Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 46
ancadragoman spune:
pai 300 am dat si eu penalizari la masina dar nu platisem vreo 2 ani si are si capacitate mare,se considera autocar
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RHYANNA spune:
LA NOI E UN ORASEL DE 30.000 DE LOCUITORI DAR ABSOLUT TOTI STAM IN ZONA 0 IMPOZIT DE ULTRACENTRAL
ASTEA SUNT FIXATE DE FIECARE PRIMARIE IN PARTE
CE VRETI TB BANI DOR AVEM CEA MAI MARE PRIMARIE DIN TARA PESTE 2000 DE M2 SI 4 ETAJE
Leditia spune:
Neatza.
Nushule,e superb..sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.Si e mare ma..ma gandeam eu sa-ti pun niste body-uri bonus de o luna,insa mi-e ca nu intra in ele,ca-mi pare marisor:))
Mai,toate ca toate,dar pariu ca niciuna dintre voi n-a primit impozit pe numele copilului?Eu da,am doua impozite de platit,zic ei,pe acelasi ap,ca doar unu am:))),insa un impozit e pe numele sotului si altul pe numele lui David,cu tot cu CNP &stuff :)))Al lui David e mai mare un pic:)))Ba,primisem si la posta o scrisoare de la ei,dar cand m-am dus s-o ridic nu mai era..si m-am mirat tare k fii-miu,la un an de zile ca atata avea atunci,primea scrisori pe numele lui,cu adresa si tot:))
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
kid spune:
Fetele, aveti grija cu platitul taxelor si impozitelor la stat, s-au marit foarte mult penalizarile la intarzieri, cica sa fim solidari cu bugetul statului (vai steaua lui de buget)
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
aka spune:
un vot si de la mine pentru Marius Andrei.
Rhyanna dar puteau sa incaseze impozitul fara amenzi. eu am platit la inceputul anului tot impozitul dar ii auzeam aseara la tv ca s-ar fi marit . tre sa fac si eu un drum.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA LA NOI E UN ORASEL DE 30.000 DE LOCUITORI DAR ABSOLUT TOTI STAM IN ZONA 0 IMPOZIT DE ULTRACENTRAL ASTEA SUNT FIXATE DE FIECARE PRIMARIE IN PARTE CE VRETI TB BANI DOR AVEM CEA MAI MARE PRIMARIE DIN TARA PESTE 2000 DE M2 SI 4 ETAJE |
La Pascani mai e primar nenea ala care era de pe vreama lui Ceusescu? Am fost in delegatie in interes de servici si se ratzoia la doamnele de la impozite si taxe care vroaiu calculatoare si soft ca "ce computatoare, ce's astea? ce computatoare va trebuie? Pixul si hartia!" Pe vremea aia (acu vreo 6-7 ani) lucram la o firma de soft care facea programe pt primarii. M-am plimbat pe la toate primariile de orase mici si mari din Moldova. Acu ... ce-am ajuns .. programez in pijamale de acasa
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka un vot si de la mine pentru Marius Andrei. Rhyanna dar puteau sa incaseze impozitul fara amenzi. eu am platit la inceputul anului tot impozitul dar ii auzeam aseara la tv ca s-ar fi marit . tre sa fac si eu un drum. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |
CAND TE PRINDE CA AI NEVOIE ATUNCI TE JUPESTE DE BANI
SOTUL ERA ATATD E NERVOS INCAT I- a spua tipei ca se vor mai vedea peste 10 ani
,iar ea i-a raspuns ca nu mai tolereaza statul intarzieri de nici 30 de zile
si se vor face propriri
madyrizi spune:
LA MULTI ANI, DIANA (diannaalex)!!!
sa fii sanatoasa, sa ai grija de alexutu
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
ancadragoman spune:
La multi ani Diana!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Eseea spune:
Ledi, esti tare!! ai baiat numai bun de insurat, deja are proprietati, facturi, tot tacamul...o amenda de circulatie ceva n-a primit???
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...