Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
child da parca asa stiam si eu, sunt unii care l.au dat de la 4 luni
insa nu stiu daca eu am scris
eram curioasa cele care deja au dat daca a avut vreo reactie cu toate ca nu cred ca poate da asa ceva
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
irinabobe spune:
roxana eu i-am dat de la 6 luni. fara reactii...descoperit modalitate sa mancam...in premergator cu ochii la acvariu sau la tv da macar a mancat 180 ml de legume cu orez si curcan...
oanaiacovita spune:
Child cred ca alea sunt borcanasele, ca pareau usoare.
Roxi viu viu, stai sa imi caut blet de aveon.
Am o problema de cateva zile si as vrea ceva sfaturi. Seara e foarte foarte marait, desi doarme pe la 5/6. Si e de la foame, ca dupa ce ii dau un bibe de 180 la 9 se mai joaca inca o ora pana adoarme. El pe la 5.30/6 mananca iaurt si banuiesc eu ca nu ii tine de foame. Ce as putea sa fac? Sa ii dau consistenta iaurtului, sa incerc inca o gustare inainte sau dupa iaurt? Inainte de iaurt are legumele pe la 3/4. Ideea e ca nu mai stim ce sa ii facem pana la baita la 8.30 Nimic nu ii convine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ate_09 spune:
salutare fete dragi!!
In sfarsit doarme piticul si imi beau si eu cafeluta de dimineata mai pe la pranz asa!
Iar sunt in urma cu cititul...ieri n-am reusit sa intru deloc ca iedul meu a vrut numai pe afara prin curte sa stam la soare. Iar aseara la 8 a picat frant si a dormit pana dimineata la ora 6
Roxana eu i-am dat avocado cam dupa 2 saptamani dupa ce am inceput diversificarea. I l-am amestecat cu para sau piersica iar acum il amestec cu iaurt si ii place tare mult!
Cred ca Rebiana a postat despre beneficiile acestui fruct!
Fetelor am auzit la stiri ca vor sa umble iar la indemnizatii dragii nostri conducatori..doar ca acum nu mai umbla la bani, umbla la perioada ca tot stam prea mult acasa .
Meniu pt azi:
dimineata - para + piersica
pranz piure de legume: cartof, morcov, pastarnac, dovlecel, telina.
seara: iaurt cu cereale
Ma duc sa mai citesc din urma si revin!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite
oanaiacovita spune:
LAlexandra firma aia ce avea, ca nu mai stiu?
Noua nu ne plac nici avocado, nici borcanasele.
ate_09 spune:
aaaa..nu stiu daca s-a mai vorbit, vroiam sa intreb voi ce fel de iaurt dati copilasilor?? Facut de voi in casa??
eu ii cumpar cutii de 200 g de la Napolact sau Covalact. Mi se par mai de pe plaiurile noastre.
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite
babyangel spune:
Citat: |
Am vazut poze cu Silvana cea vesnic eleganta(Roxi, nu ma adopti si pe mine? Sunt cuminte, pap tot si nu plang prin magazine ), Codrin cel jucaus si normal cu noruca mea, Maria. |
Oana, care Maria?? Vezi ca pt Maria de Niki va provocam la duel
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
oanaiacovita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyangel
Oana, care Maria?? Vezi ca pt Maria de Niki va provocam la duel Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 5-a |
Mai si noi avem noruca,Maria de Oanka.
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Buna fetelor! Voi cata branzica dati la bebei pe zi? E putin sa fac din 200 ml lapte? Ieri i-am dat din 100 ml. Iaurt cu branzica e prea mult? child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Child, eu fac branza din 1 l de lapte cu 7 pastile de calciu si o impart la 2 mese, in 2 zile diferite
Am fost si eu tentata de combinatia: iaurt cu branzica, dar ceva m-a oprit ..in schimb ii voi face in curand iaurt cu mamaliguta
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
oanaiacovita spune:
Negativvvvvv la analiza cu proteina din laptele de vaca!!!!
Nu suntem alergici. Pfiuuuuuuuuu...
Ioi ca am pulsul 200 cred de emotii.