Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child OANA mi-au dat lacrimile cand am citit postul tau SENSIBILA eu ii strecor branzica printr-o strecuratoare normala, o sa incerc si prin tifon (fasa mai lata de la farmacie), sa vad, poate imi ramane mai multa branzica. ANCA dar stiu ca lui Codrin ii place branzica! Nu e mult pentru o masa? Mi s-a parut ca lui Albert ii este foame, l-am incercat cu supa-crema, a luat cateva lingurite si gata . Incerc mai tarziu, cand ii va fi mai foame. ATE iaurt eu am luat de la raionul bio, ceva german, noua ne plac foarte mult. Din ce am citit pe ele nu contin lapte praf, dar totusi, nu ma bazez pe traducerea lor... child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Hi, cum se cheama iaurtul si pot sa-ti spun poate mai multe despre el.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
cristina30 spune:
citat din mesajul lui kossir Mai dam si noi un semn. Suntem bine, a trecut tusea, nu a fost grav deloc Doamne ajuta. Mihai mai are inca nasul productiv la greu si ceva alergie pe corp. Poate ajungem si noi la un alergolog intr-o zi. In rest papam cand da cand nu, am luat biscuitei si paste fara gluten si biscuiteii au fost la mare cautare. Pastele inca nu le-am incercat, sunt din malai. Mamaliga n-a avut succes, mai incercam. In mare ne-am diversificat divers . Am papat si peste, pui, azi incercam vita, out, branzica calcica (facuta cu lamaie), legume multe, fructe diverse, iaurtel de casa. Bine, astea i-au fost oferite, nu inseamna ca a si mancat bine din toate, insa ceva, ceva a luat si suntem bine. In continuare ne chinuim cu constipatia, desi morcovul e scos definitiv, si faina de orez sau morcov si mananca zilnic prune, piersici. In rest, se trezeste noaptea dupa apa, suzi, ziua doarme pe chefuri, dar nu dupa program, daca nu doarme e foarte obosita -evident- si maraita de-ti vine s-o arunci . Plimbarile pe malul marii ii fac placere, adoarme instant in slim si doarme pana plecam, dar sa nu incerci s-o bagi in apa, cu picioarele am incercat, ca-i e frica. La baita e circoteca, se joaca de numa. Intrebare: de ce la 15 minute dupa ce papa LM, seara in special, bea apa multa??? In general bea apa multa ceea ce ma uimeste, avand in vedere ca pana pe la 5 luni nici n-a vrut s-o vada Sunt la zi cu citittul, cu pozele, poate revin cu raspunsuri ca le am in cap, dar acum facem supica de vita si dupa, cine stie......... Va pupam Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010 |
Hi, despre apa sau ceai se spune ca in momentul in care o diversifici trebuie sa bea aceeasi cantitate de lichide (nu lapte) egala cu cantitatea in ml a solidelor care i le dai; asta e important ca sa nu se si constipe.
oanaiacovita spune:
Cristina daca tot esti dispusa sa dai informatii , zi-mi de Muller cum e vazut in Deutschland?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
cristina30 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Cristina daca tot esti dispusa sa dai informatii , zi-mi de Muller cum e vazut in Deutschland? Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Hi,
de el dintr-o anumit punct de vedere nu pot sa spun prea bune, mai cumpar si eu, e o Marca recunoscuta in Germania ca ar fi buna dpdv al calitatii, dar, acu caitva ani erau informatii nu prea bune de modul cum se comporta fata de muncitori; daca nu ma insel sunt din Bayern. Acuma trebuie sa explic cum e si cu Marca asta aici: sau mai bine zis Brand, cu cat e mai cunoscut cu atat dai mai multi bani ca e brand, interesant e ca aceleasi firme fac si iaurturi sau alte produse sub alte nume, no-name cum le zicem noi, mult mai ieftine, de obicei pentru lanturi mari de discounter cum ar fi Aldi, Plus, Lidl. Noi ii cumparam de la Müller de obicei lui Magnus iaurtul cu colt, e iaurt si langa sunt ceva rondele sau fulgi care se pun in iaurt dupa ce se deschide; Müller face si multa reclama la tv, fata de altele. In rest cumparam mult bio producte si acuma am mai scris imi vine o data pe saptaman o cutie cu legume si fructe bio, scumpe, da asa am ce sa le dau calitativ bun copiilor si sa-i fac si lui Ingrid; cutia costa cu transport 23 EUR, da mi-o aduce acasa: am avut saptamana asta o salata, mere, 1kg, 4 kiwi, 1 usturoi, 2 bucati de praz mare, 500g spanac, 1 kg struguri (cel mai scump, aproape 4 eur). morcovi 800g, e fain ca vin si cu 3-4 retete pe langa ce sa faci cu ele.
carmickey spune:
buna fetelor,
azi sunt o mamica superrrr fericita...fetita mea a papat crema de legume,am bagat pentru prima data si cartoful,i-a placut...cei drept am lasat-o sa ii fie foame...se poate ca ei sa nu ii placa fructe...daca ii fac suc la biberon il bea...dar piure de fructe nu i-a placut...
ce iaurt sa cumpar pentru bebe? sunt iaurturi speciale in comert? pot lua danone de fructe?
multumim...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
sensibila spune:
stanucel - Am inteles ca nu se recomanda deloc sa cumperi iarturi cu fructe din comert.
Din ce stiu eu se dau diverse marci de iaurt dar nici unul cu fructe.
Am inteles ca e o Tnuva, Napolact si mai sunt
Cel mai bine iei simplu si ii adaugi tu fructe
Am gasit tifon la o farmacie 5m/90 cm
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
oanaiacovita spune:
Carmen cum iti dai seama ca Sofia vrea apa?
Stanucel nu ii mai da fructele cu biberonul. Vei intra intr-un cerc vicios din care nu mai iesiti. Ei trebuie sa pape cu lingurita. Mai bine fa o pauza cateva zile. Din cate imi aduc aminte tu abia ai inceput diversificarea, de ce ai deja doua mese de solide? O noua masa trebuie introdusa cand prima e acceptata in totalitate.
Asa ca un sfat pentru toate fetele, daca nu vi se pare pertinent, ignorati, nu va grabiti in diversificare, ca veti risca sa dati gres. Prea multe gusturi ii va deruta pe cei mici, care timp de mai multe luni au cunscut doar unul. Am mai vazut doua chestii noi introduse o data. Nu se face asa, pentru ca daca face Doamne feri o alergie, nu veti sti de la ce. Nu va jucati cu sanatatea lor, aveti o viata in fata sa ii diversificati.
Cristina multumesc.
sensibila spune:
Eu am citit ca dupa un aliment nou introdus se face pauza cel putin 2 zile pana la alt aliment nou introdus !
Eu am respectat regula asta !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
kossir spune:
Oana maraie, plange, noaptea se trezeste si se fataie, iar cand ii dau bibe cu apa bea foarte multa. Acum deja cunosc mataiala cand vrea apa, la inceput am luat-o prin eliminare .
Va pupik si va imbratisez pe tine si veselia de baietel. E si sanatos Erikutu, Doamne ajuta!!!
oanaiacovita spune:
Sensibila, asa e. Eu am facut 3 zile pauza.
P.S.De curiozitate, care e numale tau?(daca poti sa il spui)