Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Am vazut un iepuras ce o sa o ia la fuga in curand. lui Eric cel frumos.
Restul pozelor nu le-am vazut dar o sa intru imediat ce ma intorc acasa.Plecam sa facem poze Mariei pt pasaport sau foaie de drum..ce ne-or da..
Am pus cateva poze de la botez.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna fetele!!!!

noi acum ne-am intors de la plaja....nu era in program dar asa s-a numerit
chiar zicea sotul...unii saracii pleaca la munca(era pe la 10:30=11) si noi la plaja.

si pt ca se apropia ora pranzului ptfiimea-piureul de fructe...ce sa fac...cum sa i-au blendarul cu mine???...am luat decat o banana si o para coapte bine....si sa vedeti fata mea scumpa ce a mai ros la jumatate de banana cu dintisorii ei cei doi din fatza m-a topit toata...cealalta jumatate i-am pisat-o cu furculita si para la fel si a papat cu o pofta

dupa am fost la masa , la socrii, unde era cu ochii beliti pe masa si intindea manutele sa prinda si ea

acolo ne-am diversificat cu struguri albi fara samburi care i-au placut la nebunie, dar eu m-am speriat la un moment dat pt ca i-a dat sotul bobita mica de stugure stoarsa intre degete , in gurita....si mandra mea ce facu..... a tras cu dintisorii jumate din bobita si a inghitit-o...nu stiu daca s-a strambat pt ca se inecase putin sau pt ca nu i-a placut...cert este ca imediat m-am panicat si am fost cu bibe cu apa in gurita ei.

in rest, iar ne-am descoperit vocea si tipam cat ne tine gurita...ne mai apuca cateodata nervisorii daca nu o lasam sa faca ce vrea ea....isi scoala curu in sus si coatele cateodsta si incearca sa inainteze...e asa scumpa cu curu in sus

LA MULTI ANI IEPURASILOR CARE SARBATORESC AZI INCA O LUNITA IMPLINITA...LA MULTE INAINTE, SANATOASE.
OANA sa iti traiasca feciorul care e gata de plimbari, de alergat si nu in ultimul timp de alergat pe tine....eu am zis ca ii iau ham dar sotul...cum???da ce e catel??eee, ell zice si eu fac...

si cu intarziere si scuzele de rigoare...LA MULTE LUNITE SI ANI si sarbatoritilor de ieri , mai ales lui IANIS DE MAMI ANDRA...care e o scumpa si ea mereu i-a urat lui ASteropi.

va pupik
e gata supita lui fiimea...
sa vedem daca papa azi????

ca pana acum am avut 3 esecuri

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Irina, sunteti frumosi foc! Sa-ti traiasca!
Diana, la noi este exact invers, fetitei mele ii place mancarea preparata de mine in casa, i-am dat si de la borcan, Hipp, dar a rafuzat categoric.
Ami, si mie imi place cum explici despre diversificare, multumesc.
Ina, eu i-am dat si mar copt Dianei, dar nu a avut absolut nimic, a acceptat cu mare placere. Ce face Robin?
Briza marii, sper ca Eric se simte mai bine, pt ca ai nevoie de odihna.
Asteropipan, sa-i fie de bine strugurii albi micutei tale!

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene

It's not how good you are, it how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki superbe pozele, de fapt fetele, adica tu si maria! sunteti ca doua picaturi de apa

ina mi-am adus aminte, la ce te referi cu reflux dupa piure? intreb , ca daca regurgiteaza un pic nu are nimic, daca ti-a varsat destul demult , tre sa.l lasi sa faca pauza intre lingurite, dupa ce mananca jumate sa zicem sau un sfert, lasa.l sa scoata aerul, sa ragaie si ii dai restul, cu ivan asa faceam si nu doar in cazul copiilor cu reflux, ei ragaie si dupa mancare nu doar dupa lapte

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Asa papam noi iaurtel...yamiiiiiii:

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

niki am terminatd e vazut toate pozele, maria e frumoasa in orice tinuta, dar pe tine te plac mult in pozele de acasa unde nu esti coafata

asteropi sa va fie de bine diversificarea, nu-mi zice de inecat ca mor de spaima

irina stiu ca poza 14 e mai veche dar mie aia imi place, zici ca e de calendar

sanziana ce tare e mara cum se ridica! foarte bine, in curand abia o s.o mai prinzi

POZE

Mergi la inceput

mama oana ce tare e eric,baga nu gluma, foarte bine, credeam ca doar eu mancam asa iaurtul cand eram mica :))
ce fel de iaurt ii dateai?

POZE

Mergi la inceput

Roxi, iaurt Muller ii dadeam. Tare ii mai place, dar nu prea ii ajunge. Are doar 150 gr.

Mergi la inceput

Asa, vazut poze care mai de care mai frumoase: cu perecehile noastre Rares si Mara. Rares e asa dulcic si Mara o nazdravana. La noi inca e greu fundicul.
Domnisoarele Maria si Niki la botez. Doua frumoase.

Alina2 bravo lui Asteropi ca a papat asa bine pe plaja. Eu altfel as spune, altii mor de frig la 18 grade si voi faceti plaja, pai e frumos????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

OANA - mai ce papacios este Eric! Vad ca avem scaunel identic ! si eu tot in el il pun pe Riccardo cand ii dau crema de mere (ca deocamdata doar in asta consta diversificarea noastra). e simpatic tare cu girafa aia la cap Si cand ii pun vibratiile la scaunel face niste ochi maaari!

Am fugit ca deja maraie

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput