Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita LAlexandra firma aia ce avea, ca nu mai stiu? Noua nu ne plac nici avocado, nici borcanasele. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana, are borcanase de carnita, fructe, tot ce vrei, dar eu am zis pt biscuiti, ca de astia erai incantata. A, si vezi ca si de la firma Mellin aveau la farmacie. poti intra intr-o zi sa vezi de au si sa iti faci o idee. Bine, nu aveau toate sortimentele ce sunt aici, nu mai stiu exact nici pretul de acasa, dar macar vezi cam ce au.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ina_3040 spune:
fetelor, ca sa vedeti cu ce ma ocup, caut scaun de masina, grasolea incepe sa fie cam mare pt scoica maxiCosi. Recunosc ca ma cam obsedeaza subiectul fiind toata ziua cu copilul pe autostrada...
am gasit un link cu rezultatele de la crash-test pt scaunele de masina, poate sunteti interesate:
http://www.tcs.ch/main/fr/home/auto_moto/tests/kindersitze.html
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Ina_3040 spune:
Oana felicitari pt vestea buna!!! ne bucuram tare mult!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
nibi_niki spune:
Neata si de la noi.Eu umblu pe drumuri de dimineata..pe la primarie,pe la politie,,telefoane pe la ambasada..off..ce ti-e si cu hartogariile astea.
Am vazut pozele cu ginerica de pe contul comun.Ce lungan e... de frumos nu mai zic
Maya de Denisa o scumpica foc(nu mi se deschid pozele 112,113,114)
Sara de Lara e ca o printesa
De Alessandro nici nu mai zic..imi plac ochii lui la nebunie
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
ami_84 spune:
Buna. Am sosit si noi de la vaccinul de sase luni..
Child, Irene - multumesc de compliment!
Erina - multumesc!
Andira - chiar ma intrebam de tine zilele trecute, daca ne ne scrii ceva.
Anca - multam de tort si cofe! A fost bun!
Denisa - am vazut pozele cu Maya. Scumpa rau!!
Roxana - am vazut pozele cu tine si Slvana. Arati f bine. In picioare ai papucii cei noi? Sotul pleaca la munca.. am fi vrut noi sa fie concediu. Poze cu Irina vreau sa ii fac cateva zilele astea, chiar ma gandisem la asta.. numai sa ma intalnesc cu fratele meu sa imi imprumute camera.. ca a mea e defecta de jumate de an!
Child - eu branzica calcica ii fac zilnic din 200ml, si o amestec cu un fruct sa nu fie innecacioasa, si imi iese cat papa ea la o masa.
Oana - felicitari pentru rezultatul de la analiza!! Cat despre iaurt, cred ca ar tb dat mai mult ca gustare, sau daca nu imbogateste-l cu ceva cereale, sau dovleac copt (ca nu mi se pare acid) sa ii tina mai mult de foame.
Fetelor nici Irinei nu ii place iaurtul. I-am dat ieri si azi cateva lingurite si a inceput sa planga... Am observat ca nu ii place nimic acrisor.
De azi ii dau si fier, profilactic. Doctorita a spus sa il dau in prima lingurita de mancare, de trei ori pe zi. Primele doua saptamani cate o picatura, urmatoarele doua saptamani, cate doua si urmatoarele zile cate trei picaturi de trei ori pe zi, pana la un an. In zilele cand ii dau calciu, fac pauza.
Avocado - am citit pe site-urile americane ca e recomandat ca fruct de inceput de la patru luni. Irina l-a papat tot timpul in legume.. asa ma gandeam eu, ca in ziua in care nu ii dau carnita, sa ii dau avocado.
Meniul de azi pe care merg sa si il pregatesc:
- cereale cu lapte;
- piureu din cartof, morcov, dovlecel, ardei, gogosar, frunze de patrunjel si carnita de vita. (v-am mai spus ca la legume ii pun zilnic din toate culorile, adica cam seamana);
- para cu branzica calcica.
Dovleac - eu am copt/fier si depozitat in congelator. A fost ok cand am scos.
Gutuie - am fiert si i-am dat cu para, mar, dar nu a fost prea incantat. Mai incerc...
Iar m-am intins...
O zi buna!!
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Maria de niki se face tot mai frumoasa. Am ratat pozele de la botez, trebuie sa le caut.. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Bineinteles ca se face tot mai frumoasa..ca incepe sa semene din ce in ce mai mult cu mine(gluma)
pozele sunt la semnatura
AMR....7KG
Ioanact spune:
Buna, fetele!
In sf am adormit-o pe Justina, leganata..zilele trecute adormea singura, dupa ce papa lapticul, o dadeam cu Calgel si adormea.
Nu stiu cand ii iese dintele, ca e alba si umflata gingia.
Tot baga degetul la gingie si uneori si maneca (o gasesc uda).
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritei de azi: Maria Madalina!
Merg sa din urma!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
sensibila spune:
Oana - felitari pt rezultatul bun la analiza ! Ma bucur mult !
Apropo fetele voi de unde luati tifon ? Sau in ce strecurati branzinca ? Ca eu am cautat de am innebunit si nu are pe nicaieri. Am luat o fasa de 20 cm sa vedem daca ma descurc cuea.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nibi_niki spune:
Sensibila..cred ca merge si cu o strecuratoare foarte deasa,adica cu gauri f mici.Nu sunt sigura ca nu am facut niciodata..imi dau si eu cu parerea
Oana felicitari pentru rezultat
Vazut poze cu Silvana...frumoasa ca de obicei(imi plac pantofii tai sport din poza 26)
AMR....7KG
LAlexandra spune:
Sensibila, eu am luat tifon de la farmacie. Il luase pt altceva, dar acolo am gasit.
Am vazut si pozele de pe contul comun...poate am timp sa scriu zilele astea, daca ma mai lasa Alessa, nu mai stiu ce sa-i fac...m-a epuizat.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010