Bazar umanitar *** 45***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca si Diana , La multi ani si tot ce va doriti sa vi se implineasca!

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Kid, esti fenomenala puiule! Nu am vorbit ca ne intalnim noi cumva? De ce te-ai grabit asa? oricum multumesc foarte foarte frumos!!!! Ai impachetat jocul ala la mare arta. Nu mai cumpar servetele acum pt o luna .

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Am scris eu, mai timid asa, in topic ca nu reusesc sa ajung zilele astea sa ne vedem(caci mi-a fost rusine sa-ti spun pe pm sau la telefon) si cum am promis ca vei avea produsele saptamana asta, doar solutia asta am gasit-o. Spune-mi, te rog, ca a ajuns intreg jocul.
edit: sa stii ca daca mai aveam prosoape din alea in casa, mai puneam vreo 2

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

desi achizitionez de atat timp produse de la cAMPANIILE UMANITARE NU MA POT OBISNUI CU BAZARUL CEL NOU
parca nu am nici rabdare sa caut produse,nici nu le vad prea bine si nu ma gandesc decat ca e in dazavatajul micutilor

vi se intampla si voua sau numai mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

desi achizitionez de atat timp produse de la cAMPANIILE UMANITARE NU MA POT OBISNUI CU BAZARUL CEL NOU
parca nu am nici rabdare sa caut produse,nici nu le vad prea bine si nu ma gandesc decat ca e in dazavatajul micutilor

Sa stii ca si eu am aceleasi nemultumiri, chiar intrebam zilele trecute daca exista o metotda de cautare a noilor intrari mai usoara... Si cu pozele la fel, nu imi dau seama foarte bine cum arata produsul din ele Dar am avut noroc pana acum cu ce am achizitionat

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Deci multumesc inca o data fetelor sunteti superbe te-am vazut Laura esti o mamica super de super dar oja nu ai mai pus-o pe unghii?eu abia acum am pus-o deci abia de acum sunt sarbatorita desi mai am de dat inca un mop prin bucatarie al 3 lea pe ziua de azi dar ce sa fac daca am copil,in al doilea rand multumesc Doamna MONICA de cadou eu asteptam sa ne intalnim si tu umblii cu din astea?atunci luni pun si eu coletelul spre tine pupici.Mady sa te vedem si pe tine zambind langa tort.eu sper sa aiba aparatul baterie ca la el chiar nu am mai avut timp sa ma uit.Nusha cred ca a nascut dar nu intra o fi anesteziata sau impreuna cu familia.Pupici Nushule.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana, oja nu am pus pe unghii, musafirii au venit inainte sa apuc sa dau macar cu un rimel si un ruj. Arat cam ... dar eram fericita asa ciufulita si nemachiata, ca aveam prietenii cu mine si sotul si copiii. Desi am zis ca nu fac, am spalat si ceva vase ieri, am dat cu aspiratorul si cu mopul. Acu am insa unghiile rosii si parul un pic mai aranjat, ca in 2 ore suntem la biserica, la botezat gaza mica si bolfosica. Am emotiiiii ....

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si eu am aceiasi problema cu produsele intrate mai naou. dar am gasit 2 metode:
1. ma uita "la cele mai cautate produse" daca de acolo nu ma incanta nimic o iau pe cazuri incepand de la Alexia si terminand cu Stefania, parca. la fiecare caz mi se deschid maxim 3 pagini, aleg sa vad gallery, si asa gasesc produsele mai usor, decat sa urmaresc toate anunturile. Sper ca m-am facut inteleasa.

Am fost la BTRL si am platit asa:
pt Dodo-pui suma de 18 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4066
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3025
si Pecu

si pentru Dianaalex 29 lei pt
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4213
si panatalonii de la madyrizi de 11.50 si PECU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Ahaaaaaaaaaaaaaaa lasa mai Laura ca o sa fie cuminte gaza si te vei descurca de minune sunt sigura asa ca asteptam iarasi poze.Cred ca vei avea o super printesica astazi.felicitari sa va traiasca si voua si parintilor.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

Sa stii ca si eu am aceleasi nemultumiri, chiar intrebam zilele trecute daca exista o metotda de cautare a noilor intrari mai usoara... Si cu pozele la fel, nu imi dau seama foarte bine cum arata produsul din ele Dar am avut noroc pana acum cu ce am achizitionat

Nu exista, eu am cerut, inca nu se poate.

Pozele sunt in seama fiecareia, daca cineva pune o poza mica, n-are cum sa se vada mai mare. (Chiar am vazut la raspunsurile cu redimensionarea produselor, sa pui la procent ceva valori exacte, dar nu e ok, depinde de dimensiunile initiale ale fotografiei), daca e 3200 x 2400 poza si o redimensionezi la 20%, iese 640x480, dar daca initial e 800 x 600, nu mai ramane mare lucru din ea)

Florin e ocupat acum, dar ne-a cerut o lista cu ce mai dorim.
Puteti sa adaugati la "Lista de dorinte" la sfarsit undeva, ce mai doriti la site, insa le va face in masura disponibilitatii.
Chiar sunt curioasa cat se aduna acolo. Eu am cerut multe si putine s-au putut.

Si eu am inca multe nevoi relativ la bazar, ca sa nu le zic nemultumiri, dar astept sa vedem ce se mai poate rezolva.

RHYANNA, ai incercat Gallery view, sau cum se cheama?

Deci, va rog, insirati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

am mai adaugat si eu cateva produse...
pentru bebici
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4882&n=prosop-cu-gluga
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4883&n=prosop-Bebeto

si pt barbatii nostrii,sa nu zica ca-i neglijam
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4884&n=blugi-barbatesti-Lee-Cooper
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4885&n=tricou-barbati-reebok

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput