Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana da aia e vesta! e super, eu am vazut.o in realitate si mi.a placut mult, n.am luat.o ca ma gandeam sa nu stea foarte umflata, dar oricum fata de geaca e ok

aoleo ella m.am spart de ras cu video :)))
doamne ce scarba ii este si are cateva clipe care se uita la tine ca si cum te.ar alerga cu lingura aia :)))))))

am vazut si pe iustina cum papa

ramy la inceput rod manerul sau ce e, dar si cand dau de gust, eu ii puneam paine inauntru lui ivan, orice sa se intretina

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

felicitari pt primul dintisor mara de rebiana

fetelor multumesc pt cuvintele frumoase despre tineretea mea :))
toate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

azi am avut pediatra in vizita,am o fetita sanatoasa si plangareata, are gingia umflata in partea de sus,pot sa iasa dintisori mai intai sus?????

ne-a dat o reteta sa prepare farmacista GLICERINA CU ANESTEZINA,este foarte buna pentru gingie...

vom face maine branzica de vaci ne-a spus ca putem sa ii dam de acum,a mai spus ca este inalta,parca ar avea sapte lunite....:))

la pranz a mancat piure de legume 150 ml...m-a speriat ce mult a mancat,dar mi-a parut rau ca nu am filmat,a adormit mancand...:))

fetelor fetita mea manaca mai bine legumele decat fructele...din fructe nu ii place decat suc,peste cateva zile vom incerca iar cu piure fructe....

sunt tare fericita de domnisoara mea....

plecam la cumparaturi...

o dupa-amiaza linistita va urez...

PS
la noi indemnizatia crestere copil a venit aceasi suma...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

felicitari mara pentru primul dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Hello,

Nu m-a lamurit nimeni cu ce se fac cerealele de orez cu roscove, de la Nestle asa ca le-am facut cu lapte. Pus fructe si papat gandacul cu mare placere. Imi placeau si mie tare. A mancat si toate legumele fara lapte dupa, acum doarme. Noi am descoperit ca adoarme mai usor pe muzica aia din revista superbebe, parca, bebe furios. Cred ca e furioasa ca o culc

Oana, eu tot cred ca ii pui gene false lui Eric sau i le intorci cu ondulatorul inainte de filme si poze.

Ella, fff tare Geo cum mananca, adica cum se stramba.

Roxanamooooama ce tzitzi in poza 22. Eu sunt fun cand vad la altii, noi nu aveem asa ca laudam cand vedem frumos. Chiar nu fac complimente aiurea dar mi se pare ca ai asa o frumu speciala si deosebita, rara asa frumu exotic.

toata lumea

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Marei i-a iesit primul dintisor! Ieri am descoperit gingia sparta si m-am bucurat precum un copil :)
ROXI am vazut pozele de la "Diverse"; ce mi-ai placut!! Pun o poza cu vestuta in albumul meu de pe picasa (sunt curioasa daca ai vazut la fel si daca era faina in realitate... mi-a placut tare mult si sper sa fiu incantata si cand o voi primi)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Felicitari!! trebuie cadou, nu?
Nu a fost mai maraita sau febra?

Am uitat, am si eu suport din ala de pus fructe sau legume de a pus Roxana link. Se gaseste si la noi, e minunat, roade Kira mar si morcov intr-o fericire. Costa 17 ron sau ceva, nu stiu inca de unde ca l-am primit de la soramea dar va spun daca va intereseaza.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

raluca

ah ce ma oftic ca nu mi-ama dus aminte de suportul ala...abia azi cand am vazut ca.i dau dintii mi.a picat fisa!
e aici aproape dar n-am cum sa ies acum....maine poate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Fetelor,mersi de raspunsuri.Ella am dat si prin sita sa fie mai fin..tot cahh.Cred ca imi trebuie doar rabdare.
Felicitari Marei pt dintisor.
Noi ne pregatim de plecat la plimbare..

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare dupa pranz si de la noi.

Tocmai am papat cu o pofta maaaare un piureut din cartofi dulce si dovleac, plus ulei de masline. Cred si eu, era asa dulce ca parca pusesem zahar in el. Supa de vita nu i-a palcut, asa ca am trecut la regim. Bine, ca are piureut in par, pe frunte, in nas, pe picioare, haine si acum chiar a mancat. Cand nu mananca nu vreti sa stiti cat e de murdarica. Si se intampla mereu . Mai nou nu-i mai palc nici fructele, doar putin si uneori .
Intrebare: daca e constipata mai merg cerealele? De fructe nu gasesc fara gluten, doar orez si tapioca, banane, orez si morcovi, exact ce constipa mai tare.
Fetele merci de raspunsuri cu apa, (Lalexandra).

Oana am vazut cum mananca Ericutu , nicioadata n-o s-o vad eu pe mandra mea asa. Mi-a trecut de dor de Mihai, ce fericire sa manance orice, oricat . Sa stapaniti sanatosi scaunelul, tare frumos. Dar mai ales baietelul care-i face cinste

Nafi sanatate lui Riccardo. Febra dupa vaccin nu e periculoasa in masura in care nu depaseste limitele, dar e neplacut sa-ti vezi puiul suferind

Ello fato pai ce-ti veni? Si tu soro? Nu stiu cum de ai cazut in capcana asta tocmai tu? Cum ar spune Vladi esti fata desteapta ce naiba? Bine, bine, cam vorbesc din carti , insa las-o incolo, daca ai sotul si copilul, chair nu conteaza restul. Decat pe moment. Cand te enerveaza, gandeste-te asa.
In cazul Denisei si nu mai stiu cine, e mai complicat, fetelor nu lasati sa treaca, sa se adanceasca problema ca nu e in regula.
Uite la mine merge foarte bine autosugestia. Cand am venit aici, acum 8 ani, cand am nascut, cand n-am avut servici, etc. Ma gandesc ca nu ma ajuta cu nimic sa plang, sa ma plang, sa jelesc, si atunci caut ceva care sa-mi palca si fac, sau cer. Bineinteles ceva ce stiu ca se poate, ca sa nu fiu deceptionata. Chiar si a face zacusca uneori . Nu stiu, zic asa. Bine, ca mai rabufnesc cu ai mei destul de mult si-mi pare rau apoi, dar ce sa-i faci, suntem oameni.

Hai ca ma lungesc iar .
Mai am ceva de citit, citesc, sunt la zi, doar ca dupa ce termin sunt franta si adorm, sau nu mai am timp sa mai stau la calc si uite asa. Vazut si pozici, filmulete
Va mai povestesc eu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna si de la noi astia febrili

Ne-am blocat la 38 grade si nu mai vrea sa scada. pediatra mi-a zis sa ii dau in continuare paracetamol picaturi , ca pana maine trece. acum doarme veveritul dar la fiecare 10 minute se trezeste plangand de-mi rupe sufletul! Abia astept sa-i treaca!

REBIANA - felicitari ptr primul coltzuc al Marei

ELLANIK - m-a amuzat tare Geo in filmuletz! e asaa haios!

DAYANARA - ptiu sa nu-ti fie de deochi! f frumoase pozele! iti vin f bine ochii albastri . si ce par luung si frumos! Si eu l-am avut lung dar al tau era si mai si! o sa incerc sa pun si eu zilele urmatoare ceva poze cu ochii albastri si parul lung.

Acum ma duc sa-mi pazesc ingerasul si sa-l consolez cand se trezeste plangand!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput