Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
oanaiacovita spune:
Avem pozici calde.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Avem pozici calde. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Doamne, Oana, ce baiat mare aveti si ce frumos este!!! Sa va traiasca ,sa va aduca numai bucurii
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
ami_84 spune:
Stanucel - cand i-ai dat mar a doua oara erau de acelasi fel? Uite, Irina mananca cu placere cele de culoare rosie, fainoase, pt ca sunt mai dulci. In schimb pe cele galbene, nu. Pt ca sunt mai acrute. Cu siguranta pot sa spun ca nu i-au placut, se vede din fimulet. Din poze, am vazut ca tu ii dai LP. Nu? Atunci, este mai indicat sa manance diversificat, deoarece LP nu acopera toate nevoile bebelusului, la fel ca cel matern. Sunt pediatri care reconamda diversificarea bebelusilor hraniti cu formula (LP) de la patru luni. Inlocuirea unei mese de lapte cu solide, se face treptat. Se recomanda a se incepe cu cea de la amiaza, cu legume. In prima zi, o lingurita, a doua doua, a treia patru.. dupa fiecare ii dai LP, care scade ca si cantitate. Nu are cum sa ramna aceeasi! Eu am inlocuit o masa de lapte cu una de solide dupa doua saptamani. Dupa ce ajungi sa inlocuiesti o masa, treci la urmatoarea. Cea de fructe de dimineata. (Eu ii dau cereale si seara fructe, dar e alegerea mea. Iti scriu cam cum e recomandat). Si faci la fel ca si cu legumele. O lingurita, a doua zi doua, a treia zi patru... si tot dublezi cantitatea pana ce inlocuiesti masa de lapte cu fructe. Asta iti ia tot cam doua saptamani. Dar nu te speria, ca intr-o zi manca mai mult si in alta mai deloc. Au si ei perioade. In cazul in care refuza papica, ii dai fara nicio problema lapte, dar nu renunti. Sa zici azi nu ii mai dau nimic cu lingurita, cum am vazut ca ai scris. Odata inceputa diversificarea, trebuie continuata. Irina a avut o perioada cand nu vroia sa pape nimic.. nu am renuntat sa ii pregatesc papica, chiar daca tb sa o arunc dupa. In fiecare zi ii dai. Vrea, bine, nu, laptic. Daca azi ii dai, si maine nu, eu cred ca o duci in eroare, o derutezi. A treia masa, cea de seara (cam ora 18), se inlocuieste ultima. De obicei, branzica calcica, cu un pic de fruct, iaurt cu cereale / biscuite.. in principiu sa fie ceva din lapte. La sfarsit, meniul ei va fi unul de genul: lapte, fructe, legume, branzica, lapte. Neaparat seara si dimineata lapte! Cam asta e parerea mea despre diversificare.
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
carmickey spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Avem pozici calde. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
este scump focccc....sa va traiasca imi place ca rade mult....veselie mare la el acolo...frumuselul...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
sensibila spune:
oanaiacovita - superb Eric
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
irene26 spune:
Salut fetele!
Stanucel, multumesc! Si voi sunteti toti trei frumosi si de aceea ma tot intreb cum poti lasa asa minune de familie si sa pleci?!
Erina, nu stiu daca iti mai aduci aminte de cantecul 74-75, era in mare voga in 92', asa ca o sa formam clubul mamelor 74-75. Eu nu stiu unde sunt pozele tale sa le vizionez.
Castelana, mi se pare interesant discutia despre consumarea alimentelor in functie de rasa omului.
Miria, multa sanatate! Imi pare rau sa citesc ca nu te simti bine cu spatele! Si pe mine ma doare, dar parca nu asa de rau ca dupa nastere, durerile s-au mai diminuat, probabil si datorita inotului, eu zic ca mi-a ajutat.
Anca, La Multi Ani lui Lucas! Sa-ti traiasca cavalerul!
Oana, La Multe Lunite lui Ericut! Multa sanatate si tot binele din lume!
Roxana, eu nu cred ca i se mai schimba ochii Silvanei. Ziceti ca ochii negri sunt rari, hmm, aici, majoritatea arabilor au ochii negri, ochii albastri sunt foarte rari in aceasta parte de lume. De fapt, ochii albastri sunt la mare cautare.
Alina, imi pare rau sa vad ca inca nu sunteti rafacute, multa sanatate!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
carmickey spune:
citat din mesajul lui ami_84 Stanucel - cand i-ai dat mar a doua oara erau de acelasi fel? Uite, Irina mananca cu placere cele de culoare rosie, fainoase, pt ca sunt mai dulci. In schimb pe cele galbene, nu. Pt ca sunt mai acrute. Cu siguranta pot sa spun ca nu i-au placut, se vede din fimulet. Din poze, am vazut ca tu ii dai LP. Nu? Atunci, este mai indicat sa manance diversificat, deoarece LP nu acopera toate nevoile bebelusului, la fel ca cel matern. Sunt pediatri care reconamda diversificarea bebelusilor hraniti cu formula (LP) de la patru luni. Inlocuirea unei mese de lapte cu solide, se face treptat. Se recomanda a se incepe cu cea de la amiaza, cu legume. In prima zi, o lingurita, a doua doua, a treia patru.. dupa fiecare ii dai LP, care scade ca si cantitate. Nu are cum sa ramna aceeasi! Eu am inlocuit o masa de lapte cu una de solide dupa doua saptamani. Dupa ce ajungi sa inlocuiesti o masa, treci la urmatoarea. Cea de fructe de dimineata. (Eu ii dau cereale si seara fructe, dar e alegerea mea. Iti scriu cam cum e recomandat). Si faci la fel ca si cu legumele. O lingurita, a doua zi doua, a treia zi patru... si tot dublezi cantitatea pana ce inlocuiesti masa de lapte cu fructe. Asta iti ia tot cam doua saptamani. Dar nu te speria, ca intr-o zi manca mai mult si in alta mai deloc. Au si ei perioade. In cazul in care refuza papica, ii dai fara nicio problema lapte, dar nu renunti. Sa zici azi nu ii mai dau nimic cu lingurita, cum am vazut ca ai scris. Odata inceputa diversificarea, trebuie continuata. Irina a avut o perioada cand nu vroia sa pape nimic.. nu am renuntat sa ii pregatesc papica, chiar daca tb sa o arunc dupa. In fiecare zi ii dai. Vrea, bine, nu, laptic. Daca azi ii dai, si maine nu, eu cred ca o duci in eroare, o derutezi. A treia masa, cea de seara (cam ora 18), se inlocuieste ultima. De obicei, branzica calcica, cu un pic de fruct, iaurt cu cereale / biscuite.. in principiu sa fie ceva din lapte. La sfarsit, meniul ei va fi unul de genul: lapte, fructe, legume, branzica, lapte. Neaparat seara si dimineata lapte! Cam asta e parerea mea despre diversificare. _ Mamica cu iepuras cuminte de sase luni "Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte." |
am inteles..mersi mult,deci sa incercam si azi cu lingurita,eu ma gandeam sa iau o pauza azi,dar zici bine mai incerc...azi am sa ii dau la ora 16.00 piure de pere doar cateva lingurite...
da se poate ca merele sa nu ii placa,erau intr-adevar putin acrisoare...
brazica??? nu i-am dat niciodata...as vrea sa o incepem de la sase luni....
mai recitesc ce ai scris...si mersi mult de tot...te pup
PS
din pacate DA papam LP...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
Ioanact spune:
Ami de-acord cu tine legat de diviversificare.
Insa noi a tb sa o intrerupem deoarece abia accepta laptele din cauza mucilor si a haraitului.
Oana frumoase pozele.. maine poimaine o i-a din loc ( va merge) .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
irene26 spune:
Oana, sa nu-mi zici ca Eric vrea sa mearga? Este asa de dulce!
Lalexandra, si Alessandro arata ca o fetita! Are niste ochi mari si albastri!
Lara, imi place frumusetea si gingasia Sarei!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it how good you want to be.
LAlexandra spune:
Tocmai ce am pus si noi pozici, pe contul comun.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010