Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

briza, linistita ii poti da a 2-a zi..orice mancarica care nu contine iaurt sau lapte, si este fiarta sau "aburita" minim 15 min.
Sa stii ca am ramas paf cand am vazut pozele cu Eric...este ca un inger!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Asa, am adormit piscotul si ma asez si eu la un binemeritat cappuccino cu multa spuma de la Jacobs.

Roxi eu i-am dat la 6 luni jumate cred iaurt, intr-o zi cand efectiv mai aveam un pic si plangeam ca nu stiam ce sa ii mai dau. Si am inceput cu 2 lingurite si l-a iubit de la inceput. Acum daca o mancare nu ii place, daca ii adaug iaurt papa aproape tot. Eu prea putin am tinut cont de ce se da si la ce varsta, am "testat" pe el. Bine, la inceput ma uitam in tabelul ala ce l-am tot pus, dar apoi, am renuntat.

Briza poti sa ii dai si maine, dar sa nu fie din ce ramane. I-ai de la inceput o cantitate. Am inteles ca saliva de pe lingurita ce ajunge in mancare, o "strica".

Irina la noi merge cu o coaja de paine. Nu am treaba juma de ora. I-o tot schimb cand se moaie. Ii dau din aia tare de la painea pe vatra sa nu o poata rupe si sa se inece. Si mai nou ii pun cantece...pupulare. Daca alea ii plac. Gusturile nu se discuta.

Am vazut poze cu Silvana cea vesnic eleganta(Roxi, nu ma adopti si pe mine? Sunt cuminte, pap tot si nu plang prin magazine ), Codrin cel jucaus si normal cu noruca mea, Maria.

In alta ordine de idei, azi ma duc sa ii iau Chicco ala de la 0-18, m-a convins Ella . E la oferta in Selgros cu 492 de lei, pe cnad la magazin la Chicco era 520 tot la oferta. Si poate il pacalesc pe sot sa ii luam o salteluta muzicala, daca tot facem afacerea cu mai putin bani, e doar 50 de lei.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!
Se anunta o zi frumoasa, deabia astept sa iesim afara, ies mai pe dupa-amiaza si mergem sa-i luam cadou lui tati.
Duminica e ziua lui.
Vreau sa-i iau forma pe care imprimi palma si talpita lui bebe. Sper sa gasesc.

Meniul de azi:
- cereale (prima parte le-a mancat cu lingurita, apoi la biberon)
- supa-crema de legume, poate introduc si un sfert de galbenus
- piersica cu branzica.

Voi cata branzica dati la bebei pe zi? E putin sa fac din 200 ml lapte? Ieri i-am dat din 100 ml.

NAFI mie mi s-a parut ca Ricky seamana cu tine, cel putin la ochi.
Am vazut si celalalte poze, niste iepurasi veseli si dulci foc.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...poate imi amintesc.

Aha, OANA asa mananca si Albert iaurtul, in prima zi i-am dat aproape unul intreg de vreo 100 ml .
As incerca si combinat cu fructe.
Iaurt cu branzica e prea mult?
OANA eu ieri am luat castronase cu capac de la primii pasi, sunt 4 si au costat undeva la 7 lei. De acelea vrei sa-i iei lui Eric?
Sunt faine, ca sunt usoare si merg incalzite la microunde.

O zi faina sa aveti!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata!
Sanzi, am vazut pe scumpica de Mara, imi place tare mult rochita verde cu caciulita.

Erina, Ami, noi luam parmeggiano gata facut fin...m-am uitat la el, dar mai fin de atat nu cred ca se face. Erina, iei bucata intreaga? (eu intreb, ca nu ma pricep).

Oana, mi-am amintit, am vazut mancare de la firma Plasmon in farmaciile Dona, in Tg. Mures. Poti merge sa vezi daca nu sunt si la voi.

Asteropi, parca il descrii pe fii-miu la mancare, ieri am mai tras o tura de plans pe tema asta. Vineri merg si eu la pediatra sa vad ce si cum. A...la noi nu e gustul de vina, ci lingurita, ca am experimentat sa ii dau din biberon, si culmea a mancat

Am vazut poze de Niki, ce superba e micuta la botez...nici nu se vede ca a plans. Vazut poze de Roxana cu Silvana imbracata elegant si cu mama ei (a se citi ma-sa) care arata ca la 17 ani

E ok cu comentariile la poze, doar ca trebuind sa le stergem pe cele vechi...se pierd si comenturile.

Am ajuns la pozele cu Maya...mereu ma minunez cat de cuminte sta, cum se joaca ea si cat zambeste.

Eu merg sa vad restu pozelor si apoi sa ma bag intr-un butoi...fii-miu e marait de ieri, nu mai rezist

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor si de la mine si o cana cu ciocolata calda ca eu cafea nu beau. Multumim tuturor pt vizionarea pozelor, nu stiu cum o fi pe alte odisee dar la noi sigur s-au strans cei mai chipesi si haiosi iepurasi si iepurici Mereu ma uit la poze si parca as vedea poze cu prietenii mei asa de familiari si cunoscuti mi se par, vorba aia ii stiu pe toti din-nainte sa se nasca E formidabil forumul asta, ce m-as face fara el?

Roxana am observat ca dupa ce papa fructele si apoi laptele de la sân regurgiteaza mult mai mult decat de obicei, lapte amestecat cu fructe. Poate nu ar trebui sa ii mai dau lapte dupa? ieri am dat cateva lingurite de para la borcanas, cam la o ora dupa ce i-am dat sa suga si parca a fost mai bine.

M-am apucat iarasi de citit carti despre copilasi, acuma citeam despre cum sa gestionezi mincinuna (cica unii incep sa "minta" de pe la 2 ani jumate, de genul: "tu ai spart cana? -nuuuuuu"). cica 98% dintre copii zic minciunele.
In ceea ce priveste cartea lui Hetty, noi am trecut de perioada de "furtuna", suntem deja in saptamana 27 si se vede diferenta.

Despre jucarii, si lui Robin ii place sa se joace cu tot ce gaseste pe masa si in general e atras de ceea ce nu are voie. In rest il pacalesc cu chestii ce fac zgomot sau cu luminite. acuma muncesc sa il "educ" in tainele carticelelor, nu prea are rabdare dar am reusit sa il fac sa se uite si 5 min, fata de 10 sec cat era interesat la inceput. Oricum depinde si de starea lui daca e agitat atunci la revedere carticele.

cam atata de la noi, mucisorii si tusea sunt prezenti, deja de 19 zile cred ca asa oducem pana la primavara.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Incaltari ieftine de la Primii Pasi pt fetite
http://www.bebe store.ro/incaltaminte-copii/incaltaminte-fetite/

Incaltari ieftine de la Primii Pasi pt baietei
http://www.bebe store.ro/incaltaminte-copii/incaltaminte-baieti/

irene26 – multumim frumos pentru comentarii

Maya – e o frumoasa am vazut poze noi !

oanaiacovita – ce frumos papa Eric iaurtel ! Un frumos !

La multe lunici iepuritei Maria Madalina de liliana_28 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana
da cum sa nu, mereu mi-au placut papusile roscate cu ochii verzi, vino ca te vopsesc eu :))

alexandra

gaby, interesant cu gutuia

oana cred ca asa voi face si eu , nu mai tin cont de ce sa da si ce nu, in limitele normalului bineteles

oricum eu diversificarea o voi face cu borcane, tre sa se obisnuiasca cu textura solida si cu lingurita, nu sa stau sa gatesc si sa manance 2 linguri, cand va incepe sa manance ca lumea, atunci da o sa.i fac in casa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah la ce tin sa.i dau neaparat e avocado, la cat timp dupa diversificare l.ati introdus?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

ROXANA eu avocado i-am dat relativ repede, cam dupa o saptamana-2 dupa ce am inceput cu fructele.
La inceput i-a placut, dar urmatorul nu a mai fost asa gustos

Cred ca daca mai face mofturi la legume o sa trec si eu la borcanele, vad ca alea ii plac. Macar pana mananca mai mult, asa.
Sau le mai alternez.

Mergi la inceput

ROXANA nu de la tine stiam de avocado, ca unii il recomanda ca prim aliment la diversificare?
Eu asa am retinut si aproape m-am conformat

Mergi la inceput