Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mey, imi lipseste o gravida la inventar. stiti ceva de nerantula? |
Muah!
Ce vrei sa stii?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 3 saptamani !!
madyrizi spune:
nerantula, lipseai din post. n-are nimik fata cu tine... da' sa nu va bagati una peste alta ca imi stricati topul si ma zapaciti... ntz, ntz...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
diana2242 spune:
fetele mercic mult mult de urari inca nu m-am dat cu oja cum vorbisem cu Laura deci mai trebaluiesc dar nu pt mult timp si fac cinste cu ce vreti voi o limonada un nectar o praji.pupici tuturor si pt Nusha asteptam vesti despre noul bebit al zilei de azi.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
diana2242 spune:
la multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Laura25 spune:
http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Noi?authkey=Gv1sRgCIfEjcjhiMPVyQE#5520383769641494466
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
citat din mesajul lui madyrizi nerantula, lipseai din post. n-are nimik fata cu tine... da' sa nu va bagati una peste alta ca imi stricati topul si ma zapaciti... ntz, ntz... |
Eu astept contractiile, sper sa nasc natural ... insa dupa cum ma simt, cred ca de Craciun se intampla , colul e inchis si lung, bebelina e inca sus si necentrata, nici o contractie, nimic ..
E fetita buna, asteapta sa-l sarbatorim pe Gruia maine, sa nu se bae peste momentul lui (sper sa se intample, ca iar mi-a facut un pui de febra ieri si azi-noapte [:]). Si e disperat rau mititelu ca pleaca mami, cred ca s-a vorbit cam mult in jurul lui despre asta
AMR 3 saptamani !!
madyrizi spune:
auzi, georgico, si pe mine ma lasi inca 3 zile la funda aia?
da' pe gruia de ce-l sarbatoriti, nerantula? e ceva... si noi nu stim?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Nerantula spune:
citat din mesajul lui madyrizi da' pe gruia de ce-l sarbatoriti, nerantula? e ceva... si noi nu stim? |
A fost ziua lui saptamana trecuta, a si primit multe urari aici , dar nu i-am putut organiza nimic atunci ca era bolnavior ..
AMR 3 saptamani !!
boticelina spune:
Am trimis si eu ieri colete pt toata lumea care avea de primit de la mine: alex@sara, nerantula, ramona_patra, diana2242, cami33, ada, andromeda201, carminabulina.
Am pregatit pachetele pt Cris, mihaela77, lali (constantencele mele) plus anca dragoman si inca cateva.
Urez din tot sufletul La multi ani Laurei, Mihaelei si Ancai o pup pe Mari si ii spun Bun venit lui bebe Petru
Sunt pe fuga, ieri nu am dus fata la gradi pt ca veise miercuri seara cu mucii pan la chiloti, avea ochii ca niste fante mici si rosii de 2 mm, am pus-o pe picioare si azi cand s-o duc cica nu vrea la gradinita ca-i bolnava Si pe drum in masina mi-a explicat ca: o doare capul, o doare pulpita, o doare urechea, ii curge nasul, o doare fundul... Ce mai, avea toate durerile din lume, o sustectez deja de ipohondrie
Kid, Ellinia, ducky va multumesc pt listute, mai ales lista Teodorei e totala, deja am gasit vreo 3-4 chestii pe care nu le luasem si sigur vor avea nevoie (autocolant de ex.). Ieri am avut o(r/n)oarea sa cunosc si comitetele celelalte de parinti, asa tiganie io n-am mai vazut de la sedintele de bloc, am cazut rapusa in pat odata cu copilul la ora 9
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
cris_82 spune:
La Multi ANI sarbatoritilor de azi
boti mititica,doar e vineri..asa ca o vacanta mai prelungita e ok si te rog nu ma panica cu ce e pe la gradi. ca si noi ne pregatim sufleteste sa facem fata
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR