Bazar umanitar *** 45***

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!

eu azi sunt mai varza ca ieri si banuiesc ca maine voi fi mai varza ca aziasta mic ma suge de ma rupechiar asa cum auziti nu exagerez cu nimic eu nu inteleg de ce nu se mai saturasuge cate o ora si suge frate ca inghite si peste max o ora o luam de la capat nu conteaza ca-i zi sau noapte

i-am dat suzeta ca taica-su face spume la gura ca sigur ii trebe suzeta o tine un pic dar cand isi da seama ca nu curge nimic scuipa tipa si vrea lapte normal

aseara am atipit pe la 1 fara sa-mi pun tampoane de san si m-am trezit cu perna udaaa si tricoul meu nu mai zic ...si abia era ora 2.15

dicirstea ms de poza cred ca e mai practic wrapul dar eu nu ma vad cu cearsaful ala dupa minesi acum eu ca eu da barbata-miu cred ca ma reneaga daca ies cu el pe undeva cu ala dupa mine slingul e un pic mai estetic parca

ledi multumim ,nu trimite nimica bonus avem atatea hainute ca,fara sa exagerez nu sunt nevoita sa spal niciodata pana pe la 3 luni,si nu glumesc deci fara bonusuri plsmai bine pui altcuiva care are nevoie

vad ca vb de impozite,naiba sa-0i ia eu nu le mai dau un ban si asa plec acush din taraam vandut casa acum 3 luni si am platit impozit 200mil lei m-a durut inima cand am dat banii astia...asa ca de la mine nu mai vad nimic

de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Diana! Sa iti dea Domnul sanatate, putere si multe bucurii!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nushulica, citind ce ai scris tu am avut un 'deja vu' . Exact asa imi scrie Lora mie pe mess. Cum o suge de o rupe non-stop si parca nu se mai satura never. Ea a ajuns sa ii mai dea si cate 30-50 ml de lapte praf seara dupa supt si asa reuseste sa doarma 2-3 ore legate.

Fii barbata! Mai ai vreo cateva luni si o sa fie super perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Alinamoro, platit acum online din Ing Oradea, ref.61998/2226, 25 lei.
Nu stiu cine ma va confirma, dar eu am platit

Daca astepti o confirmare de la cineva, numeste persoana.
Scuze, inca n-am ajuns la sfarsit cu cititul ca sa stiu daca e rezolvata sau nu.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Nushule asa am fost si eu la Rares timp de 6 luni eram suzeta lui inclusiv noaptea a dormit vre-o 3 luni cu noi pt ca nu se mai putea nu vroia biberon nu suzeta iar in pat el dormea oblic sau orizontal chiar si noi daca mai incapeam si noi daca nu nu. si am tot citit pe net diverse metode sa il dezveti i-am luat ceai din ala calmant si ii puneam ceai in bibe si cand tipa il dadeam dar nu a tinut minunea prea mult si tot la titi ne intorceam deci te inteleg perfect numai ca al tau este f mic si are nevoie de laptic eu toata vara pe unde mergeam trebuia sa fim cu masina sa am unde ii da sa pape ca tot din ora in ora papa.eu am suportat asa dar am auzit la o alta prietena o alta metoda il lasa sa pape san si daca mai vroia ii dadea si formula si pauza era de 2-3 ore macar.Eu in schimb nu stiam gustul apei foloseam o cutie de ceai din aia de la fares pt stimulatul lactatiei la cateva zile pt ca nu faceam fata cerintei.Dar cresc ei si scapam si noi.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

Scuze, inca n-am ajuns la sfarsit cu cititul ca sa stiu daca e rezolvata sau nu.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Daria, stai linistita ca te confirm eu.
O sa vorbesc cu maria_rubi, ea verifica conturile.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

E o plata facuta pt Maria Rubi si stiu ca Alina tine legatura cu ea. Produsul a fost deja expediat de Alina spre mine.
Eu vroiam sa stie Alina ca plata a fost facuta, sa nu aiba vreun dubiu pt ca am intaziat destul de mult.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Nushulica, citind ce ai scris tu am avut un 'deja vu' . Exact asa imi scrie Lora mie pe mess. Cum o suge de o rupe non-stop si parca nu se mai satura never. Ea a ajuns sa ii mai dea si cate 30-50 ml de lapte praf seara dupa supt si asa reuseste sa doarma 2-3 ore legate.

Fii barbata! Mai ai vreo cateva luni si o sa fie super perfect!

off si la ea la fel? mai da eu la david nu am patit asa ceva si a luat in prima luna 1.6kg in greutate dar manca si el la 2-3 ore...asta nu tipa pana ii dau si tipa la o ora

de lapte praf eu fug ca dracu de tamaie deocamdata ca la david cand au inceput colicii n-am rezistat si i-am bagat lapte praf ca barbata-miu tipa ca nu-i ajunge laptele meu si i-am dat si uite asa la nici 6 luni l-am intarcat deci deocamdata nu incerc varianta asta oricat m-ar suge (si de ;lapte si de vlaga) mai astept sper sa se regleze

de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Daria, am scris in acelasi timp, vezi mesajul meu mai sus.
O sa confirm eu plata ta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Daria, am scris in acelasi timp, vezi mesajul meu mai sus.
O sa confirm eu plata ta.

Multumesc frumos pt incredere
Banii sigur se vor vedea cel tarziu maine, fiind tot ING.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput