Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irene26 Oana, sa nu-mi zici ca Eric vrea sa mearga? Este asa de dulce! Lalexandra, si Alessandro arata ca o fetita! Are niste ochi mari si albastri! Lara, imi place frumusetea si gingasia Sarei! http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community Irene It's not how good you are, it how good you want to be. |
Multumim, tocmai ce am schimbat pozele...nu stiu care ai apucat sa le vezi
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
carmickey spune:
LAlexandra tocmai am vazut pozele...la 5 lunite are dintisori???s-au nu vad eu bine??? e scump rau iepurasul tau..
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
oanaiacovita spune:
Fetele multumim tuturor pentru urarile si cuvintele frumoase. O mie de flori si pupici.
Irene da, el ar vrea sa mearga. O sa il filmez cum il tine tati de sub brat si el efectiv alearga.
Merg sa vad poze cu Alessandro.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Pfai ce scumpic e Alessandro si ce ochi are.
Meniu azi(ca am uitat sa il mai pun):
- dimineata para+banana+3 masuri cereale biscuiti
- pranz: orez cu spanac
- seara: iaurtel simplu sau mai vedem noi pe parcurs.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Ami de-acord cu tine legat de diviversificare. Insa noi a tb sa o intrerupem deoarece abia accepta laptele din cauza mucilor si a haraitului. Oana frumoase pozele.. maine poimaine o i-a din loc ( va merge) . ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
La voi e de inteles... sanatate multa!!
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost în masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gândim la procesul nasterii: mama cu copilul sau în pântece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
LAlexandra spune:
nu, nu avem inca dintisori, doar roadem tot si balosim la greu
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
irene26 spune:
Lalexandra, le-am vazut pe cele noi, pe cele vechi le vizionasem deja.
Ooooau, Eric vrea a mearga, sa pui si filmulet cu el ca sa i-l arat Dianei, nu de alta, sa ia si ea exemplu'! Totusi, am observat ieri ca vrea sa stea numai in fundulet, deci suntem pe drumul cel bun.
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
nafi spune:
Buna fetelor!
Inca n-am vizionat pozele noi ptr ca ma lupt cu veveritul meu sturlubatic care nu vrea sa doarma. a papat , a facut kk, i-am pus muzica...si nimic! Acum l-am pus in patut singurel ca am obosit sa tot lugu lugu la el
INA - ma bucur ca te-a amuzat bancul
STANUCEL - eu azi i-am dat lui Ricky 40 gr (juma' de borcanel) de crema de mere golden de la nestle. pana acum a papat crema de mere rosii . diferenta observata de mine e ca la merele golden crema are o consistenta mai apoasa si Riccardo a mancat parca mai cu placere. daca era dupa el papa tot borcanelul Acum cred ca depinde si de gustul personal al copilului. eu sunt mare amatoare de mere golden si poate asa ii plac si lui! dupa cum vezi e pe incercate! bafta multa in continuare cu diversificarea!
Acum cand am fost sa-i cumpar crema de mere , am cascat si eu ochii mai bine sa vad ce mai e de papat la borcanele si am vazut omogenizat de iepure, miel, vitel, pui , curcan, purcel si platica parca, plus combinatii pui cu vitel etc. pofta sa aiba puii nostri ca papicile sunt f variate!
Despre ochi la mine in familie mama e cea care are ochi de pisica adica galbeni cu putin verde! fratele meu ii are verzi...Numai eu aia mai amarata cu ochi caprui ca la pui Am purtat de vreo cateva ori lentile albastre. erau f dragutze. o sa pun si poze daca vreti sa vedeti. numai ca trebuie sa le caut...ca asta era acum vreo 3-4 ani...
Ma duc sa mai fac o incercare sa-l adorm. am impresia ca a facut iar kk!
Pupicei
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Rebiana27 spune:
ANCA, la multi ani lui Lucas! Sa-ti creasca mare, frumos si sanatos!
OANA jurnalul Disney, “Primii mei ani”, l-am luat de la Bucuresti cand eram gravi cu Luca in 12 saptamani. Se poate comanda si pe net. La multe lunite lui Eric! (si Marei, lui Rares, Angelei, Amaliei)
Mami de doua minuni: Luca si Mara
mami25_7 spune:
Salutare!Vin si eu sa va salut dupa o lunga perioada de absenta,motivata ce-i drept de lipsa timpului pe care mi-l ocupa cei doi feciori ai mei si din cauza unei defectiuni ce s-a intins pe o lunga perioada la cablu de net.
Ce sa va spun,Eric creste si este din ce in ce mai neastamparat,nu mai sta locului de loc,in patut incearca sa mearga in patru,dar mai mult se taraste si este mereu in alt loc decat acolo unde il las,mai nou a inceput sa se supere daca ii iei ceva din mana si protesteaza zgomotos,asta dupa ce l-a mai pacalit frate-su si i-a luat jucaria din mana,ii place f mult intre copii,iar cand mergem sa il luam pe David de la cresa este f fericit,bate din palme,chiuie de bucurie.
Are 2 dintisori jos,mananca f bine,ba uneori cere si de la noi(din mancarea noastra),uneori chiar i-am dat sa guste,iar supa o fac pt toata familia,deci si pt el.i-am dar si galuste de gris si i-au placut f mult.
S-a schimbat mult de cand l-am nascut,si stiu ca se va mai schimba,dar deja incepe sa nu mai aiba trasaturi de bebelusi.Daca vreti sa il vedeti intrati pe meilul comun de yahoo.com ca am trimis cateva poze cu el.Va pupic si va doresc o zi buna.