Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 16
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Boti, fa-i o poza sa o vaz , asa vreau, fara geaca, ca de-astea are, tocmai i-am mai luat una super de la Kid. Acum nu stiu cu gosimea, depinde cum e croita, ca a avut una groasa anul trecut si nu a purtat-o deloc ca arata si se misca ca o minge in ea Multumim. de baietel nazdravan (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Anna, stai ca io acum m-am uitat mai cu atentie la data nasterii lui Vladut, s-ar putea sa-i vina abia la anul, dupa okiu meu i-ar veni lu' fi'mea iarna asta, iar ea poarta hainute pt 3 ani, pt ca este un copil mare/greu; oricum io ii fac poza si o masor (diseara cand ajung acasa)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Anna, stai ca io acum m-am uitat mai cu atentie la data nasterii lui Vladut, s-ar putea sa-i vina abia la anul, dupa okiu meu i-ar veni lu' fi'mea iarna asta, iar ea poarta hainute pt 3 ani, pt ca este un copil mare/greu; oricum io ii fac poza si o masor (diseara cand ajung acasa) Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Offf, fi-miu face 2 ani in februarie si acum are cam 86 cm, asa ca s-ar putea sa-i fie mare din pacate. Daca crezi ca e mare rau nu te mai chinui sa o pozezi si sa o masori, nu vreau sa te derannjez prea tare
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
flavia ramona spune:
Sabina, mi-a ajuns coletul de la tine. Mersi mult.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
georgipuia spune:
citat din mesajul lui Jasmin012 Georgi(puia), am castigat clamele alea maro si am licitat si pt un costumas de la tine, dar imi zice ca se termina licitatia in 12 zile |
Stai linistita.. inchid eu la 2 zile de la licitarea tau sau la 24 ore de la ultima supralicitare.. le-am urmarit azi dar a trecut abia o zi...
Avem bebici fetelor...???? Sa va traiasca si sa fie sanatosi si mamicile sa infloreasca si sa le tina nervisorii....
Eu inca mai recuperez... vreau WE... mai am 2 ore jumate si plec acasuca...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
georgipuia spune:
citat din mesajul lui madyrizi auzi, georgico, si pe mine ma lasi inca 3 zile la funda aia? |
Nu mama... inchid devreme maine in jur de ora 12.58 ca asa scrie la istoric... daca te grabesti inchid, dar sa nu ma injure restul...
Mai fetelor da e sarbatoare mare... nu-mi vine sa cred ca lume vesela acilea... daca stiam lasam munca la altii si stateam numai cu voi sa-mi mai creasca si mie moralul... Tot sper ca ma intalnesc cu Boti we asta sa o facem lata...
La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor... pupici dulci de ciocolata!
georgipuia spune:
Carminabulina... de cutiuta de bijuuri de a mine vorbeai, nu??? am scris la anunt dimensiunile... ca ma si speriasem ca-s vinovata... Sper sa fii multumita... sotul nu vroia sa o dau ca e din luna de miere, dar am destule si vreau sa mai scap de ele... as fi dat si pumnalul cu care a fost barbierit ca mire... pozat, tot, dar nu m-a lasat... ce sa-i fac... il pun sub perna sa doarma mai linistit ca la ce scandaluri avem de 2 luni noi intre noi si cu tasu cred ca-i e frica sa mai doarma cu mine in pat... ma bate gandul sa dau si rochia de mireasa, dar m-as mira sa se caute...
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui Laura25 La multi ani Mihaela (diana2242) La multi ani Anca! Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si sa aveti numai clipe minunate alaturi de cei dragi. Sarbatorire frumoasa! Hai nushulica!!! Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
kid spune:
Am trimis si eu 2 chitante pe mail, rog confirmare.
Saptamana viitoare sper sa ma achit de toate datoriile.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
mihaela77O spune:
un set de argint
mai lucruri de vara va mai intereseaza?mai am niste papuci,vreo 2 gentute....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
Diana si Anca, va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatoare si fericite alaturi de cei dragi La multi ani!
nushulica Nastere usoara si bebe sanatos!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!