Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui miremia

LML bebe David! Sa cresti mare si sanatos!
Lali sa-ti traiasca baiatul!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

subscriu La multi ani David

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

subscriu si eu
la multe lunite sa fii sanatos!

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Lorex laptele praf pe care i-l dai tu cat costa ca la noi e 57 RON cutia de 600g!!! mult mai scump decat aptamilul! foarte scump!

offf as vrea si eu sa ii schimb lapticul....

Editez sa spun ca o mamica cu care mai vorbesc eu a descoperit un laptic produs in Ro care cik ar fi bun, fabrica ar fi ok, noi toate p-acolo linie de productie noua etc etc, cercetatori bla bla. Broblema? Interese de marketing mari cu Nestle si Aptamil si lapticum romanesc nu se gaseste pe rafturi (http://www.vitalact.ro/). Cel putin nu in Bucuresti. Eu una am gasit numa Vitalact basic pe care l-am luat ptr a face din el branzica (mi se pare totusi prea grasa branza care-mi iese din lapte normal si deh, ptr a fi cu piticii acasa si linistiti fac din LP). Vitalact Basic are pretul de 14 lei cutia si se gaseste prin farmaciile Dona (unele din ele) sau prin farmacii no name. Dar ca sa ii inlocuiesc eficient formula de lapte as vrea Vitalact 2 dar...pauza....no where....

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

pe site au o lista mare cu farmaciile din bucuresti unde distribuie, adrese, nr.de tel.ai sunat/incercat?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si de la noi!
mersi de raspuns fetele in leg cu decalotatul. cred ca si mie imi lipseste tehnica imi spunea dr sa ii dau cu crema de galbenele sa se inmoaie alea pe acolo, sa fie mai usor

danasor, ruxi si cristies au decis din motive personale sa nu mai activeze. ne e dor de ele......dar....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

buna diminieata!
sondaj: piciul meu cand raspunde pe nume cand nu.
de certat ink nu lam ceratat ca nu prea sta mult timp singur, mare majoritate a timpului stau cu el ne jucam cu jucarii.
iar cu sangerarea la gingii nu,.
cu decalotatul e grele nene cum zice si alexutzza. aproape de an o sa ne ducem la un chirurg d ecopii sa vedem daca e aczul sa forteze ceva pe acolo. si cu baiatul mare am avut probleme a avut fimoza la 9 luni am fost cu el la chirurg si ia crestat putin pielita si dupa aceea a fost ok. dar nu va zic ca doua zile a bolit mititelu cand ii venea sa faca pipi urla de ti se rupea sufletul. sper sa nu trec si cu piciul prin acealsi lucru.

ioana nu stiu ec sati zic de strabism. pana la un an cel p[utin asa stiameu nu s epune probleme, ink nu muschii formati si nu pot controla miscariel dupa un an musai te duci sa i faci un control sa evzi ce si cum pt uca cu un coltisor si pt mamica ei sa aiba multa rabdare ca urmeaza si restul de dintisori

cu laptele praf de cand cu stirea cu alouminiu mi s apus pata si nu iam mai dat deloc lapte praf. am fost la pediatra si mia ercomnadat milli la cutie. d evreo sapt jumate ii dau lapte milli. mia fost team la inceput ca nu il va accepta sau isi va micsora cantitatea dar e ok. ii place be ala fel ca inainte, iam facut trecerea treptat cu mucilagiu de orez jumate jumate vreo 2 zile apoi lapte 100%. eu zic ca e mai ok lapte dulce decat lapte praf cu aluminiu.

lorex musai bagai lapte praf. clar se trezeste de fomita. piciul meu s e trezsete pe la 2 3 4 nu are ore fixe in fiecare noapte si ii dau 180 ml lapte praf si apoi somn iar pana la 6 cand incepe sa se foiasca si ii mai bag suzeta. mai are si nopti cand doarme numai pe picioare ca e marait de la dinti banuiesc eu, dar are si noapti ok. cu o singura terzire pe noapte e ok zic eu. seara mananca un bibe de 250 lapte cu cereale(cam 7,8 cupe), noapte ink 180ml si dimineata la vreao ora dupa ec trezeste ink 180 ml si ziua mese solide.
va las ca mam intins cat o placinta. va pup si o zi buna va dorecs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata fetelor, eu deja am baut aproape toata cafeaua mea, adica nes fara cofeina. Azi m-am trezit la 6, nu mai aveam somn, iar Dani a dormit pana la 7.30. L-am culcat aseara la 9. Boierie, taica, boierie!

Cris_D - eu nu am fost in concediu in SUA, dar vecinii mei au mers a treia oara in concediu acolo. Si mi-au mai povestit ce si cum...ei au mers cu copilul lor de 14 ani - daca mai poate fi considerat copil la varsta asta. Si-au facut toate rezervarile de aici, masini, hoteluri, avioane si au vazut destule, mi-au povestit destule. Acum na, cred ca cu copii mici e mai dificil. Ce imi aduc aminte legat de copil: i-a luat la intrebari politia ca baiatul statea pe holul hotelului, singur, la intrare in cazino, neavand voie sa stea nesupravegheat nici un moment. Mai ales la intrare in cazino,...ei fiind in cazino, evident. Au fost la outlet-uri, si-au luat haine f multe. S-au plimbat. Nu stiu ce te-ar interesa in particular. Poti sa imi scrii si o intreb eu pe vecina.
Multumesc pt floricele, sa stii ca am multe zile cand ma simt vinovata ca nu stau mai mult timp cu copilul, mai ales pe la 2-3 ani cand incepe educatia....poate ne apucam de vreo afacere ceva si pot sa iau copilul cu mine peste tot....vise, taica, vise...

ALEXUZZZA - in centrul vechi am fost cu tot cu bebe, dar si cu mamaia. S-a uitat la parada, la fanfara, la ceilalti oameni, a fost super ok, si a adormit in brate la mamaia, am plecat de la terasa si am ajuns acasa si el inca dormea. L-a obosit agitatia de acolo. Ne-a obosit si pe noi, darmite pe el. I-am facut LP la terasa cu apa rece - m-am simtit f ciudat, oarecum mama denaturata, cu apa rece....apoi mi-am dat seama ca puteam cere o cana cu apa calda de la chelneri...prea tarziu...

LAPTE PRAF - eu ii dau Topfer, ma rog Lactana, cum ii zice. I-am dat o perioada scurta de timp, in lunile 1-2-3, cand oricum manca ocazional cate 50ml NAN, apoi am trecut pe Topfer si nu stiu de ce tot ziceti voi de constipatie, al meu nu a fost niciodata constipat.
Poate pt ca inca il alaptez, si e laxativ.

ANA_G - eu am mai zis ca l-am decalotat pe bebe de la cateva zile pana la 1 luna, apoi a ramasa asa....decalotat complet. Nu s-a mai lipit la loc nimic. La baie decalotez, spal si acopar la loc. Nu e nimic ciudat in asta. E corpul copilului care trebuie spalat.
Bine, atunci la inceput l-a decalotat sotul, ca eu ziceam ca il doare si ca mi-e teama, si el zicea ca nu doare nimic si sa il las pe el.

RATUSCA - noi am coborat patul cand era Dani sa aterizeze in cap, s-a aruncat efectiv si l-a prins soacra de un picior in cadere. N-a comentat deloc, mai mult, i-am pus aparatori pe toate partile patutului, ca se foieste si se loveste cu capul de bare daca nu are aparatori. Nu a zis nimic. Cand se trezeste, primul lucru, in 2 secunde de cand deschide ochii...e in picioare, sa vada el ce s-a mai intamplat...

ma apuc de munca.
o zi usoara va doresc.

Mergi la inceput

livia 2009 bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi

Intru repede sa scriu ca iar ma apuc de ceva si cine stie cand reusesc sa ma asez iar la pc.

Noi vineri am fost la psihomotricitate si a fost super. Erau 6 copii si Arthur era cel mai mic ca varsta, dar nu si ca achizitii motorii ( cioara ). I-a placut, s-a apropiat de copii si nu se mai lasa luat de acolo asa ca am stat si cu seria a doua ( de la 20 luni la 3 ani). E un curs gratuit care se tine de doua ori pe luna. Maine mergem la alt curs, cu alti copii unde vor face jocuri, cantecele. Abia astept

Vineri si sambata am facut bulion si zarzavat si putina marmelada ca tot aveam prune in curte. Mi-au iesit trei borcane de 800gr si unul mai mic si le-am pus la camara.

Duminica am facut o plimbare lunga pe jos de vreo trei ore cu Arthur in port-bebe si a fost tare bine. Nu era cald dar era uscat si am profitat ca aici cand ti-e lumea mai draga ploua.

Ieri am facut curat in toata casa si am calcat si azi ma asteapta niste cumparaturi si mancare mai dupa-amiaza.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Lui Arthur ii curge nasul de sambata si tuseste putin dar nu are febra. Pana acum nu i-am bat nimic, doar i-am pus ser fi si i-am aspirat nasul. Ar trebui sa-i dau ceva?

Maine mergem si noi la pediatru si vedem ce zice.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui miremia

LML bebe David! Sa cresti mare si sanatos!
Lali sa-ti traiasca baiatul!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

subscriu La multi ani David

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

subscriu si eu
la multe lunite sa fii sanatos!

Subscriu
David

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Sondaj
1. raspunde cand il strig pe nume
2. nu l-am certat dar ii spun "nu ai voie" si pare ca intelege si in ro si in fr
3. nu avem dinti

Charles Baudelaire

Mergi la inceput