Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Noi?authkey=Gv1sRgCIfEjcjhiMPVyQE#5520383769641494466 |
Asa da...si eu asteptam
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dicirstea spune:
lA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!
lA MULTI ANI NUSHU'!
(mi-ai facut factura dar eu vreau sa mai licitez ceva, sa platesc odata tot. Vazusem niste pantofiori de baieti nr 28, dar nu stiu unde)?
Edit:
gata , i-am gasit, am licitat.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
sabina.p spune:
Buna
Azi am mai dus ceva colete la posta :
ramona_patra
elinia
veronicka
Multumim mult de tot .Si va pupam
anna-mama spune:
Giorgi, nu-i bai, faci factura la final, dupa ce se incheie toate licitatiile. De vara mi-ar trebui hainute pt 2 ani jumate, dar eu sunt genul care-si face iarna sanie si vara car , asa ca nu fac cumparaturi de vara decat daca vad ceva la ce nu pot rezista
Boti, dulce tare puiuta ta, sanatate multa
Are cineva o salopeta de fas impermeabil pt iarna pt baietel de 2 ani, mai subtirica sa se poata zbengui in voie? Dar ma intereseaza salopetica, nu combinezon din ala intreg. Stiu ca sunt cam pretentioasa
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Are cineva o salopeta de fas impermeabil pt iarna pt baietel de 2 ani, mai subtirica sa se poata zbengui in voie? Dar ma intereseaza salopetica, nu combinezon din ala intreg. Stiu ca sunt cam pretentioasa |
Am io Chiar ma intrebam ce sa fac cu ea, ca-i prea albastra pt Nancy Adica am doar o salopeta cu bretele, nu e combinezon, deci ii va trebui si o geaca peste...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
adablackcat spune:
Laura, ce copii frumosi ai! La multi ani inca o data!
la multi ani Diana!
La multi ani Anca!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Am io Chiar ma intrebam ce sa fac cu ea, ca-i prea albastra pt Nancy Adica am doar o salopeta cu bretele, nu e combinezon, deci ii va trebui si o geaca peste... Monica si Nancy, 04.07.2008 |
Revin, este insa destul de grosuta, are cam 1.5 cm grosime; deci straturile sunt: material impermeabil (un fel de fas mat, nu lucios), niste vatelina si apoi o captuseala de bumbac (cu Bart Simpson )
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
anna-mama spune:
Boti, fa-i o poza sa o vaz , asa vreau, fara geaca, ca de-astea are, tocmai i-am mai luat una super de la Kid. Acum nu stiu cu gosimea, depinde cum e croita, ca a avut una groasa anul trecut si nu a purtat-o deloc ca arata si se misca ca o minge in ea Multumim.
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ellinia spune:
Sabina, deci pana la urma ai trimis doua pachete spre mine? Imi pare rau ca nu te-am anuntat, nu m-am gandit ca le trimiti asa repede. Iti raman datoare cu un pecu.
Dodo, multumesc si tie, ce rapida esti! Nici nu apucasera fetele sa confirme chitantele.
Laura, ce frumoasa e poza cu tortul! Si tu ce zambitoare esti!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral