Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 5
Anaan spune:
In sfarsit am reusit sa savurez cele doua frumuseti: Sophiphi(pe care a ei mama nejustificat- dar sod!- o considera grasocea) si blondina Timeea! Mortale fetiscane amandoua!
Monnvas, si eu am mari frustrari din cauza trebilor casnice. Pana sa-l am pe Andrei, eu nu gateam in mod constant, mai faceam cate o mancare cand aveam chef, mai traznea H. cate-o fantezie culinara de-a lui ( ca-i talentat), mai rodeam una, alta care nu presupuneau nu stiu ce eforturi, mai ieseam in oras. De cand cu Gulia in viata nostra, lucrurile s-au schimbat substantial si pe terenul asta, ca lui trebuie sa-i fac mancare in mod constant, fara fasoane si,cateodata, ma simt depasita de evenimente. Mai ales acum, fiind presata cu finalizarea tezei, am momente cand simt ca nu mai stiu cum sa ma impart si pe ce sa pun mana mai intai...dar, mergem inainte.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Novus,, asa, pentru momentele grele prin care ai trecut zilele astea!
Kea, cum se simte Keutu?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ela78 spune:
Novus, imi pare rau pentru pierderea suferita
Cat despre grupurile de mamici care tip si-si altoiesc copiii..., in parcul unde s-a integrat asta vara Ianis intr-un grup maricel de copii de la 1 an la 2,3 ani exista si un exemplar care isi incurajeaza baietelul sa sparga jucariile altora, ii aduce pistoale si-l invata sa fie bataus "sa nu fie mototol", si-l hraneste cu pizza, inghetata, sunca etc La inceput am incercat sa socializez cu ea sa-i aduc argumente de ce nu e bine, dar daca am vazut ca n-am cu cine, o las in plata domnului si nici nu mai schimb replici cu ea. Ianis se joaca in continuare cu ceilalti pitici, dar eu n-am nici o taina cu ea. Si culmea, il face si pe al doilea, pentru ce? ca sa-l invete si pe acela sa bata copiii in parc?
In alta ordine de idei, ieri am ajuns la pediatra pentru ca Ianis a inceput brusc sa tuseasca si sa-i curga mucii (tot de afara de la un copil mai mare carea tusea foarte urat). Mergem pe clasicul Eferalgan, Eurespal, Oscilococcinum, TantumV si Biorinil spray nazal + un antibiotic amoxicilina. Abia ii trecusera mucii... Dar facem tratament, ca pana la Sovata sa se faca bine complet Si daca tot am ajuns la dr, i-a facut si controlul de 18 luni cu 2 saptamani mai devreme: 10,500 Kg si 84 cm.
Mi-am luat si tava de muffinsi din Selgros cu 12 gauri la 20 RON, bineinteles ca n-am rezistat tentatiei si am bagat 2 ture la cuptor: i-am facut de data asta cu nuci, stafide si ciocolata, dupa reteta lui Kea si Cativ. Au iesit bune, dar ciocolata s-a topit Mai repet experienta cu fructe, dar nu stiu de unde sa fac rost de afine, zmeura, visine pe vremea asta... Fetele "cu experienta", cu ce mai faceti muffins?
Ilinca, de unde a cumparat colega ta cubuletele de ciocolata care au ramas intacte si nu s-au topit? Am admirat-o pe Sophie la petrecerea de pomina, eu am zis din start ca e copia ta
Geanina, multa sanatate micsunicii, sa treaca mai repede urechiusele ca sa mergeti la gradiiiii, la ce meniuri si activitati au ei acolo
S-a intors Olishka din Turcia?
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n fetele vin si eu cu o intrebare cum reusiti voi sa-i spalati pe pitici pe dinti? Eu am luat periuta dinaceea care se pune pe deget si tre sa o spal eu dar Naty nu vrea sa deschida gura,ba si plange daca insist,deci vreau idei plzzz |
Nu prea stiu... ca nici noua nu ne iese prea bine. Adela ma lasa un pic sa o spal, apoi imi ia ea periutza, sa se spele.. si roade la ea!!!
Vai! Acum ma uitai si eu la copilul meu cum doarme! A scapat cu picioarele in spatiul ala ramas liber langa aparatoare si sta pe burta Ar merita o poza... daca as stii pe unde e camera foto.... las'ca inregistreaza camera de supraveghere si va pun filmuletzul, ca-i mortala.
Ma inscriu si eu in randul fetelor cu zi incarcata azi.. Am avut inkeierea unui studiu. Si s-au trezit astia ca trebuiau completate niste tabele... En-fin, motanul a trebuit sa plece la job2 si mi-a livrat piticul+masina+meshterila in locul de joaca din fata spitalului. (de acolo trebuia sa merem dupa neshte materiale) Mare noroc am cu locul ala de joaca! Si s-a dat Adela cu meshterila pe tobogan pana am terminat eu!
Jurnal de amenajari: meshterila a ridicat biblioteca... dar mai are de lucru la ea.. e MARE!
citat din mesajul lui Anaan Pana la urma, cine vine la intalneala de la Sovata? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Noi! Mai fetelor, mai dati-mi si mie linkul ala cu "unde mergem", ca eu asa zapa am fost ca ATAT stiu, ca mergem la Sovata...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Mi-ati luat vorba din gura tocmai ma pregateam sa relansez anuntul pt excursie, mai avem 1-2 camere libere !!
INTALNEALA NORDICA din centru
care va avea loc in 1-3 OCT
- hotel Edelweiss Sovata - http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro
- 105 ron/noapte camera cu mic dejun inclus
Participante: Novus, Ilinca, Anaan, InaPreda, Denisamada, Olga, Gaza, Pisik, Ela, Ramona, Anca , Anamariame, Iuca si Florinela cu ?
Azi am vorbit iar cu ametitii aia de acolo ca sa-mi confirme ca e ok rezervarea ca de-abia ne intelegem in romaneste da' au zis ca e totul in regula
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Ela78 S-a intors Olishka din Turcia? Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Nu, ca de abia a plecat ! Se distreaza bine, David era putin racit si mai marait dar isi revine el
novus spune:
Anaan si spor la treaba !
Ela
novus spune:
Denisamada de aia imi place de voi ca sunteti de gasca, mergeti unde merge gasca !
Spor la mesterit !!
aditapop spune:
Seara buna!
Am admirat frumusetile Sophiphi si Timeea, in poze, iar live pe Alexandra de Novus! E si mai frumoasa decat in fotografii
Apropo de grup de mamici, eu pana sa o intalnesc pe elena.elena pe care am simtit-o din prima ca e pe sufletul meu nu am gasit pe nimeni cu care sa ma potrivesc si la program si la stil... exceptie era Novus, care insa era ocupata jumatate de zi, iar cealalta jumatate nu reuseam defel sa ne-o potrivim...acum e super ca musai sa revina si ea la ora de iarna deci o sa ne vedem mai des dupa-masa.
POZE NAZDRAVAN