Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANA mi-au dat lacrimile cand am citit postul tau

SENSIBILA eu ii strecor branzica printr-o strecuratoare normala, o sa incerc si prin tifon (fasa mai lata de la farmacie), sa vad, poate imi ramane mai multa branzica.

ANCA dar stiu ca lui Codrin ii place branzica! Nu e mult pentru o masa?

Mi s-a parut ca lui Albert ii este foame, l-am incercat cu supa-crema, a luat cateva lingurite si gata .
Incerc mai tarziu, cand ii va fi mai foame.

ATE iaurt eu am luat de la raionul bio, ceva german, noua ne plac foarte mult. Din ce am citit pe ele nu contin lapte praf, dar totusi, nu ma bazez pe traducerea lor...

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Oana felicitari!
sensibila eu o strecor intr-o strecuratoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina interesanta pagina cu teste, cel pt ivan 15-36 de kg concrod transformer vad ca e primul

multumim de complimente

ami niki da, aia sunt pantofii mei noi clarks unstructured! sunt tare mandra de ei, nu de alta doar ca.s foarte comozi si ma simt ca si cum n.as avea nimic in picioare si calc pe covor :)))

fetelor multumesc pt raspunsul cu privire la avocado

ah oana, nu cred ca.i tine iaurtul de foame, incearca sa bagi cereale in iaurtul ala si amesteci bine bine sau ii dau iaurt gol cum il accepta si cand i se face foame cereale cu lapte de exemplu
lui ivan ii dateam in jurul varstei lui eric, dimineata fructe sau lapte cu cereale, la pranz piureul de fructe, la o ora bea laptele in somn, cand se trezea iaurt cu cereale (5-6 seara), iar pe la 8-9 alt piure de fructe la borcan speciale de noapte buna si cand se baga la somn biberon cu lapte :)))
(acum cand scriu si.mi aduc aminte, ma cruces singura cat manca :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

I-am dat si eu azi supica din 3 legume: morcov, cartof si dovlecel..vreo 5-6 lingurite dar m greu.
Pt ca se trezise de aprox 30-40' si aveam de calcat..pana am terminat ii se facuse somn..asa ca vroia laptele si sa doarma..+ ca o deranja si gingia.
Maine m incercam..
Dupa amiaza ii voi da un pic de suc din morcov.

Azi noapte am stat pana la 1 (Justina s-a trezit abia la 4 ) si tot primisem mail cu cereri de prietenie pe facebook, si unele le-am dat accept , altele care nu cunosteam numele , nu.
Am adaugat si eu cateva poze (le stiti ca le-am pus si pe picassa) - apropo Freedelia pe facebook poti vedea pozele?
Si-am vizionat albumele la fiecare: Oanei iacovita, incepand din per , si pana cand a implinit Eric 7 luni + albumul de la nunta (starea civila) si cel de la intalnirea de 10 ani., miria_cristina tu esti cea din poza ?, albumul Oankai, parca am vazut unele poze noi in albumul de la 6 luni..(acum le-am vazut si pe picasa).
Mi-am gasit de lucru, daca nu aveam somn..

Am vazut poze cu Silvana in fundulet..
oanaiacovita noi am luat indeminizatia 600 si alocatia 200 (pe luna august).
Eu stiu ca de-acum asa tb sa luam..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele multumim mult, e o mare usurare pentru mine, in primul rand pentru ca ar fi o mare problema pentru un copil sa nu poata manca produse lactate. Chiar daca eu le-am urat toata copilaria mea, sper ca lui Eric sa ii placa.

Multumesc si de sfaturi. Intrebare, citeam la pufuleti ca in iaurt nu se pun cereale ce contin deja lapte(cele ce se fac cu apa), asa-i?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ROXI, eu i-am dat Marei iaurt de la 6 luni pentru ca, din nu stiu ce motiv, papa putin laptic/zi. Din acest motiv adaug si in supa-crema de legume laptic.
OANA felicitari pentru rezultatul negativ de la analize!
ANDIRA abia asteptam vesti de la tine.
DENISA, ca de obicei Maya e o dulce!
GIA merci pt link-uri; pe cel de la bebestore il stiam. Eu am luat fasa de 20 cm pt adunat branzica.
ROXI, Silvana e o dulceata; frumoasa si cuminte! Am vazut fesuletul cu hello kitty (fain); i-am comandat si eu Marei o vestuta din fas si-un cardigan cu kitty de la h&m; chiar daca-s pt la anul abia astept sa soseasca!!Ivan si tati sunt dementiali! Le vine bine scaunelul ;)) Tu ai slabit de-a binelea! Sunteti toti niste frumosi!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana eu ii puneam cereale normale din cele care se pun in lapte
ma bucur pt rezultatele bune, o intoleranta la proteine e nasoala, mai nasoala decat la ou sau altele

rebiana multumim
vesta aia de fas cu hello kitty de la hm o vroiam si eu, cu prima ocazie cand ajung ma uit, cu toate ca am vazut multe in hm, mai bine stau locului:))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Mai dam si noi un semn.
Suntem bine, a trecut tusea, nu a fost grav deloc Doamne ajuta. Mihai mai are inca nasul productiv la greu si ceva alergie pe corp. Poate ajungem si noi la un alergolog intr-o zi.
In rest papam cand da cand nu, am luat biscuitei si paste fara gluten si biscuiteii au fost la mare cautare. Pastele inca nu le-am incercat, sunt din malai. Mamaliga n-a avut succes, mai incercam.
In mare ne-am diversificat divers . Am papat si peste, pui, azi incercam vita, out, branzica calcica (facuta cu lamaie), legume multe, fructe diverse, iaurtel de casa. Bine, astea i-au fost oferite, nu inseamna ca a si mancat bine din toate, insa ceva, ceva a luat si suntem bine. In continuare ne chinuim cu constipatia, desi morcovul e scos definitiv, si faina de orez sau morcov si mananca zilnic prune, piersici.
In rest, se trezeste noaptea dupa apa, suzi, ziua doarme pe chefuri, dar nu dupa program, daca nu doarme e foarte obosita -evident- si maraita de-ti vine s-o arunci . Plimbarile pe malul marii ii fac placere, adoarme instant in slim si doarme pana plecam, dar sa nu incerci s-o bagi in apa, cu picioarele am incercat, ca-i e frica. La baita e circoteca, se joaca de numa.
Intrebare: de ce la 15 minute dupa ce papa LM, seara in special, bea apa multa??? In general bea apa multa ceea ce ma uimeste, avand in vedere ca pana pe la 5 luni nici n-a vrut s-o vada

Sunt la zi cu citittul, cu pozele, poate revin cu raspunsuri ca le am in cap, dar acum facem supica de vita si dupa, cine stie.........

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Andira, nu stiu daca citesti, dar chiar ar tebui sa ceri scaune in fata, de fapt, ei sunt obligati sa te plaseze in fata, mai ales ca esti cu un copil mic. Eu cand am venit din State cu Diana de 2 luni, mi s-a oferit loc in fata, plus mi-au instalat si patut, este un dispozitiv special pt asa ceva. Aici vorbesc de compania aeriana "Emirates".
Vad ca ti-a placut Canada, este o tara frumoasa, dar foarte scumpa, cu cele mai mari impozite. Majoritatea canadienilor merg la cumparaturi in State. Atentie mare la viata foarte scumpa! Daca chiar vrei sa emigrezi acolo, sa-ti iei toate masurile de precautie.
Oana, de acum o sa semnez in dreptul comentariilor. Pt ca mie imi este foarte greu sa enumerez pe forum toti copiii frumosi.
Denisa, multumim de complimente! Sa-ti zic o faza haioasa: cand mi-am cunoscut eu sotul, el avea o prietena araboaica, localnica. El cand a vrut sa puna punct relatiei, tipa a incercat sa se sinucida. Da mai, ce ti-e si cu romancele astea!
Chiar vroiam sa intreb si eu de cand sa-i dau iaurt fetitei, vad ca Roxana zice de la 8-9 luni. Bine de retinut.
Revin mai tarziu.

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene

It's not how good you are, it how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cum ziceam:azi bucatareala scrie pe mine..asa ca am citit in mare viteza.
Babyangel multumim frumos de compliment. Adevarul ca un singur lucru as schimba la Ericutu: ochii. As fi vrut sa aibe ochii mei: verzi cu insertii aurii (de fapt asa am si zis cat am fost gravida sa nu ia de lamine decat ochii...se pare ca nici macar pe aia nu i-a vrut)
Oana party cu patic scrie pe voi. Bravo ca ati scapat de stres.
M-am intersat de dovleac, si cica il pot baga fasii crude la congelator si scot si fierb cat am nevoie. Cica asa pe balcon nu tine prea mult daca tai din el. O sa bag din asta care am si va spun cum s-a comportat la decongelat si fiert.

Am rasuflat usurata ca a papat toata creama aia de dovleac. Cel de-al doilea vas, l-am pus cu capac in frigider. Cu ce il pot combina maine? Ca parca as vrea sa ii mai pun si ceva pe langa el, dar nu am idee.

Ma duc sa fac o baie cu spuma ca Ericutu e afara cu ai mei (ce ma enerveaza ca de luni iar se duc la tara la bunici..offf..abia astept sa termine cu munca asta de toamna, sa stea si ei mai mult pe acasa)

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput