FIV la Sibiu (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Oria77 spune:
Ieri noapte, am fost la Letca Noua. E o bisericuta unde se tine Paraclisul Maicii Domnului incepand cu ora 22.00. E o slujba divina, un cor de preoti a caror voci iti sapa linistea in suflet. M-am gandit la voi, m-am rugat - pentru noi cele ce avem inima plina de sperante si pentru viitoarele mamici sa fie sanatoase, ne-a miruit preotul si am sarutat icoana sfanta. Daca ajungeti prin Giurgiu, neaparat treceti pe la acea ioana facatoare de minuni, care a plans cu mir...
Azi, n-am mai rabdat. De aseara, de fapt, din biserica, mi-a venit un gand sa merg azi la beta... Si-am fost... Cu voia Bunutului luni va avea o valoare mai grasuna, azi este 36.20 in ziua 9 de la ET de ziua 3, si imi doresc tare ca puiul asta sa ramana langa mine urmatoarele 9 luni! V-astept cu vesti identice pe toate, dragele mele Oana, Mona, Bonsai, Raisa, Daria, Misspii! Sper ca n-am uitat pe nimeni care e acum in focuri, inca nu m-am dezmeticit...
PS: v-am zis eu ca dr Ispasoiu e Vrajitorul Merlin deghizat! V-am zis, da?!? Trebuie sa recunosc, astazi aproape a surclasat-o pe mama in Oria's top 10!
nichi spune:
Felicitari din toata inima Oria, sa dea Domnul ca totul sa fie bine inca 9 luni de zile.
Multa bafta si celorlalte fete, eu nu am scris aici dar v-am urmarit, din pacate la mine e primul FIV nereusit cu dr. Ispasoiu,vreau sa ma linistesc si apoi o sa vad ce urmeaza sa fac...
Oricum multa bafta fetelor
Gabi_B spune:
FELICITARI!!!!
Oria draga, ma bucur mult pt fiecare batalie castigata!
Sa dea DD sa-l tii pe bebe in brate, sa fie sanatos si sa va iubeasca!
URAAAAA!!!!
Gabi +13
Oria77 spune:
nichi imi pare sincer nespus de rau... Si nu o spun din complezenta, imi aduc aminte fooooarte bine esecul primului FIV, cat m-a zguduit si cam cate sperante mi-a facut praf. Din pacate, jumatate tine de arta medicului si jumatate de sansa! Sa fii puternica, e tot ce iti doresc! Linistea vine si ea, dupa...
Gabi, saru-mana, mamico! Nu indraznesc inca sa ma bucur, pana luni mai e, si apoi daca merge bine luni, trebuie sa vad cum se dubleaza marti, joi, etc! Sincer, am toata admiratia pentru cele care au trecut prin toate astea si inca sunt intregi... Tie, suflete, o sarcina usoara ca un fulg!
PS: Mona, te roaga blonda multos, sa nu faci ce-a facut ea... Testele de sarcina in continuare sunt negative, si au fost o sursa zdravana de bocete! Asa ca, da-le pace si mai bine faci un beta un picut mai devreme!
nichi spune:
Fetelor voi inainte de a incepe FIV-UL v-ati pregatit organismul,a-ti luat ceva? Eu acum sunt cu intrebarile si gandurile ce nu a mers si ce pot sa fac ca sa fie bine data viitoare (daca va mai fi), din pacate nu am avut ce congela , mai era o sansa dar....
crudiutalida spune:
Salutare viitoare mamici... ce zarva e pe aici.....mA a alatur si eu cu :HAI BETA MARE!HAI BETA MARE!!!.....HAI BETA MAREEEEEEEEEEEEEEEE
Am fost si eu ieri la Sibiu pt eco si cum nu am chisturi de main e seara incep tratamentul de stimulare cu Gonal 225.
Va astept pe toate cu beta mare....ca voi urma si eu ......
Felicitari Oria77..
Mona te pup si te asteptam si pe tine cu BETA MAREEEEEEEEEEEEEE
Pup toate fetele
lola77 spune:
Oria, te felicit! Sa dea Dumnezeu sa fie toate bine si sa creasca beta-ul in continuare ca la carte!! doamne cata speranta imi dati!!
lola77 spune:
Nichi, trebuie sa te linistesti si apoi sa o iei de la capat!
Nu te speria ca ai pierdut o batalie, razboiul se poate castiga!!
Oria77 spune:
Pupam fetele entuziaste si pozitive!
crudiutalida spor la intepat, te asteptam cu foliculi "ca la mama acasa", colectia toamna-iarna 2010!
lola, multa sanatate si iti tin pumnii, din cate stiu si la tine e greu acum! Sincer, si eu am ceva emotii pana pe miercuri cand vad cum evolueaza beta....
crudiutalida spune:
Mersi mult Oria...spor .....vom avea atat cat poate duce ovarasul meu.........ca de......e singurel ....dar va face fata cu brio