FIV la Sibiu (17)
Raspunsuri - Pagina 15
noi2 spune:
Oria iubita,
Nu stiu daca ma mai tii minte, insa vreau sa te felicit din inima, esti un adevarat exemplu! Ma bucur pentru reusita voastra si ma rog sa va ajute Doamne Doamne ca peste opt luni sa va strangeti puiutul sau puiutii in brate! Tare mult optimism emani!Te pup!
misspii spune:
Oria - felicitari,ma bucur enorm pentru tine si "te invidiez" pentru optimismul tau care sper sa fie ffff contagios.
Va pup pe toate .
Mona -,asteptem rezultatul si sigur o sa fie bine.
Yarina,bubu,bytzi,cipcirip,oana......va pup pe toate si sa auzim de bine.
miki_74 spune:
Oria te felicit si sa dea dumnezeu sa fie bine pana la capat, sa te bucuri de un bebe sanatos si frumos, te-am urmarit pe tot parcursul pt ca am facut si eu un Fiv cu dr.I in august, din pacate nu a fost sa fie, desi am sperat, am transferat 3 embrioni, atatia au fost din 4 foliculi, erau ok, endometrul bun , dar beta 1,26, m-am adunat greu, dar nu avem ce face trebuie sa mergem inainte, chiar vineri am fost la sibiu si am hotarat sa mai facem un fiv in noiembrie, spune-mi te rog pe ce perioada ai baut ceai de cretisoara si ce cantitate? incerc sa fac tot ce se poate atat eu cat si dl doctor care oricum este un om de nota 20, pt ca acest fiv sa se lase cu bebe lipicios si la noi. Inca o data sa ai grija de tine si de bebe!
oana_cnt spune:
ORIA, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAARI! Draga mea, ma bucur din tot sufletul pentru tine! Am intrat tocmai sa vad ce ai facut, asa ca ma declar fericita pe ziua de azi!si iarasi MOAHH!
Oria77 spune:
Mirela, noi2, va multumesc din suflet, asta da surpriza! Cum sa uit de voi, ne chinuiram impreuna pe baricadele grecilor... Multa sanatate si voua si sper sa ne auzim DOAR cu vesti bune!
Doamnelor, io iubeste mult la voi si multumeste frumos, da... astept beta grasun ca imbolnaveste la inima mea de femeie batrana si bolnava si m-aveti pe constiinta! Toamna se numara bobocii, e septembrie, deci... v-astept! Oana, persi, misspii...
Ultimele noutati la mine... spotting. Not cool! Initial am intepenit, apoi m-am documentat pentru ca am spotting roz si nu cafeniu cum am auzit la multe fete. Nu mult, cateva picaturi. De ajuns pentru un preinfarct, noroc ca singurul meu organ ok e "motorasul". Sa vedem maine ce zice beta...
daria76 spune:
Oria, felicitari mamico!!!!!!
Eu inca rezist eroic si nu-mi fac nici un test, fie din superstitie, fie de frica celor negative.
Simptome- tate marite in volum , dureri de spate aproape in fiecare seara de la ET, in rest nimic. Dau in continuare cu medrol, femoston, aspenter, femibion, magne B6, vit. E, acifol, vb, dr. I. "v-ati scos, aveti micul dejun asigurat" si ca desert utrogestan.
Va pup pe toate, bafta celor in focuri, atat in asteptarea rezultatului, cat si celor care se inteapa.
Doamne, ajuta-ne si noua sa devenim parinti!
danaisa20 spune:
Bravo Oria!
Cu tot sufletul si din toata inima iti doresc o sarcina usoara si la termen!
De acum incolo sa vezi emotii: prima bataie a inimii micutzului tau, prima eco 4D in care o sa ii vezi fetisoara , primele furnicaturi prin burtica, urmate de adevarate "batai din picioare" ! HA ha, daca o sa aiba asa o personalitate ca a ta inca de la inceput, tare o sa ne mai distram cu relatarile tale!
Ai grija de tine, draga mea, pt ca de acum ai o mareeee responsabilitate in burtica! Mananca sanatos, gandeste pozitiv si incepe de pe acum sa visezi si sa iti faci planuri despre cum se va schimba viata ta cand va veni micutza buburuza!
O sa vezi numai cate planuri ai de facut!
Nu te impacienta din cauza spottingului! Te asteptam cu rezultatul crescut la beta ca sa invit si eu lautarii sa ne faca o cantare pt deseara si sa bem un paharel in cinstea ta!
danaisa20 fericita 36+
cu
danaisa20 spune:
Haideti fetelor care sunteti la rand la beta! Oria a dat tonul cu un rezultat pozitiv! Voi trebuie sa ii urmati!
E loc pentru toata lumea la Odisee!
Pfuuuu ce de mamici vom avea !
danaisa20 fericita 37+
cu
paunas spune:
buna fetelor !
sunt noua si totusi veche pe acest forum!
am 3fiv-uri la activ nereusite in ungaria .
iar acum citesc tot ce scrieti voi si ma incarc cu speranta,hotarire,voie buna in speranta ca voi reusi sa fac si al 4lea fiv.
as avea cateva nevoie de cateva inf de la voi:
-ce inseamna la pret Fiv ziua3 sau ziua5? asta inseamna ziua de cand te duci la monit?total cat costa fara trat? difera pretul in fct de dr la care esti?
-stiu ca trat stimulare+sustinere este diferit de la o pers la alta dar se poate sa imi spuneti cam ce trat ati avut voi? se foloseste progesteron injectabil dupa ET?
-dr. tin cont de varsta ta? dar de AMH cat si de analiz de trombo?
oria-sa sti ca reusita ta imi forta si determinare ptr incercarea celui de al 4 fiv.
succes fetelor
ella28 spune:
Oria te si felicitari! Tin pumnii sa fie bine!!!
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010