Bazar umanitar *** 45***
NOUL BAZAR IL GASITI AICI
Cazurile umanitare
Regulamentul
Lista de dorinte
Ce dorim de la site...
Moderatori site bazar: ADMIN si anda08
In cazul in care doriti sa donati produse(in stare buna sau foarte buna) pentru bazar, insa nu va puteti ocupa de distribuirea lor, va rugam sa luati legatura cu una din persoanele dispuse sa preia produse, in functie de cazul pentru care doriti sa le donati.
LISTA CU PERSOANELE DISPUSE SA PREIA PRODUSE:
pentru Alexia: sabina.p
pentru Alexandru Halapeti: dianaalex
pentru Bogdan: Dodo-pui
pentru David: Leditia
pentru Ema: mari_paun
pentru Ionela: mikaeela
pentru maria_rubi: adablackcat
pentru Mihai: Mihaela77O
pentru Siluan: Monnvas
pentru toate cazurile/ distribuitorul alege: alex_andra(numai lucruri de sezon, toamna-iarna), ducky, kid
votare reintroducere caz marius-andrei
Cap. 1, Cap. 2, Cap. 3, Cap. 4, Cap. 5, Cap. 6, Cap. 7, Cap. 8, Cap. 9, Cap. 10, Cap. 11, Cap. 12, Cap. 13, Cap. 14, Cap. 15, Cap. 16, Cap. 17, Cap. 18, Cap. 19, Cap. 20, Cap. 21, Cap. 22, Cap. 23, Cap. 24, Cap. 25, Cap. 26, Cap. 27, Cap. 28, Cap. 29, Cap. 30, Cap. 31, Cap. 32, Cap. 33, Cap. 34, Cap. 35, Cap. 36, Cap. 37, Cap. 38, Cap. 39, Cap. 40, Cap.41, Cap.42, Cap.43 , Cap.44
Raspunsuri
madyrizi spune:
ca sa nu fie ascuns (de mine) sub pres:
matilda33 a trimis un mail la adresa bazarului in care s-a oferit sa doneze produse pentru ca nu se poate ocupa de distribuire. i-am raspuns ca ar fi bine sa-si aleaga din lista de mai sus o persoana si sa le trimita.
as vrea sa spuna cineva, din lista de mai sus, daca este sau nu este dispus sa preia la acest moment produse.
dodo s-a oferit sa preia .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
ana l spune:
Mady, vad ca ai reusit sa faci un nou capitol.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
madyrizi spune:
daaa, ma perfectionez . cu emotii, dar mai putine, ca e al doilea .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi
madyrizi spune:
a cui e ziua azi? a Laurei? parca azi era... sau iar am luat-o pe .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi
cris_82 spune:
Citat: |
madyrizi Publicat la - 23/09/2010 : 09:02:41 a cui e ziua azi? a Laurei? parca azi era... sau iar am luat-o pe . |
neata,
parca azi sau vineri ??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi a cui e ziua azi? a Laurei? parca azi era... sau iar am luat-o pe . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Nu e vineri?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
madyrizi spune:
sunt doua fete care-si mai serbeaza ziua saptamana asta. una din ele a zis ca da de baut joi si alta vineri sau sambata... dar eu eram atunci cu whisky la bord si... nu glumesc . oricum avem pentru restul saptamanii papica si beuturica asigurate, iar pe 29 iar mancam de la diannaalex .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi
Jasmin012 spune:
e joi
Neata
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
alex_andra spune:
'neatza:)
eu ma bag la distribuire, dar numai produse de toamna iarna, haine, jucarii (de orice sezon) si numai lucruri bune/foarte bune.
Ce ramane in decurs de o luna, le fac pachet si le dau la persoane fara posibilitati.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madyrizi spune:
adica azi, nu? mey, io-s dusa rau azi. si apoi nici laura nu-i pe aici. ce pregateste oare? bunatati? sau se relaxeaza in jacuzzi?
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi