Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 4
alina.n spune:
Bunaa
multumim de urari, fetele vin si eu cu o intrebare cum reusiti voi sa-i spalati pe pitici pe dinti? Eu am luat periuta dinaceea care se pune pe deget si tre sa o spal eu dar Naty nu vrea sa deschida gura,ba si plange daca insist,deci vreau idei plzzz
19+
alina.n spune:
Am vazut si eu pozele cu Sophiphi ,Ilinca cat a crescut de cand nu am mai vazut poze cu ea !!
Si vreau sa-ti zic am constatat ca Naty are fix aceeasi culoare a parului si aceeasi "freza" ca si Sophi
19+
simonapro spune:
Buna!
Al meu in sfarsit, ma lasa sa-l spal pe dinti, se pare ca a fost de la canini, cand nu puteam sa-l ating deloc
Azi am facut vaccinul:Pentaxim si avem 18 luni si o saptamana, sper sa nu fie nici o problema. Stiti cumva poate sa aiba reactii de la el? I-am bagat preventiv, un supozitor cu paracetamol inainte de nani.
Trebuie sa ma apuc de curatenie, am un chef nebun
fetele
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
Din ce spui tu pare un ganglion suboccipital, cel mai bine mergi la mf sa vada daca asa este si sa-ti dea o trimitere la infectioase, probabil...
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 m-am tot gandit si am discutat cu B despre gradinitele din oras...concluzia: eu, acasa, mi-as da interesul si chiar as lucra cu ea, pe cand la gradi... nu vrea sa jignesc colegele de breasla si de facultate dar pt linistea mea, as prefera sa nu o "invete" nimic pe fi-mea...la noi in oras s-a mers dupa principiul "daca nu stii sa faci nimic, fa=te cadru didactic" gradinite private avem 2 dar nu stiu nimic despre ele, fiind la inceput. |
Noi vrem sa o dam la gradi pe Adela pt socializare, nu atat ca mi-as inkipui ca va invata o multime de minunatii. Bine oricum nu as avea cu cine sa o las acasa... ideea de buna nu-mi surade, iar dusul la soacra-mea NICI VORBA!!!
Stiu ca am vrut sa mai spun, dar cred ca nu am zis... So: am un verishor mic care e la o gradi particulara in Tgv si ei (parintii) par foarte multumiti, daca vrei intreb cum se numeste. Inainte a fost la gradi germana, dar nu-sh ce nu le-a convenit, ca l-au mutat.
Edit: "buna" = "bona"
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
inca o data m-am convins ca trebuie obligatoriu sa-i fac un fratior lu' mutzunici gogonici; eu nu concep viata fara surioara, si nici ea fara mine (m-am lamurit complet ieri); isi cauta apartament sa se mute si ei ca oamenii amandoi ca tot vine bebita mic; si ii dau eu telefon agentei de la imobiliare care m-a ajutat pe mine ff mult cand am schimbat apartamentul ii zic care e faza, ca vreau apartament cat mai ok... etce etc... si zic hai mai bine sa v-o dau pe surioara; ei, si o intreaba gagica cum vreti sa fie apartamentul?? la care surioara cica: "langa sora'mea!!!!"; femeia iar, pai cum renovat, nerenovat, mare/mic.... surioara cica: "oricum ar fi, numai langa sora'mea sa fie ca eu nu plec departe!! apartamentu ce sa aiba sa nu pot sa-l fac cum vreau???"
intelegeti cam cum suntem noi?? poate sa ne ploua si prin acoperis atat timp cat suntem impreuna si oricum nu concepem ca pe viitor sa nu ne facem o casa impreuna, un duplex cu o curte imensa in care sa se joaca gogoneii nostrii
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
Anaan spune:
Salutare!
Azi am avut o zi luuunga si obositoare ( si inca nu s-a terminat). Am fost la Cluj la biblioteca, fiindca aveam nevoie urgenta de niste carti. Dupa multe incurcaturi, am rezolvat (partial) problema, dar trebuie sa mai merg cel putin o data- asa ca, Monnvas, daca iti doreste sufletul ceva, da-mi de veste!
Mi-a fost un dor nebun de Gulia mea si am stat si cam stresata ca i se descarcase telefonul bonei si nu puteam da de ea. Noi am ajuns acasa pe la 17.30 si praslea dormea. Mi-a zis tanti ca la cinci fara un sfert s-a dus la ea, a luat-o de mana si a dus-o cu el in camera sa-l puna la nani. Ba mai mult, a dormit si acoperit - eu nu am reusit nici macar o singura data performanta de a-l culca invelit!Nu va spun ce bucuros a fost cand s-a trezit si m-a vazut langa el!
Referitor la ce-ati discutat voi azi - nu-mi dati extemporal, ca am citit cam pe fuga!- am constatat si eu pe pielea mea ca prieteniile cu alte mamici supravietuiesc in functie de modul in care viziunea lor asupra cresterii si educarii copilului este convergenta cu a mea. De exemplu, mi-e foarte greu sa mai socializez cu mama unui copilas de varsta lui Andrei- cu ea m-am cunoscut in spital, a nascut la o saptamana dupa mine si eram in acelasi salon- avand in vedere faptul ca obisnuieste sa-l pocneasca pe bietul copil
. I-am spus de nenumarate ori ca nu e bine deloc ce face, i-am exemplificat, i-am demonstrat, insa ea nu renunta la genul asta de atitudine, asa ca eu o evit, chiar nu mai pot suporta comportamentul asta si am observat ca si pe Andrei il sperie gesturile si tonul ei rastit.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
millie spune:
Buna seara
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si +9
novus spune:
Hello !!
Am vazut pozele cu Sophihi care e dementiala !!
Am admirat-o si pe Timeea cea frumusica si cocheta !!!
In sfarsit astazi ne-am intalnit cu Aditapop si cu Razvan care e un frumusel Prea mult nu am stat noi de vorba pt ca picii aveau activitati diferite dar o sa avem vreme, elena.elena sa viit si tu ca am inteles ca esti maestra si in ale gatitului asa ca vrem retete si idei sau daca aduci mancarea de-a gata e si mai bine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Ehe, Timi tot blonda, si inca ce nuantza de blond, altele cat cauta in paleta de vopsele si tot nu le iese asa...
In parculetz eu cu alea care numa urla si se crizeaza si smucesc copiii n-am ce socializa, sunt niste tzatze fara minte si fara scoala (nu ca n-ar fi destule fara scoala care le dau clasa oricand in "mamicit" unor 'telectuale" cu idei "emancipate"), din topor, ce naiba sa vorbesc cu ele? In schimb ne-am lipit una de alta mai multe mame cu acelasi stil, clar, desi nu stam prea mult la taclale decat cand sunt toti copiii in groapa de nisip, ca-n rest, cand un copil e cea si unul hais noi suntem dupa ei, nu ne hodinim pe banca spargand bomboane agricole. Si inca n-am nicio prietena cu copil si care sa aiba idei de-astea cu "bataia e rupta din rai" incat sa fiu nevoita sa rup prietenia cu ea. De fapt majoritatea prietenelor mele sunt "burlacitze", ce sa mai vorbim de copii, de fapt si io acum 3 ani inca mai rupeam barurile si cluburile, deci nu ma mir. Dar cum le cunosc eu sigur nu si-ar cafti copiii, sunt convinsa.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
novus spune:
Eu de vreo cateva luni m-am despartit de gasca mea de mamici dar nu din nepotrivire de caractere ci din neconcordanta de program de pici adica ele iasa dimineata cand eu prestez la birou si dupa amiaza cand iesim noi ele dorm, asa ca ne mai vedem in wkd si spargem telefoanele in rest
La locul de joaca vin in mare parte mamici normale si cu idei ok, mai scapa si cateva cotofene dar am grija sa le critic mereu
Printre prietene e ok, au copii mai mari cei cu bebe mic sunt deschisi la minte, putin stresati dar super ok
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)