Bazar umanitar *** 45***

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

nu pot scana ca nu am scaner dar nr de chitatnta este 1009221325420000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am ridicat coletul de la Dodo (tanti de la posta n-a vazut ca era alt nume, ca facea fiu-meu scandal), rochita e super, poate mai reusesc s-o port un pic anul asta...

bine ca n-a vazut...ma bucur ca-ti place rochita si raman datoare cu un miel...ca tot te-am botezat

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Rhyanna, cui sa trimit confirmare?
Mamagiuliei, n-a fost fiica-mea asa incantata de vreo haina in viata ei cat e de sarafanul asta! Am si poza, sa vad cand reusesc s-o pun.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nushulica, foarte frumusel tizul lu' fecioru'meu! Sa-ti traiasca feciorii!
Asa, am ridicat ieri patru pachete de la posta. Dodo, geaca de la tine ii vine foarte bine lui Stefan chiar aveam emotii ca i-ar putea fi mica. Multumim!
Honeybaby, foarte frumoase bluzitele de la tine, si foarte fluide! O sa vina de minune la vara!
Sabina, si hainutele de la tine sunt foarte frumoase, insa ai trecut in anunturi masurile gresite la doua dintre ele. Puloverul roz (care e superb si-mi pare tare rau dupa el) si bluza galbena le-ai trecut cu marimea M si ele sunt S toata ziua, le-am dat unei fetite de 10 ani. Trebuiau puse la adolescenti, sunt foarte mici. Celelalte sunt frumoase si imi vin bine. Multumesc.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Mamagiuliei, n-a fost fiica-mea asa incantata de vreo haina in viata ei cat e de sarafanul asta! Am si poza, sa vad cand reusesc s-o pun.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

ce mult ma bucur, vreau poza ! sigur e fff eleganta

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Nushu, uite aicicum purtam eu wrap-ul
E din tricot de bumbac subtire, nu-i greu de impachetat copilul in el. Eu nu m-am complicat sa invat decat vreo 2 feluri.
Diferenta intre el si sling e ca la sling trebuie sa schimbi umarul pe care il porti, periodic. Eu nu l-as fi putut folosi pentru ca am probleme cu coloana.
E incomparabil mai bine decat cu hamul clasic, dar daca vrei sa-l porti mai mult de 45'...sau daca iti adoarme, e mai compllicat cu shimbatul umarului.

Fetelor, nu imi place ca intarzii cu plata, dar pana pe 30 trebuie sa platesc o gramada de impozit la casa si am primit adresa de la administratia financiara ca nu am platit impozitul la masina nici anul trecut am 40 lei numai penalitati imi vine sa ma urc pe pereti de nervi, ca astia erau bani de donat pentru un caz adevarat, nu pentru stat. Mama lui de stat!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

fetelor am facut un credit de refinantare ipotecar

a trebuit sa platesc 1458 lei la administratia financiara pentru amenzile sotului si 660 impozit apartament(330 impozit de drept si 330 penalizare

iar la amenzile de la politie cu 2 din ele in valoare de 600 lei inca se judeca la tribunal iar functionare mi-a spus ca nu o intereseaza cand vom castiga sa venim sa-i aducem decizia si ne va returna banii in 60 zile lucratoare adica pe la anul ce ziceti imprumutam statul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Bazar umanitar DC

pe forum aici apoi eu pot da linkul cu inelul de la ancadragoman; HM sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Rhyana impozitul este de anul acesta ca nici eu nu l-am platit dar nu ma gandeam sa am asa penalizari de obicei plateam cam 50 lei cel mult.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Rhyana impozitul este de anul acesta ca nici eu nu l-am platit dar nu ma gandeam sa am asa penalizari de obicei plateam cam 50 lei cel mult.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

CREDETI-MA CA NU EXAGEREZ CU NIMIC

SI APOI M-AM INTREBAT CE SIBURANTA AM CA AM PLATIT ACEL IMPIZIT SAU ACEA AMENDA DE CIRCULATIE CA NU AI O CHITANTA DETALIATA

SCRIE DOAR O SUMA -IMPOZIT SI O SUMA -AMENZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

plus ca mi se marise impozitul pt ca e a doua proprietate si de la 300 cred ca ajungeam la 5 daca mai am si penalitati ajung la 1000 mama lor de nenorociti si ati vazut ca ne mai ia din bani?ca luam prea mult s-ar putea sa ajungem iar toata lumea la 600 ca este suficient doar sa cresti un copil. cred ca plecam si noi cat de curand din tara ca nu mai merge.

Mergi la inceput