Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Am vazut noile poze cu sarbatoritul nostru Ericutu' nu mi-a venit sa cred ce bine sta el pe picioruse, barbatel in toata regula. Uf ce zboara timpul azi maine iesim din odiseea de 365 de zile

Alessandro e frumos ca o fetita, are niste ochisori minunati si un zambet cuceritor. Mare crai se arata deja!!!

Sara cu niste poze superbe, imi place rochita de mor. 2 fete superbe ai Lara cred ca te infoi de mandrie cu ele pe strada.

Bumbitza s-a facut si ea domnisoara, frumoasa ca si mami. Imi plac pozele cu pantalonasii pe post de palarie, e criminala! Si toti iepurasii stau in picioare? Numai Robin grasolea trage chiulul...

Mara ca de obicei o papusica in miniatura si mami arata beton

ca tot citeam de diversificare am inceput si noi cu fructele dupa-masa, i-am facut mar cu banana asa piure dar cum i le dau cum reincepe cu refluxul, ieri i-am dat mar copt si la fel am patit, nu stiu cum sa fac, sa i le scot pentru o perioada? poate stomacul lui inca nu e pregatit?

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana gata pregateste-te sa stai aplecata :))) nu va ganditi la prostii, vreau sa spun ca incepe eric sa mearga

alexandra ce mare s.a facut baiatul! e scump foc

irene eu pana la 1 an nu cred in culoarea ochilor decat daca.s inchisi, in cazul asta asa raman, dar cazuri in care s.au facut din albastru clar , caprui perfect la 1 an am vazut destule :) si asta in care mama avea ochii albastri, la mine nici atat

nafi tot poze cu lentile m.am pus si eu sa caut

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

'Na ziua! Ca "buna" nu prea e. Sunt zombi rau, da' rau. Nu am dormit deloc azi noapte, a plans Ericutu mult si f des: i-am dat si chamomilla si nurofen si cu dentinox...Pur si simplu plangea in somn. La un moment dat am zis ca nu ma mai ridic din pat si il las sa vad dc se linisteste singur...dar nu rezistam si tot ma duceam. Pe la 6 azi dimineata i se infundase nasul rau si a trebuit sa il aspir si va dati seama ca s-a trezit de tot. In fine, una peste alta, acum l-am aspirat iar ca vroiam sa il culc si cand tipa el de mama focului (asa face mereu cand il aspir ) am vazut ca a spart si al doilea dinte de jos. Pe cuvant de am avut puterea sa ma bucur (dupa ce ca nu am dormit azi noapte , mai sunt si pe stop...am bagat niste calciu, ca simteam ca lesin). M-as duce sa dorm si eu un pic dar vad ca si acum face ca si azi noapte: plange in somn, asa ca stau sa il pazesc si mai beau o cafea.
Oana, la multi ani pt Ericutu tau

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Noi am profitat de vremea frumoasa si am fost mult pe-afara, azi.
Dar acum am venit sa facem cinste: avem prajitura cu prune, suc si bere pt cele 7 lunite ale Marei noastre.
Multumim fetelor pt urari,spun si eu LA MULTE LUNITE lui ERIC, de Oana, lui RARES de Irinabobe, ANGELEI de Mihaelarosan si AMALIEI de Delsim!!! Sa fie sanatosi cu totii si sa ne bucuram de ei.
LA MULTI ANI, LUCAS, de Babyangel!!! Wow, 10 ani, ce baiat mare! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Albert a refuzat si azi legumele.
Se pare ca si-a dat seama ca nu sunt o bucatareasa buna .
Am vazut ca ii plac cele de la borcan.
Dar nu ma las asa usor, perseverez, perseverez.
Maine nu ii mai fac legumele la steamer, o sa i le fierb in apa si o sa-i dau legumele pasate gen supa.
Poate ii place mai mult decat piureul.

Meniul de azi:
- cereale gustoase facute cu apa
- legumele care s-au transformat in lapte
- incerc pentru prima data branzica cu para, am luat lapte ecologic de la Dorna.

AMI asa de mult imi place cum explici tu diversificarea.
La cat am citit si eu despre diversificare, aveam o ideea destul de clara cam cum se face, dar tu sintetizezi totul foarte bine, ca mi-ai clarificat si mai mult ideile.

OANA am vazut pozele si noul carucior, foarte fain, culori frumoase, ma repet, sa-l stapaniti sanatosi.

INA nici Albert nu prea vrea sa stea in picioare, in fundulet sta foarte bine, dar fac in fiecare zi exercitii cu el, sa stea in picioare si sa paseasca.
De fapt copilul meu nici nu prea se rasuceste, unde il pun acolo il gasesc, cu mici exceptii.
Pai normal, daca a avut intotdeauna o macara (adica eu) care sa-l intoarca, rasuceasca...
Si nici nu spune ma-ma, ta-ta sau ce mai spun copiii la varsta asta.
El se rezuma la aaa, eee, asa din gat le spune, ca un pinguin.

LARA voi aveti spirit de artist, faceti niste poze artistice superbe, plus ca Sara stie sa pozeze

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Intrasem pentru ceva si am scris altceva.

La cat multe lunite Eric, Rares, Mara, Angela, Amalia!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child ii place textura celor de la borcan, dupa ce le fierbi pasaza.le mai bine, depinde ce pui , multe schimba textura oricat de bine le.ai pasa, daca nici asa nu le vrea, ia incearca sa treci prin sita un pic, si vezi cum e, atunci vor fi mai cremoase
ivan le refuza la abur tocmai din cauza asta, erau "aspre"

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor multumim pentru urari.
La cat mai multe luni Marei, Angelei si Amaliei!
La cat mai multe lunite si nazdravenii lui Eric! Oana am vazut pozicile Eric e superb. eu il tot compar cu Rares la progrese...Deocamdata Rares sta in fund dar se sprijina in cate o mana sau daca nu pica destul de repede, oricum nu e pozitia lui preferata. Ii place foarte mult in premergator si vrea sa stea cat mai mult in picioare. acum incercam sa invatam mersul de-a busilea, eu il sustin cu o mana de piept , si el sta ridicat si doar se balangane, inca nu stie sa se deplaseze. singura modalitate de deplasare e un semideabusilea adica ridica fundu dar se sprijina in cap ca sa inainteze.
la capitolul diversificare de vreo 10 zile stam cam prost. nu prea are pofta de mancare si e foarte marait. la cum isi ronatie jucaria am impresia ca ne apar primii dintisori. si giniga pare mai lata si mai alba. astept cu interes sa vad daca asta e motivul agitatiei sau e altceva. nimic nu il incanta, e doar marait si ma termina nervos.
in rest am pus si noi pozici noi ca sa va faceti o idee. eu va citesc in general la cateva zile, dar nu prea scriu pt ca e asa de mult de recuperat ca ar trebui sa scriu foarte mult si uit tot...
aaa Irene bine ai venit! mi-ai facut pofta de mancare arabeasca.

Mergi la inceput

Am vazut poze:
Alessandro are o fetisoara dulce de ghidus, se vede ca e mereu in actiune si sta foarte bine in fundulet la varsta lui.
Sara e o scumpa, niste poze chiar deosebite
Eric de Oana, vesel si frumos ca de obicei si vad ca are ganduri serioase sa plece in picioare

Cred ca restul le vazusem, sper ca nu am uitat pe cineva. Am pus si eu poze noi.

Mergi la inceput

Irina, ce scump e Rares! In poza 15 e fenomenal, iti vine sa-l mananci

Mergi la inceput