FIV la Sibiu (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Oria77 spune:
Stai linistita, ca si eu tot intr-unul sunt... Si cu FSH-ul f mare pentru varsta mea. Si io-te, taras-grapis a copt 4 foliculasi - 2 embrioni - si Doamne-ajuta 1 sarcina!!!
monaramona spune:
oria nu mai pot de bucurie ..stiam eu ca esti o mamica in deveniredar tu toate eforturile mele nu stiu daca voi rezista ca deh..nici tu nu ai rezistat
talida spor la intepat si sa fie multi si mari (de buna calitate)..
oria pe tine te-a durut spatele ?ceva simtome ai?
eu am niste blastocisti babanosi si poate imi arata si testul ala de urina prin ziua 8...m-ai pus in dilema oria..nu mi-am revenit nici acum , traiesc evenimentul tau inca..ma bucur enorm ptr tine
yarrina spune:
Oria vrei sa-ti spun eu ce te-a ajutat enorm? Ce m-a ajutat si pe mine in aprilie...OPTIMISMUL!!! Ai avut o stare de spirit care te-a ajutat desi eu stiu ce a fost in sufletul tau pentru ca am trecut si eu prin asta. Pe o parte plangeam pe o parte ma bateam cu dr I de la un loc fruntas pe panou pentru gemenii mei, baiat si fata. Parca ma si vad...Felicitari din suflet iubita! Sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati de omulet.
fericita!! 30+ si
Oria77 spune:
Yarrina, eu sunt una dintre cele care iti e datoare nu mult, ci enorm de mult! DrI mi-a zis ca atata timp cat am puterea sa persiflez situatia in sine si sa rad - chiar daca am sufletul zob, asa cum stii si tu - am o sansa! Recunosc, de cate ori am cazut ti-am recitit istoricul pe perioada "Sibiu", si asa m-am reechilibrat... N-am stiut ce sa fac altceva ca sa-mi autoimpun o stare de liniste. Eu una iti multumesc din suflet ca ne-ai lasat sa vedem cu lux de amanunte toata acea perioada din viata ta si-am avut si eu de unde sa invat, incercand sa procedez exact ca tine! Recomand tuturor ca FIV-ul la Sibiu sa-l combine musai cu metodologia "yarrina"! Plus ca asa, mai descretim si fruntea lui drI, si-l mentinem in parametri optimi de functionare!
Mona, saru-mana mult, sa stii ca ti-as trage-o bataita buna dar esti insarcinata si nu pot... Daca-ti zic inca sunt negative testele in ziua 10, tot vrei sa le faci? Intre noi fie vorba, la blastocisti se vor pozitiva olecuta mai repejor dar tare n-as vrea sa treci prin faza de "creieri pe moate" in care m-am bagat eu... Te astept cu drag cu beta dolofan, sa ne sarbatorim cu un ceai pentru gravidute!
Cat despre semne, au fost exact cum le-a descris Yarrina! Dupa ce mananc - de ce puii mei nu inainte ca n-as mai roade tot!!! - ma ia uneori o usoara stare de greata. Prin ziua a 8-a, am simtit o presiune urata, ca si crampele de menstra in ovare si o chestie care ma deranja destul de rau in uter. La cel mai mic semn de durere am bagat Nospa. Intre 1-4/zi. N-am stat nicio clipa sa "indur" de teama sa nu expulzez embrionii. Uneori ma tine spatele, mai ales in zona rinichilor, eu una am presupus ca e lipsa sportului care m-a anchilozat... In rest n-am zacut la pat, ba din contra... Dupa o zi de la ET facut diverse activitati moderate ca si solicitare fizica, am tot urcat si coborat 4 etaje, m-am plimbat prin parc... In schimb am avut grija sa am tot timpul picioarele calde, sa nu imi fie frig. M-am rugat Bunutului si primul lucru cand am aflat de beta i-am multumit cu fiecare farama de suflet! In plus, am mai facut spre rusinea mea vreo cateva "picaje" urate care i-au mancat sufletul jumatii mele... Imi va lua mult timp sa ma spal de pacate...
mirela_70 spune:
Oria
Am citit despre reusita ta si te felicit din toata inima!Ma bucur enorm si iti doresc sarcina usoara!Acum ramane doar sa ai grija de tine si de pui.
lola77 spune:
Oria, ai dreptate...de joi ma intep....voi fi si mai intepata decat de obicei :)))
am ceva emotii, dar sper sa imi pastrez optimismul pe care ni-l insufli..de ce abia miercuri mergi la beta? nu era din doua in doua zile?
crudiutalida spune:
Da Oria,stiu ca si tu esti tot cam asa......si te voi urma si eu...
cu sigurantanu ma las....trebuie sa va prind din urma
Ai grija de tine si de bebe,sa stea cumintel la mami in burtica 9 luni!!
Mona abia astept sa vi si tu cu un BETA MARE!!!
Din seara asta incep si eu sa ma intep
Va pup pe toate1
yarrina spune:
M-a apucat si pe mine melancolia si am citit cateva din postarile mele din perioada FIV-ului. M-am incapatanat un pic sa fac 2. Nu mai stiu nimic Simo, Mocanita, Gabi_ducu, Cip....Fetelor pe unde sunteti?!
fericita!! 30+ si
monaramona spune:
yarrina si eu te citeam atunci si parca traiam si eu cu tine plictiseala de la clinica ...emotiile si trairile pana cand ai avut marele rezultat