Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
LAlexandra spune:
Scriu scurt. Si aici se recomanda cel putin 3-4 zile pt un aliment nou. Si se inlocuieste, vorba vine, adica se da mancare o singura masa si abia mult, mult mai incolo, se incepe cu a doua.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
nafi spune:
DAYANARA - eu tot cautam pozele pe contul comun Acum (ca am dormit juma' de ora si mi s-a odihnit neuronul) m-am prins ca sunt la semnatura! deci...am vazut Silvana cocheta stand in Bumbo galben si frumoas si restul familiei cu scaun Bumbo la cap Vad ca intr-adevar esti intr-o forma excelenta Ai gasit pozele cu ochi albastri? ale mele sunt pe laptopul meu cel stricat care ar trebuie sa fie gata maine.
M-ati facut curioasa cu avocado-ul. saptamana viitoare incerc sa-i dau si eu! cum trebuie pregatit? asa crud si pasat cu furculita? sau trebuie pregatit cumva?
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
sensibila spune:
oanaiacovita -
Numele meu e Alina, dar sunt deja prea multe Aline aici
Pe mine nu ma deranjeaza deloc daca imi spuneti Sensibila, acum sa imi zica fiecare cum doreste !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ioanact spune:
Buna , din nou!
Zau ca nu stiu ce sa m fac.. voi va plangeti ca nu va dorm bebeii ziua ( unii) iar eu ma plang ca imi doarme .
I-am dat 50 ml de suc de morcov si imediat a vrut si laptic ( 50 ml) iar acum doarme de la 15.. a stat aprox 1 h treaza si-apoi somn . Daca nu i-am dat in timpul asta legume / suc sau lapte nici ca m accepta, f putin si-apoi adoarme.
Acum vreau sa ies afara cu amandoua ca asa cald e, dar daca nu s-a trezit m asteptam.
Ioana e pregatita sa iasa , dar isi gaseste de lucru prin casa.
Maine, cred ca o duc la gradinita..
Se simte m bine, insa m are mucisori.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
LAlexandra spune:
Alina, Ma bucur ca va simtiti mai bine. Si pt Eric care e sanatos tun.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
ellanik spune:
Eu iaurt ii dau de cateva zile si ii combin fie cu branzica fie cu cereale.Ma gandesc ca nu are ce sa-i dauneze (in sensul ca ar fi preea mult Ca sau altceva)Ii place la nebunie in orice combinatie.Cred ca i se trage de la perioada intrauterina cand eu am bagat iaurt la greu.
cat despre regulile astea stabilite ....dr mea e zis ca ea de cand este medic nu a intalnit alergii la legume sau la iaurt.E drept ca totul se face treptat dar eu snt omul pt care regulile sunt pt a fi incalcate.Geo nu refuza mai nimic acum si in supa am pus o groaza d elegume.Pe la 10 luni cred ca bag si putin linte ca are muuult fier si i-o administrez cu infacol.
Dr mi-a dat fier granule si ii dau 3 sapt apoi o sapt pauza in toate lunile cu R.
Irina ia da-i tu telecomanda de la tv sau o sticla cu putin suc colorat sau apa in ea.Cea mai ttare jucarie ever!!!
Noi azi am papat asa:
dimi= mar+para+branzica
pranz= piiure de legume(cartof,dovlecel,ardei,broccoli,patrunjel frunze , morcov)+ curcan+o lingurita de iaurt
cina=iaurt cu branzica si un praf de cereale (desi iaurtul simplu ii place mai mult)
Revin!Cand am timp ca la noapte am un pat de rufe de calcat si o prajitura de efectuat.
Branzica eu o fac din 250 ml lapte si fac zilnic.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
cristina30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina30
Hi, de el dintr-o anumit punct de vedere nu pot sa spun prea bune, mai cumpar si eu, e o Marca recunoscuta in Germania ca ar fi buna dpdv al calitatii, dar, acu caitva ani erau informatii nu prea bune de modul cum se comporta fata de muncitori; daca nu ma insel sunt din Bayern. Acuma trebuie sa explic cum e si cu Marca asta aici: sau mai bine zis Brand, cu cat e mai cunoscut cu atat dai mai multi bani ca e brand, interesant e ca aceleasi firme fac si iaurturi sau alte produse sub alte nume, no-name cum le zicem noi, mult mai ieftine, de obicei pentru lanturi mari de discounter cum ar fi Aldi, Plus, Lidl. Noi ii cumparam de la Müller de obicei lui Magnus iaurtul cu colt, e iaurt si langa sunt ceva rondele sau fulgi care se pun in iaurt dupa ce se deschide; Müller face si multa reclama la tv, fata de altele. In rest cumparam mult bio producte si acuma am mai scris imi vine o data pe saptaman o cutie cu legume si fructe bio, scumpe, da asa am ce sa le dau calitativ bun copiilor si sa-i fac si lui Ingrid; cutia costa cu transport 23 EUR, da mi-o aduce acasa: am avut saptamana asta o salata, mere, 1kg, 4 kiwi, 1 usturoi, 2 bucati de praz mare, 500g spanac, 1 kg struguri (cel mai scump, aproape 4 eur). morcovi 800g, e fain ca vin si cu 3-4 retete pe langa ce sa faci cu ele. Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
Hi, n-ama vut tare mult timp, am mai cautat acuma despre iaurt, de calitate zic toti ca-i bun, numai multi il boicoteaza din cauza politicii firmei. Mai bine vazute sunt din cele de Brand sunt Ehrmann sau Landliebe, noi incercam sa cumparam si laptele facut aici din apropiere, in cazul notru Schwälbchen, gasesti si semiproaspat si BIO cumparam mult tot asa semi-proaspat (tine 2 saptamani cam); ne axam in moment pe produse BIO cu toate ca-s mai scumpe, incercam sa mancam mai putin da mai de calitate si cu gust bun.
Miriie Ingrid, ca a facut azi vaccine iar. dar ne-am si cantarit, 7200 g si 67 cm la 6 luni, e perfect in grafice.
Va pup,
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
nafi multumesc
nu le-am gasit, sunt pe un cd pe fundul marii :)) adica tre sa caut prin casa
linte si alte leguminoase de la 9-10 luni bagam
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
Salutare mai fetelor, da' ce spor avreti la scris, de ieri dimineata ati dat gata aproape un capitol si jumatate , n-am avut timp sa recuperez
Vroiam sa va zic ce baiat pofticios am am avut azi treaba la CAS si l-am luat cu mine, acolo erau vreo 2 functionare care rontaiau cate ceva, una pufuleti si cealalta un corn, cum le-a vazut Ianis a inceput: mia-mia, plescaia asa, intelegeti voi, ele s-au oferit sa ii dea putin copilului ca a poftit, eu am refuzat politicos ca nu i-am dat pana acum, el nu si nu, plescaia in continuare si se uita la doamnele acelea, care de altfel au renuntat la rontatiala ca sa nu pofteasca copilu' ... ma rog, plec de acolo sa ne plimbam prin parc si pe drum ma opresc la o patiserie sa-mi iau niste pateuri, cand da Ianisu' meu cu nasu-n geamul la plin de bunatati si-n mirosul ala de te rascoleste in stomac, incepe iar plescaiala mia-mia, mia-mia de m-am topit toata cat de frumos facea si ce consecvent era in a-si cere drepturile asa ca i-am luat si lui un covrig, ca a implinit 8 luni si doar glutenul asta nu-i Verde de Paris, mai fetelor si daca vedeati voi ce a supt bobocul meu la covrigul ala, o ora n-a vazut, n-a auzit, a avut treaba
acum seara i-am dat compot de mere cu scortioara si biscuiti, mooooama, un deliciu, tipa la mine HAAAA, HAAA si se incrunta ca nu ajungeam repede cu lingurita, era de groaza, mi-a parut rau ca nu l-am filmat, dar daca plecam dupa camera, ma impusca sigur cand ma intorceam
ma bag la recuperat ca nu-i de gluma ...
pup iepurimea
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
era sa uit, de fapt chiar am uitat, scuzati intarzierea
OANA sa iti traiasca iepurasul mic si scump, sa fie sanatos si sa iti insoreasca zilele! Tu mereu faci urari tuturor si imi era rusine sa nu va intorc gandurile bune
[b]De asemenea urez La Multe Lunite pt ceilalti iepurasi sarbatoriti ieri si azi : RARES, MARA, ANGELA, AMALIA SI MARIA!!! Sa cresteti mari !!!
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!